28 Kasım 2014 Cuma

Dikenli tel çit fiyatları

Dikenli tel çit fiyatları

Sivri uçlu ve çift sarmal yapıdadır. Genellikle çitlerin üstüne sıra halinde uygulanır. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Dikenli Tel Çit Fiyatları.


DİKENLİ TEL GALVENİZ METRE KALİTELİ BAHÇE TELİ ÇİT TELİ. Metre için gerekli adette ve payandalar). Bununla ilgili olarak fiyat teklifi rica ediyoruz. Ters Bükümlü Metrik dikenli tellerimiz standart olarak 2metre ve 1metre olarak üretilmektedir. Metrik dikenli tellerin tel çapları konvansiyonel dikenli tellere gore daha düşüktür ve çoğunlukla sınır belirleme ve estetik amaçlı tercih edilir.


POMetal Tel Çit ve Tel Örgü Sistemleri olarak istenilen tel kalınlığında ve göz aralığında tel çit üretimi yapılır ve uygun tel çit fiyatı verilir. Arma Metal, panel çit , dikenli tel , ferforje, jiletli tel , krom ve alüminyum korkuluk gibi birçok ürünün fiyat listesi bulunmaktadır. En uygun tel çit fiyatları burada.


Güvenliği arttırmak için bahçe çitinin üzerine sıra dikenli tel veya jiletli tel uygulaması da yapılmaktadır. Eskişehir ve ilçelerinde uygulamasını yaptığımız bahçe çiti örnek uygulamalarımızdan birkaçı. Fiyatları da bir o kadar uygun ve taksitli ödeme olanakları ile de gayet mümkündür. Bahçe çiti fiyatları istediğini göz aralığına ve telin kalınlığına bağlı olarak değişmektedir.


Kalite ve Güven diyoruz. Fiyatlar hakkında detaylı bilgi almak için çit fiyatları sayfamızı ziyaret ediniz. Geniş ürün yelpazesiyle, güler yüzlü ve profesyonel ekibiyle sizlere hizmet vermekteyiz.


Sıcak daldırma galvanizli tel. Ticari veya ağır galvaniz ASTM A641-MTicari sınıf veya tip. Adana dikenli tel , özellikle bina ya da arazinizde, sınırları,belirlemek amacıyla kullanılır.


Jiletli tel örgü dikenli tel örgü kafes tel : Panel çit Ankara. Panel Çit ürünlerimizde galvaniz üzeri polyester kaplaması uygulanır ve farklı renk alternatifleri bulunmaktadır. Panel çit üzerine uygulanan dikenli tel standart olarak sıra olarak belirlenmiştir. Müşteri tercihine göre yükseltilebilir ve düşürülebilir.


Sektörde dikenli tel örgü fiyatları olarak en ekonomik fiyatları sunmaktayız. Saygıdeğer Müşterimiz, Çit Fiyatları listemiz güncellenmektedir. Yandaki teklif formumuzu doldurarak veya telefon ile iletişime geçerek tel çit fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz. ASÇİT firması olarak siz değerli müşterilerimize aşağıdaki kriterlerde hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Güvenilirlik : Müşterilerimiz bize güvenmektedir.


Ortadan esneme yapabilir. Telörgü Tel Çit Uygulama Resimleri. Etiketler: tel örgü fiyatları çorlu, tel çit fiyatları çorlu, dikenli tel fiyatları çorlu, panel çit fiyatları tekirdağ, bahçe teli fiyatları şarköy, jiletli tel fiyatları edirne, dikenli çit teli fiyatları çerkezköy, bahçe çiti tel örgü fiyatları , bahçe çit teli fiyatları , çit teli fiyatları ,. Hemen hemen her alanda kullanımı yaygındır.


Fabrika çevresinde, bahçe çevrelerinde,. Aksu Tel Çit İmalatı ve Uygulamaları! Tel çit fiyatları , ürünlerin özelliklerine ve ebatlarına göre değişmektedir.


Kiloluk ve metrelik olarak çeşidi vardır. Metrelik olan dikenli tellerin tel kalınlıklarına göre fiyatları değişmektedir. Pvc kaplamasının rengi, uzun süre solmadan kalabilmektedir.


Ayrıca dikenli tel ve jiletli tel seçenekleri de fiyatları etkiler. Bursa çit firması olarak sizlere ücretsiz keşif hizmeti sunmaktayız. Gümüş Tel Çit müşterilerine tel çit , panel çit başta olmak üzere çit sistemleri üzerine hizmet sunmaktadır.


Panolarla alakalı detaylı bilgi almak veya fiyat talebinde bulunmak için iletişime geçiniz. Detaylı bilgi ve uygulama örnekleri için tıklayınız. Adana ve çevre illerdeki en kaliteli malzeme ve fiyat garantisiyle Jiletli Tel Çit sistemleri uygulaması.


Tel örgü fiyatları konusunda panel çit fiyatlar. Firmamız uygun tel örgü , tel çit , dikenli tel , panel çit ve jiletli tel fiyatları ile hizmetinizdedir. Tel – Çit – Tel Çit – Kafes Tel Örgü – Jiletli Tel Örgü – Beton Çit Direkleri.


Jiletli, dikenli ve kafes tel örgü modellerinin kaliteli ve uygun fiyat garantisiyle tarafımızdan imalatı gerçekleştirilmektedir. MOTİFLİ BAHÇE DUVARLARI Güneş Tel Çit olarak tamamen kendi ürettiğimiz motifli bahçe duvarlarının satışını gerçekleştirmekteyiz. Bursa Balıkesir Bandırma Bilecik Bozüyük Eskişehir İstanbul İzmit Kocaeli Kütahya.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar