19 Kasım 2014 Çarşamba

Simetrik internet

Simetrik internet

Yükleme talebinin yoğun olduğu veya çok yüksek sayıda aynı anda internet kullanıcısının olduğu durumlarda simetrik internet yüksek performans sağlar. Yüksek hızlı simetrik internete ekonomik fiyatlarla sahip olun. Mbps İnternet 10Mbps İnternet 8Mbps İnternet. Radyo Link üzerinden, Mbps ile 1. Ucuz, hızlı ve güvenli G. Menüye ulaşmak için tıklayınız Sayfa içeriğine ulaşmak için tıklayınız.


Simetrik internet

Uçtan uca hız garantisi ve simetrik iletişim:. Sektördeki yıllık tecrübesi ile kaliteli ve kesintisiz hizmet sunar. Alt yapı ve kazı çalışması gerektirmeden kurulum yapılır.


Metro ethernet size download ve upload yönünde simetrik geniş bant internet bağlantı sağlar. Sizin eş zamanlı veri alma ve gönderme işlerinizi yerine getirecek bir hizmet. Tüm simetrik internet paketlerinde Statik IP alınması zorunludur.


Fiyata Statik IP ücreti dahil değildir. Hizmetin simetrik olması nedeniyle upload ve download hızı birbirine eşittir. Kampanyalarımızdan mevcut ve yeni abonelerimiz faydalanabilirler.


Birçok internet hizmetinde download hızı üzerine yoğunlaşılsa da, upload hızı da yüksek kapasitede dosya gönderimi ihtiyacı olan müşterileriniz için oldukça önemlidir. Kurumların hızlı internet ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çözümler arasında yerini alan simetrik air fiber teknolojisi, ihtiyaç duyulan indirme ve yükleme hızlarını müşterilere sunabiliyor. Radyolink internet erişimini ifade eden air fiber ile kablolu fiber teknolojisinden çok daha hızlı internet imkanı sunuluyor. Kurumsal internet paketlerinde trafik (Adil Kullanım) kotası bulunmamaktadır. Satın aldığınız hizmet paketini aynı değerlerle tüm ay boyunca kullanabilirsiniz.


Simetrik internet

Bu hizmetimizde sunucu,hosting,kamera gibi özel hizmetlerinizi kullanabilirsiniz. Statik İp adresiniz ile ofisinizde bulunan sunucularınıza heryerden erişim yapma şansını sizlere sağlıyoruz. Haber, duyuru ve kampanyalarımızdan e-mail ve SMS ile haberdar olmak isterseniz aşağıdaki ilgili alanlara e-posta adresinizi ve gsm numaranızı ekleyerek kaydolabilirsiniz.


Bireysel abonelerde sadece kimlik yeterli olurken kurumsallarda vergi levhası, imza beyanı, yetkili kimlik fotokopisi ve faaliyet belgeleriniz gibi resmi. Simetrik yüksek hızlı internet hizmetleri. ADSL ve VDSL’in yapamadığını metro Ethernet yapabiliyor.


Noktadan-Noktaya simetrik internet veya özel devre çözümlerimizden olan G. Fiber internetin bulunduğu her noktada simetrik DSL kullanabilirsiniz. Turkmesh omurgası üzerinden sunulan kurumsal ( simetrik) internet devresidir. SHDSL şimdi Fiber hızında! Turkmesh kablosuz internet ile Mbps-1Mbps hızlar arasında internet hizmeti kullanabilirsiniz.


Turkmesh teknik ekibinin sinyal keşfi yapması ile saat içerisinde kurulum tamamlanır ve internetinizi kullanmaya başlarsınız. Kullanıcıların ihtiyaçlarına göre çeşitli internet paketleri sürekli olarak gündeme gelmektedir. Ancak bunlar arasında yüksek hızlara sahip olan paketler fiber ile simetrik internetler olmaktadır. Full Limitsiz İnternet Paketleri Adil kullanım kotası olmayan, yüksek Hızlı İNTERNET erişim sağlar, 4Mbps’dan 1Gbps’a kadar hızlarda sunulabilir.


Sabit ip erişim hizmeti sunabilen internet paketleriyle hizmetinizdeyiz…. Eğer öyleyse ve siz de kablosuz simetrik internet nedir diye merak ediyorsanız hemen şimdi yazının devam kısmını sonuna dek inceleyebilirsiniz. Burada hakkında genel bir açıklama yapacak ve birçok farklı öneri sunacağız. Baz istasyonlarımıza kadar fiber optik kablo üzerinden sağlanan direk omurgaya bağlı erişimin, özel radyo link cihazlarıyla son kullanıcıya ulaştırılmasıyla.


Uç noktalardan merkeze doğru olan trafik kapasitesi ile merkezden uç noktalara olan kapasite aynı bant genişliği ile sağlanır. Metro Ethernet İnternet Fiber Optik ve Ethernet teknolojilerinin avantajlarını bir arada sunarak internete bağlanmanızı sağlar. Asimetrik internet fiyatları, Asimetrik internet kampanyaları, simetrik internet tarifeleri, simetrik internet paketleri hakkında detaylı fiyat listesine aşağıdaki tablo üzerinden ulaşabilirsiniz.


Kullanım miktarı ile ilişkili olarak herhangi bir hız düşürme söz konusu değildir. DSL teknolojileri ile çözemeyen, simetrik , hızlı internet arayışında olan, ancak Türkiye’nin internet şebekesinin performansı ile yetinemeyen kurumlar için idealdir. Mbps başlayarak-Gbps’e kadar yüksek hızda, mesafeden bağımsız, tamamen simetrik ve kaliteli destek hizmetleri içeren Radiolink İnternet hizmeti, sanal dünyaya çok yüksek hızlarda bağlanmanızı sağlayan bir hizmettir. ADSL ve fiber internet ile karşılaştırılabilir bir hizmet kalitesi sunan Bringo Uydu İnternet. Türksat Kablo markasına ait Kablonet (Uydunet), KabloTV ve Kabloses hizmetleri hakkında bilgilendirme amacı ile hizmet vermektedir.


Bu sitede yer alan tüm ticari markaların isim hakları ticari marka sahiplerine aittir. Web sitemiz, telefonların yatay konumlarına uygun gösterim imkanı sunmamaktadır. Sağlıklı kullanım ve görüntüleme için lütfen, telefonunuzu yatay konumdan dikey konuma geçiriniz.


Kablosuz Metro İnternet telefon hattı gerektirmez sadece kullandığınız internet hizmeti için. Uydunet bağlantımı birden çok bilgisayarımda kullanabilirmiyim ? Uydunet bağlantınız için almış olduğunuz kablo modem kablolu olarak aldıysanız modemin üzerinde ethernet ve usb çıkışı olanlar sadece bilgisayar desteği veriyor. TurkNet’e tek fatura ödersiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar