26 Eylül 2014 Cuma

Sac elek

Dkp,paslanmaz,alüminyum delikli sac imalatı ayrıca sarı,bakır,pvc,kontroplak işçilikleri yapılır. Kalite Elek Tellerinin Kullanım Alanları ve Teknik Bilgileri Malzeme Cinsi Bronz Fosfor. Tüm delikli sac çeşitlerini inceleyebileceğiniz sitemizi ziyaret ediniz.


KALİTE, GÜVEN VE TECRÜBE. Ayrıca Çelik elek telleri , paslanmaz elek teli , krom nikel , filtre teli üretimi yapılmaktadır. Elek fiyatları, birçok küçük mutfak gereci gibi uygun bir fiyat skalasında sizlere sunulmaktadır.


Eğer uygun fiyatlı bir elek satın almak istiyorsanız plastik elek modellerimizi inceleyebilirsiniz. Galvaniz ve Kum Elek Telleri. Lehim ve Sarf Malzemeleri. Aşınmanın yüksek olduğu kısımlarda, HARDOX ya da STsaca lazer kesim ile oluşturulan özel imalatlardır.


Sac elek

Uzun bant mesafelerinde, tambura bağlanarak elenmiş kumların aktarılmasını sağlayan dişli çark sistemidir. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Ayakkabı Spor Ayakkabı Giyim İç Giyim Cinsel, Fantazi Ürünler Mayo, Bikini Çanta, Cüzdan Saç Aksesuarlar. Dkp delikli sac , perfore delikli sac , delikli elek sacı , taş eleme sacı , kare delikli sac , yuvarlak delikli sac , 1mm delikli sac , mm delikli sac , mm delikli sac , mm delikli sac , 5mm delikli sac , istanbul delikli sac , delikli sac istanbul, istanbul sac , delikli sac fiyatları, kabuk soyucu elek , petek desenli sac , oval delikli sac.


Delmaksan Delikli Sac Sanayi Anonim Şirketi. Kuruluşumuzdan bugüne kadar işimize göstermiş olduğumuz hassasiyet ve özen ile alınan siparişlerin zamanında ve eksiksiz olarak kaliteden ödün vermeden kalitesi yüksek ürünlerimizi düşük maliyetlerle sizlere ulaştırdık ve ulaştırmaya da devam ediyoruz. Boylu Elek Metal, geniş portföyü ve en modern teknolojilerle donatılmış üretim tesisiyle Türkiye’nin lider elek üreticilerinden biridir. Her türlü istek, görüş, eleştiri, öneri ve düşüncelerinizi bize bu sayfadan iletebilirsiniz. Bütün görüş ve düşünceler değerlendirmeye alınacaktır.


LIK TAKOZ : Yükseklik 2mm. Delikli saç ve genişletilmiş metal modellerimizi görebilirsiniz. ELEK TAKOZLARI VE YAYLARI. Polyester,Naylon Filitre Telleri. Elek telini imalatı sırasında dış kenarlarına saç baskı yapılır ve bu şekilde imalatına devam edilir.


Bir SAC levhasındaki delikler, aşağıdaki şekil özelliklerinin verilmesiyle belirlenir. Paslanmaz,Galveniz Süzgeç Telleri. Elek levhalarında tabik edilebilicek delik tip ve dizilişleri metindeki şekillerde gösterilmiştir.


Teslimat Hizmetini Keşfedin. Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz. Uzun yıllardır Tel Dokuma ve Elek Telleri üretiminde lider firma olarak faaliyet göstermekteyiz.


En yeni teknolojileri takip edip bunları modern üretim tesislerimizde kendi teknolojimizle birleştirip dayanıklı ve kaliteli üretim yapmaktayız. Destek ve yüzey profillerinin temas ettiği her bir noktaya kaynak uygulanır. Krom Delikli Sac Biz düzenli olarak ürettiğimiz ürünleri müşterilerine sunmak bu ürünleri pazar lideri kalitede sağlamak ve garantili düşük fiyatlarla sunmak için çalışıyoruz. Titreşime Dayanıklı S6QL Çelik Sac Elek Gövdesi. MS ve MGS serisi eleklerin tümü titreşime dayanıklı, yüksek gerilimli ısıl işlem görmüş S6QL yan sac ile üretilmiştir.


Sac Kalınlıkları 50mm-mm arası kalınlık olabilir. Bu kadar uzun çalışmanın sonucunda tıraş makinanızın kesici elek ve bıçaklarının körelmesi kaçınılmazdır. Tıraş makinanızı uzun yıllar güvenle kullanabilmeniz için elek ve bıçaklarını orijinal yedekleri ile değiştirmelisiniz.


Saç Kurutma ve Saç Şekillendirici Aksesuarları. Makinesi ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz. Krom nikel elekler , AISI 3standartlarınaına uygun hammaddeden imal edilmektedir.


Kullanılan bütün hammaddeler ISO Belgesine sahip, Alman ve Fransız menşei olup, yerli dokumadır. Kullanım yerlerine göre tercihen elek makinasını yan sacına gelecek kısımlar soğuk pres eşliğinde DKP sac veya paslanmaz sac ile birlikte bükülerek imal edilmektedir. Bartech Arabalı Yem Kırma Makinesi Sac Elek Mm 7TL ile n11.


Pan Mikser Astar Sacı Ve Sinter Elek Perdesi Şehir mobilyaları üretim tesislerinde yer alan tava(pan) mikserler için aşınmaya dayanıklı astar sacı imalatı. Demir çelik fabrikaları için aşınmaya dayanıklı sinter elek perdesi imalatı. Firmamız gerek yurt içi ve gerekse yurt dışı güçlü sanayi kuruluşlarına uluslararası kalite standartlarıyla stratejik iş ortaklığı yapmaktadır.


Sac işleme tesisimizde firmalara özel ve proje bazlı çalışmalar yapılmaktadır. Nano Metal Oksit Tozları. Kare Delikli Perfore Elek. Yuvarlak Delikli Perfore Elek.


Krom Nikel Elek Teli teknik ölçüleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar