25 Eylül 2014 Perşembe

Otomatik kartlı kapı sistemleri

Biyometrik sistemler sınıfında yer alan kartlı geçiş cihazları, personel takip sistemlerinin ataları olarak bilinmektedir. Personel devam kontrol yazılımı (PDKS) Programa Personel A Soya kimlik bilgileri ve iletişim bilgileri girilebilir. General Kilit, otel kartlı kapı kilit sistemi üreticisi olarak temic ve mifare kartları ile çalışan otel kilidi,ve aynı kart ile çalışan energy (enerji) saver sistemleri ,otel doorbell sistemleri , şifreli dolap kilitlerinde rekabetçi uygun fiyat ve kaliteli ürünleri ile otel, öğretmenevi, hastane, misafirhane, öğrenci yurdu. Güvenlik geçiş sistemleri üniversite, holding, plaza girişlerinde kullanılmaktadır.


Otomatik kartlı kapı sistemleri

Bu modeller, kapınızın modeline göre değişiklik gösterir. Bariyerler estetik görünümü, hava şartlarından etkilenmeyen paslanmaz çelik dış kabini ve güçlü motoru ile uluslararası standarda ve kaliteye sahiptir. Otomasyon sarmal Kapı , hızlı açılır pvc kapı , otomatik kapı , otomatik kepenk, çelik kepenk, motorlu panjur, otomatik bariyer sistemleri gibi bir çok alanda hizmet vermektedir. Yılların vermiş olduğu bilgi ve birikim ile otomatik kapı ve kepenk sistemleri alanında hizmetlerini sürdüren firmamız müşteri memnuniyetine önem vermektedir. Firmamız, otomatik kapı sistemleri konusunda dünyanın lider ürünlerini portföyünde bulundurmaktadır.


Hizmet kalitesinden ödün vermeden ekonomik geçiş imkânları sağlayan firmamız sizlere kendinizi farklı hissettirecek girişler sağlayacaktır. Toplu yaşam alanları için üretilen otomatik kapı ve geçiş sistemleri çözümleri sunmaktayız. OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ. Kapı yanlışlıkla açılsa ( dairelerden veya düğmeye basılarak ) kilit otomatik olarak sn sonra kilitlenecektir.


Kapı Hidroliğinize ( kapı yayı) Mevsim Ayarı yapmanıza gerek kalmaz. Elektrikler kesilse dahi akülü sistem olduğu için kullanılmaya devam edilecektir. Bu durumlarda kartlı geçiş sistemi daha önceden belirtilmiş bir saatte bütün kapıları kendisi otomatik kilitleyebiliyor.


ASYAPI, otomatik kapı sistemleri otomasyon sektörünün bir çok ürününde faaliyet göstermekte ve Türkiye’nin en çok tercih edilen otomatik kapı markaları haline gelmiş olan G-U - FAAC ve diğer markaları temsil etmektedir. Bu noktada, güvenliğin en üst düzeyde sağlanabilmesi açısından, her kişiye verilen kartın şifreleme sistemi farklı olmaktadır. Kapı K ilit sistemlerimiz, kalite, tasarım ve işlevselliğiyle yüksek talepleri karşılamak ve güvenlik sistemleri ihtiyacı için üretilmiştir.


Etiket: kartlı kapı konya Tork Door. Afyonkarahisar fotoselli kapı , aksaray fotoselli kapı , aksaray otomatik kapı ,. Samsun, fotoselli kapı Şanlıurfa, fotoselli kapı Seydişehir, fotoselli kapı sistemleri , fotoselli kapı sistemleri Adana,. Güvenlik sistemleri ile ilgili yıllık tecrübesini yeni bir marka olarak pekişten VESPA, Konya genelinde otomatik kapı sistemleri , otomatik geçiş sistemleri , kartlı geçiş sistemleri , plaka tanıma ve turnike sistemleri gibi teknolojik ve güvenli çözümler sunmaktadır. Kalite ve uygun fiyat güvencesi ile hizmet vermekten gururluyuz.


Hızlı ve kolay çözümler için hemen bize ulaşın. Bir fotosel vasıtasıyla kapı açılıp kapanmaktadır. Fotoselli Kapıyı seçmek için kategori sayfamızın sol. Sisteminizde Flash Player Yükleyiniz.


Otomatik kartlı kapı sistemleri

Parmak izi, şifreli giriş, uzaktan kumanda , kartlı geçiş gibi sistemler uygulanabilir. Kartlı ve şifreli geçiş sistemleri. Otomatik kapı , insanların veya araçların bulundukları bir bölgeden başka bir bölgeye geçişlerini kolaylaştırmak ve kontrolün sağlanması amacıyla bir sensör ya da bir kontrol sistemi yardımıyla otomatik olarak çalışan tüm kapı sistemlerine verilen genel addır. GÜVENLİK KAMERASI, MERKEZİ UYDU SİSTEMLERİ , APARTMAN KARTLI ŞİFRELİ KAPI GEÇİŞ SİSTEMLERİ , AKILLI KİLİT SİSTEMLERİ , PERSONEL TAKİP.


FOTOSELLİ KAPI Radar sistemi , şifreli geçiş, kartlı geçiş gibi sistemler ile Yayalara geçiş veren ve kendi içinde özel bir yazılım sistemine sahip Genelde alüminyum gövdeden oluşan motorlu bir kapıdır. Dilerseniz parmak izli kapı kolu kilit sistemleri tercih ederek de kapılarınızı açabilirsiniz. Bft Phobos N Elektromekanik Kanatlı Kapı Motoru. Otomatik , şifreli, kartlı ve elle çalışan çeşitleri de vardır. Yana kayar otomatik fotoselli kapılar , iç ortamla, dış ortamdaki hava akımı, toz ve ses.


Harekete duyarlı sensörler sayesinde kapıya yaklaştığınızda kapı otomatik açılır belirlenen sürede tekrar kapanır, aradaki emniyet sensörleri sayesinde çarpmaları engeller. Raporlama tipi isteğe ve amaca göre olmaktadır. Turnike sistemleri ve şifreli - kartlı sistemler.


Sensörlü cam, teleskopik ve döner fotoselli kapılar. Eryapı Metal, otomatik kapı sistemleri , fotoseili kapı , hermetik kapı , pratik otomatik yana kayar kapı imalatında, uluslararası kalite belgelerine sahip, tescilli, deneyimli firmadır. Stok durumu için arayın Şirketin tüm teklifleri 4. Her türlü otomatik kapı imalatı ve servisi. Uzaktan kumandalı raylı ve motorlu demir kapı imalatı.


Online modda bilgisayar bağlantısı olmadığında otomatik stand-alone moda geçiş özelliği. Piezo buzzer, adet led. Otomatik kollu bariyer, otomatik kapan bariyer, kollu bariyer, otopark kapısı. Bahçe kapısı motorları ve fotoselli.


Otomatik fotoselli kapı sistemleri yerin kullanım amacına göre tek kanat, çift kanat, sabitli ve camlarda da estetik yakalamak amacı ile çeşitlilik yapılabilir. Estetik ile birlikte güvenlik ve konfor olanağı da sunan yana kayar bahçe kapıları sistemleri , uzaktan kumandalı kartlı geçiş ve butonlu geçiş sistemi ile entegre edilerek kolaylıkla kullanıma sunulur. Sensör kontrolü ile güvenliğin 100’e çıkarılmasını sağlayan bariyer sistemleri ile ayrıca acil alarm durumlarında otomatik olarak serbest geçiş modu mevcuttur.


Otomatik kartlı kapı sistemleri

Yangın, deprem veya afet gibi alarm durumlarında bariyer koluna uzaktan kumanda ile tetik verilse dahi komut işlemez ve otomatik olarak serbest geçiş sağlanır. Dünyanın ve Türkiye nin en büyük.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar