17 Eylül 2014 Çarşamba

Trapez boyalı sac

Trapez boyalı sac

Boyalı trapez sac kapatma genişliği form detayları. Genişliği santim boyalı trapez sac fiyatları aşağıdaki listededir. Bunun başlıca nedeni yassı çelik fiyatlarının hammaddeye bağlı yükselmesidir. Galvanizli veya boyalı ürülerin trapez olarak formlanmış halidir. Malzeme kalınlığı - mm arasındadır.


Büküm açısı standart olarak 1derecedir. X 2ve 5X 5arasında mahya üretimi yapılabilmektedir. Tek kat trapez levhalar boyalı galvaniz sac , boyasız galvanizli sac üretimlerin yanında, boyalı alüminyum olarak da üretilebilmektedir. Uygun fiyat ve yüksek kalite ikilisini eş zamanlı olarak sunan Assan Panel önceliği her zaman kaliteye vermiştir. Galvanizlenmiş çeliğin üzerine yapılan boyamalar, galvaniz tabakasının ömrünü uzatmaktadır.


Isı yalıtımı olmadan tek kat ya da iki trapez arasına ısı yapılan yalıtım, duvar işlerinde veya çok katmanlı çatı işlerinde tercih edilir. Sebebi ise tek kat olması ve arasında herhangi bir dolgu malzemesi olmamasıdır. Trapez Formunun Özellikleri. Bu standartlar diğer saclara oranla hemen hemen aynıdır. Talep edilen ebat ve renklerde stoğumuzda bulunan ürün en çok tercih edilen çatı malzemesidir.


Trapez boyalı sac

LÇÜ: Kaplanan çat yüzeyleri alan olarak hesap edilir. Desenli Betopan , Hekimboard Fiyatları (HEMEN TESLİM) Written by catiteknik. Bu yapılar arasında endüstriyel binalar ile uçak hangarları ve depolar yer almaktadır. Bu saclar ağırlıklı olarak inşaat sektöründe kullanılmaktadır. Isı yalıtımsız olarak tek kat trapez saclar daha çok çatılarda tercih edilirken, ısı yalıtımlı çift kat trapez saclar duvar uygulamalarında daha yoğun kullanılır.


Tüm ürünler ADET olarak hesaplanmıştır. Bütün RAL renkleri ve diğer özel renkler. PVDF, Plastisol boya çeşitleri. Boyalı Galvaniz trapez levha olarak formlanmış halidir. Bir çok alanda kullanımı olan ve galvanizli kırmızı yeşil renkleri olan yeni ürünümüzdür.


Isı yalıtımsız tek kat veya iki trapez arasına ısı yalıtımı serilen çok tabakalı çatı ve duvar uygulamalarında kullanılır. Alüminyum ve boyalı sac levhalara trapez şekiller verilmek suretiyle mukavemet ve taşıma gücü arttırıcı özellik sağlayan Atermit, ATR ve ATR alüminyum ve boyalı sac trapez levhalar ile sizlere farklı çözümler sunmaktadır. Boyalı galvaniz Düz Sac birçok sektörde kullanılmaktadır.


Sıcak daldırma galvanizli sacın üst yüzeyde astar üzeri μm nominal kalınlıkta polyester boya sistemi mevcuttur. Bizi arayınız teklif isteyiniz. Galvaniz kaplama çeliği yağmura, deniz suyuna ve havadaki neme karşı koruyarak malzemenin ömrünü uzatır. Boyalı sac malzeme, dış hava şartlarına karşı dayanıklı, kalıcı renk seçeneklerine sahip, uzun ömürlü ve dayanıklıdır.


Burada çinko ve boyanın oluşturduğu sinerjik etki korozyon karşısında yaklaşık kat koruma sağlar ve bu korozyondan korunmanın neredeyse son zirvesidir. Boyalı -Boyasız GALVANİZ SAC Gofrajlı-Gofrajsız-Boyal. Ana Sayfa: Çelik Konstrüksiyon İmalatı ve Fiyatları. Soybaş Demir Çelik olarak, sanayicilerimize boyalı rulo sac ve boyalı levha sac ürünlerini tedarik ediyoruz.


BİRLİK GALVANİZ İNSAAT TAAHHÜT. Bu sebepledir ki, müşteri kitlesini genişleterek büyüyen, her kullanım alanına büyük katkı sağlaması ve tek kullanım ile bütün sorunları ortadan kaldırması dolayısıyla, çözüm üreten saç trapez saç modelidir. Ayrıca, boyalı olması, galvanizli olması ve her ölçüye uyarlanabilir olması dolayısıyla da, çok uzun.


UMS çok kısa zaman içerisinde sektöründe bölgesinin en hacimli satış yapan firması konumuna gelmiştir. Ankara Ostim OSB’de bulunan ilk ve tek Çelik Servis Merkezi kurulmuştur. Bize sorularınızı iletin.


Sizinle en kısa zamanda iletişime geçeceğiz. Aterstore tarafından Tüm hakları saklıdır. MALZEME TİPİ: Hadde Şekli: Metre Fiyatı.


Kullanıldığı sektörlerde işlenmesi açısından titiz dilme ve kesme ihtiyacı duymaktadır. Boyalı Sac , bir çok sektörde kullanılmaktadır. RAL kodlarına göre boyanan saclar sanayinin hizmetine sunulur.


Tİ toptan ve perakende satış yapmaktadır. Belli açılarda saca , sekil vermek için kullanılmaktadırlar. Genel olarak statik ve dinamik rijitliği sağlanmış, monoblok, kaynaklı gövdeye sahiptirler. Makinelerimizin kapasitesine uyan her türlü sanayi bükümlerini yapıyoruz. MEKPAN Panel ürünlerinde dünyanın önde gelen sac üreticilerinden tedarik edilen ve ECCA (European Coat Coil Association) normlarına uygun olarak üretilen boyalı ve galvanizli sac ruloları kullanılmaktadır.


Kocaeli izmit baklavalı sac satışı, Kocaeli izmit çatı cephe paneli imalatı satışı, izmit poliüretan çatı paneli satışı, Kocaeli izmit soğuk hava paneli imalatı, Kocaeli izmit köşebent demiri satışı, Kocaeli izmit sac boru profil satışı, Kocaeli izmit boyalı sac rulo satışı, Kocaeli izmit dilme sac satışı, Kocaeli izmit destek sacı satışı, uygulamalı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar