27 Kasım 2014 Perşembe

Laminat katalog

AGT’nin laminat parke koleksiyonu: Natura Parke Serisi. Doğanın güzelliğinden ilham alan ve doğal malzemelerle hayat bulan Natura Parke Serisi’nin tasarımlarında ağaçların renk ve dokusundan yararlanılıyor. Türkiye’nin ikinci 5büyük Sanayi Kuruluşu içinde 415.


Vintage laminat parke koleksiyonumuz, cesur, farklı, iddialı ve elit mekânlar için üretilmiş, kaliteli mekânlar yaratmak isteyen mimar ve tasarımcıların envanterlerinde başköşeyi almıştır. VARIO Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi 1. Lotus Yapı, Resopalin, Türkiye distribütörür. Katalog Rehberine Hoş Geldiniz! Proizvodni program, katalog i cene: Gips ploče gipskarton ploče, profili i probor za gips ploče, odignuti podovi, laminat , laminatni po troslojni parket, Poliuretanske bele sokle, Medijapan zidne lajsne, Prelazne lajsne od aluminijuma i medijapana, Rozete, original lexan (leksan) polikarbonatne višezidne i pune lexan ploče,. GİDİLEREK YERİNDE ÖLÇÜ ALINARAK FİYATLANDIRMA YAPILIR.


Taş veya metal gibi malzemelerle temas ettirilmemesinde fayda vardır. Kalınlıkları mm e kadar çıkabilen, tek yüzü ya da çift yüzü dekoratif kâğıt ile kaplı kendi kendini taşıyabilen HPL kaplama malzemesidir. Bubinga Ağacı Nedir ve Nerelerde. Ahşap Yer Kaplama Kullanımının. Daha detaylı bilgi için, ürünler bölümünü inceleyebilirsiniz.


Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle. Bize uğramadan laminat parke yaptırmaya karar vermeyin. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Sınıf yüzey aşınma değerleri ile çeşitli yüzey seçenekleri ve yüzey dekorları ile üretilen laminat parke yer döşemesi olarak geniş bir kullanım alanına sahiptir.


TSE standartlarında belgelenmiş olan çamsan laminant parkeleri, ayrıca Ebelgesinede sahiptir. Laminat Kaplamalı Ürünler. TERRA CLİCK LAMİNAT PARKE Terraclick Çam. Parke ve Kapılar ve kategorisinde ürünleri farklı renk ve modellerde satın alabilirsiniz. Evinize sıcak, konforlu bir görünüm ve hava katar.


Laminat katalog

Bu model arasındaki fark ise parke yüzeyindeki cila kaplamadan kaynaklanır. Evinizi modüler vinil, premium vinil ruloları, lamine ve laminat zeminlerle dekore edin ve kişiselleştirin. ACparkeler yüzeylerindeki cila kaplamadan dolayı aşınmaya daha dayanıklıdırlar.


Konut Ticari mekanlarınız için profesyonel zemin çözümlerimizi (vinil, linolyum, lamine, laminat ) keşfedin. Bugün, laminat parke dünya genelindeki en popüler zemin döşeme malzemesi ve Krono Flooring GmbH, Lampertswalde ise küresel pazarın liderlerinden biridir. Kompakt laminat levha Kompakt laminat tezgah Kompakt laminat iç cephe panelleri Kompakt laminat panel Kompakt laminat. Derzli Parkeler Classic Derzsiz Parkeler.


Laminat katalog

Highgloss Parlak Parkeler Yazılı ve Tasarım Parkeler Rustik ve Eskitme Parkeler. Metal laminat levha Metal laminat plaka Mutfak dolabı laminatı Banyo dolabı laminatı Dekoratif laminat. Kalite standartlarına uygun biçimde üretilmiş olan laminat parkeler, bir çok avantajı.


Celegance kayin Cdoussie Cbeyaz kayin Cladin Cwenge Cilgaz Cakdamar Catlas Ctayga Chimalaya Cgenova Cdoğal meşe. Kastamonu ve Adana tesislerinde üretilir. Kompakt laminat yüzeylerin temizlenmesi çok kolay olup, temizlik ürünlerinden hiçbir şekilde etkilenmez ve aşınmaz. Montaj Kolaylığı Kompakt laminatlar kurulum kolaylığı bakımından montaj sırasında büyük avantaj sağlar ve müşteriye zaman kazandırır.


Kompakt laminat ürünler dayanıklılık sağlayan teknik özellikleri ve yenilikçi anti bakteriyel yapısı sayesinde, yoğun trafiğe sahip (halka açık) alanlar, nemli alanlar (umumi tuvaletler, banyolar) ve hijyenik hassasiyete sahip alanlar (hastaneler) için mükemmel bir kullanım sağlıyor. MDF laminat parke kapı paneli ve bunlarla ilgili katma değerli ürünleri üretmektedir. Ankara, istanbul, İzmir compact laminat uygulamaları. Yeniliklerimizden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun.


SORUNSUZ YAŞAM ZEVKI Bir Balterio laminat döşeme almak uzun vadeli bir yatırımdır. Najpovoljnije cene laminata. Koleksiyonlarımız her zevk ve ihtiyaç için modern tasarımlarla ikna ediyor: harika ahşaplarda, Özellikle otantik görünen taş veya tek optik. Kenarları PVC kapnalabilir. Golden laminat parke koleksiyonumuz, üzerinden mevsimler geçmiş ahşap parke görüntüsüyle, döşendiği mekânlara ruhunu katarak gerçek ahşap hissini yaşatmaktadır.


Kompakt laminat , anti-kimyasal laminat , anti-statik laminat , yazı tahtası laminatı gibi seçenekleriyle farklı ihtiyaçlara cevap verebilmektedir. MDF yüzeyi düz ya da desenli olarak dekoratif dekor kağıdı ile kaplanarak ev ve ofis iç mekan tasarımlarında kullanım alanı oldukça geniş olan bir üründür. MDF üzerine direk laminat uygulanabilir veya mm. MDF kontak zımparadan geçirildikten sonra laminat uygulanabilir.


Mekanların Soylu Parkesi. EVİNİZ, BAHÇENİZ VE ATÖLYENİZ İÇİN ARADIĞINIZ HERŞEY! Banio yapı market gelişen teknoloji ile birlikte insan ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik yeni trendler ve çözümler sunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar