16 Eylül 2014 Salı

Çelik konstrüksiyon ofis

HAFİF ÇELİK OFİS VE İDARİ BİNALARI GENEL ÖZELLİKLERİ. Uzman teknik kadro ve kalifiye elemanları ile firmamız her projeyi ve hizmeti, zamanında en yüksek kalite anlayışı ile müşterilerine sunmayı temel ilke edinmiştir. Maslak Square Ofis Projesine tüm enerjimizle hazırlandık. APEC, akıllı hafif çelik konstrüksiyon yapı, gayrimenkul geliştirme ve endüstriyel çelik yapı alanlarında, yatırım, projelendirme, inşaat ve pazarlama faaliyetleri olan global sanayi kuruluşudur.


Kadıköy de ve Ataşehir de şubeleri bulunmaktadır. Günümüzde arsa alanın azalmasıyla birlikte binalar dikey olarak yükselme ihtiyacındadır. Ev, Çelik Villa, Satış Ofisi. Yangın Merdiven, Özel Tasarım Merdiven. HILTON GARDEN INN BAYRAKLI.


Ağır çelik yapılar betonarme yapılara oranla yaklaşık kat daha hafif olması, daha deprem yükünün az olması demektir. Ofis mobilyasında en yeni modelleri, en uygun fiyat garantisi ile sizlere sunuyoruz. Hertürlü çelik konstrüksiyon yapı işleri için gerekli olan, mimari ve statik projeleri üretmektedir. Bununla birlikte konteynerler içinde aynı ürünlerin yapılması mümkündür.


Galvanizli hafif çelik konstrüksiyon yapı teknolojisinin kullanıldığı lüks hafif çelik villalar, estetik görünümleri ile fark yaratmaktadırlar. Türkiye’nin birçok ilinde yaptığı yaya üst geçit, hangar, çelik yapı sanayi siteleri, billboardlar, totemler ve otobüs durakları ile ülkemiz sanayisine ve şehirlerimizin güzel yaşanabilir hale gelmesine katkı sağlamaya devam etmektedir. Konstrüksiyon Yapılar Çelik Yapılar: 2. Temel dışında betonarme gerektirmez. Diğer yapı sistemlerine göre daha hesaplıdır.


Nemli bölgelerimizde bile onlarca yıl paslanmayıp, ilk günkü sağlamlığı ile kalır. Yurtiçi ve yurtdışında müşterilerine, yılı aşkın süredir başarıyla hizmet vermektedir. Ofis çalışmalarında edinmiş oldugum yapısal çelik teçrübelerim saha uygulamalarında başarılı olmama neden olmuştur.


Tüm ürün ve hizmetlerimiz kalite standartlarında sunulmaktadır. Cami, Kubbe, Minare Zorlu Arazi ve İklim Şartlarında Ana Yapıya Uygun Üretim. Anasayfa ÇELİK KONSTRÜKSİYON Çelik konstrüksiyon yapılar, ofis binaları, depolar ve üretim hatları anahtar teslim yapılmaktadır.


Genel kullanım alanları inşaat şantiyelerinde personel ofisi , yatakhane, soyunma kabini, wc - duş kabini ve yemekhane ihtiyaçlarının karşılanmasıdır. Mahallesi Topçu İbrahim Sk. Market –güvenlik binası –Bakıcı evi v. Profesyonel çelik konstrüksiyon ofis alanları geliştiriyoruz PREFABRİK OFİS.


Çelik konstrüksiyon ofis

Prefabrik Şantiye Konteynerleri. Sektörünün En Güveniliri, Çagdaş ve Modern. Hafif Çelik Duvar Sistemi.


Bağımsız Satış Ofisi , bulunan, sektöründe saygın ve uluslar arası tanınırlığa sahip bir firmadır. Fabrika binası, depo, sosyal tesis gibi çok amaçlı kullanılabilen, prefabrik çelik yapılar… Anahtar teslim proje yapıyoruz. Fabrikanızın veya binanızın projesinden başlayarak, üretim (imalat) ve montajını gerçekleştiriyoruz.


Serhan AKINAL GAZİANTEP 1müx prefabrik ofis binası SUNJA İNŞ. Fikirtepe- Kadıköy-İSTANBUL 7mlüx prefabrik BAŞBAKANLIK BASIN İLAN KURUMU TATİL KÖYÜ Sosyal tesis inşaatları. Betonarme yapıların çelik konstrüksiyon çatı sistemlerinde faaliyet gösteren firmamız, çelik çatıların projelendirilmesini ve uygulanmasını sağlamaktadır. Paysa Konteynerlar kullanışlı bir yapı çözümüdür. WC ve duş, yatakhane olarak, doğal afet sonrası acil iskân yapıları,.


SENELERİ ARASINDA SADECE ÖZKAN A. TÜM SORULARINIZ İÇİN : CAVİDAN YAVAŞ. Projelerde ara kat, ofis , içeride vinç kullanımı olması durumunda fiyatlar değişecektir. Mağaza, konut ve ofis projelerinde ağır çelik -demir konstrüksiyon , alçıpan ve boya uygulamalarının yapılması.


Çelik konstrüksiyon ofis

Projelendirilmiş veya projelendirilecek olan binanızın soğuk ve sıcak hadde materyaller ile kaynaklı ve blonlu birleşim sayesinde tamamen çelik yapıdan binalar yaratmaktayız. Yılda milyon mutlu müşteri. KUTU HARF,KAYAN YAZI,IŞIKLI-IŞIKSIZ TABELA,ARAÇ GİYDİRME,CEPHE GİYDİRME,TOTEM TABELA,YOL VE ÇATI TABELALARI, OFİS VE CAM UYGULAMALARI İLE. Zorgün İnşaat Çelik İksa Büküm Atölyesi Bursa.


FİRMAMIZ PREFABRİKE CELİK YAPİLARIN Bütün yapısal ve mimari dizaynları ile mühendislik hesapları bilgisayar aracılığı ile teknik personelimiz tarafından hazırlanan ve çözümlenen üretimlerimize istendiği zaman alt yapısı da dahil olmak üzere ısıtmalı ve çevre düzenlemeli anahtar teslimi hizmetler vermektedir. Sarsıntılara karşı Mukavemet, direnç gösterir. Düşük enerji maliyetleri vardır. MAKİNE ve EKİPMAN MONTAJI.


MERKEZ OFİS : Şahabettin Bilgisu Cad. Sürekli büyümeyi kendine hedef olarak belirleyen Konteyner Yapı, zamanla üretim ağını genişleterek, çelik konstrüksiyon yapılar ve konteyner imalatıyla birlikte sektörün lider firmaları arasına girmeyi başarmıştır. Ayrı banyo var içinde ikea mutfakta mevcut.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar