17 Kasım 2014 Pazartesi

Trapez sac çatı

Ebatlarda mm Stoklarımızda Mevcut’dur. Kalite standardımıza göre trapez çelik profillere sahip hafif metal yapı, size güvenlik sağlar. Aynı zamanda galvaniz bir ürün olduğu için paslanma ve deforme olmaz. Ondan dolayı trapez saclar çatı kaplamalarında sıkça aranan ve kullanılan ürünlerdir.


Galvanizli çatı sacı ve cephe trapezi sacı fiyatları. Genişliği santim boyalı trapez sac fiyatları aşağıdaki listededir. Derin trapez olarak adlandırılan trapez saclar ise zeminde beton altı trapez sac olarak kullanılır. Hazırda bulunan stoklarımızdan İstanbul teslimi olarak anında teda. Prefabrik Yapı İmalatında, çatı ve cephe kaplamalarında, depo inşaatında ve benzeri alanlarda duvar ve tavan kaplaması olarak kullanılabilir.


Kolay lehim tutar ateşe karşı dayanıklıdır. Sektörün öncü kuruluşu olan Assan Panel A. Malzeme kalınlığı maksimum mmdir. Formlanmış trapez levha genişlikleri 1. Firmamız, üretimini yaptığı trapez formları ile siz değerli müşterilerine hızlı, ekonomik ve esnek çözümler sunmaktadır. Uzun Tanım Mevcut betonarme, ön yapımlı hazır hazır beton plak veya kaplama tahtalı ahşap çatı döşemesi üzerine 0. Trapez Sac Kullanım Alanları. Kalınlığında ve hadveli trapezoidal kesitli galvenizli sac ile çatı kaplaması yapılması , coil coating daimi boya ile boya yapılması için boya atölyelerinde sacların kapaklarının temizlenmesi kromatize edilmesi , organik boyalar ile sacın her iki yüzü.


Trapez sac çatı

Gerek çatı kaplamada olsun gerekse dikey manada çevre kapatma faaliyetlerinde olsun etkili bir kullanım alanına sahip olan trapez saç , yapı malzemesinin fiyat aralığı belirlenirken, trapez sac ürününün üretim kalınlığı ve ölçüleri dikkate alınmaktadır. Semer seçilirken kullanılacak trapez formuna uygun, montaj sırasında zarar görmeyen ve özelliğini yıllarca kaybetmeyen semerler tercih edilmelidir. ANASAYFA KURUMSAL ÜRÜNLER REFERANSLAR TEKNİK BİLGİLER İLETİŞİM. Alüminyum ve sac trapez sandviç panel fiyatlarına ait EPS, XPS, Taşyünü en güncel liste yazımızdadır.


Not: Sandviç Çatı trapez ve cephe panel fiyatı ayrı ayrı verilmektedir. Tonoz Çatı Sandviç Panel Kaplama 27. Yanal Binili Çatı Paneli Detayı 27. DEKORATİF KAPATMA SAC , TRAPEZ SAC Tüm iş yerlerinin çatıları , evlerin çatıları , sanayi bölgelerinin çatı ve yan çevreleme işlemlerinin ve inşaat alanlarının kapatmasın da vaz geçilmez ve alternatifi olmayan üründür trapez sac. Tek kat trapezler, iki levha arasına izolasyon malzemesi uygulamasıyla sandviç sistem olarak ta uygulanabilir.


Büküm açısı standart olarak 1derecedir. X 2ve 5X 5arasında mahya üretimi yapılabilmektedir. Boyalı Sac Kullanım Alanı : Çatı. Yüksek eğimli çatılarda düşük aşık aralıklarında çatı kaplama malzemesi.


Panellerin sac yüzeyi isteğe bağlı olarak koruyucu poletilen folyo kaplanabilir. Bütçenize Uygun Ödeme Kolaylığı ile Hizmetinizdeyiz. Isı yalıtımsız tek kat veya iki trapez arasına ısı yalıtımı serilen çok tabakalı çatı ve duvar uygulamalarında kullanılır. Kurumsal Hakkımızda Basın Odas ı İnsan. Gönder Çok katlı apartman dairelerinden sıkılan bireyler, daha kolay hazırlanması nedeni ile prefabrik evlere yoğun ilgi göstermektedir.


Trapez sac çatı

L Köşe Saç : Işık Geçiren Çatı Ürünleri. Panel: Çatı Panel: Cephe Panel: Soğuk Oda Panel: Polikarbon Ürünler. MATKAP UÇLU TRAPEZ VİDA 1Adet. Tek kat trapez levhalar boyalı galvaniz sac , boyasız galvanizli sac üretimlerin yanında, boyalı alüminyum olarak da üretilebilmektedir. Elazığ “ Çatı Sacı ” kelimesi, Çatı Sacı kaplama malzemeleri söz konusu olduğunda çok fazla alanı kaplar.


Sacı biri dayanıklılığı, fiyatı ve görünümü etkileyen farklı özelliklere sahiptir. Aşağıdaki yazımız da ilginizi çekebilir: İyi çalışmalar dileriz. Fabrika tesisler için trapez sac kullanılabilinir.


Havalandırma ve İzolasyon Grubu. Yılların birikimi tecrübe var. Alanında en iyi dedirten referansları var. Dahası kaliteli ürün ve müşteriye hizmet var.


Bir çatı altında bu kadar çok şey toplayan bir kuruluş var mı demeyin. GÖRÜŞLERİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR. Farkımız KALİTE ve GÜVEN ! Profosyonel ekibimiz size en uygun çözümleri sunacak.


Trapez sac çatı

Yalıtımı olmayan yada hatalı yalıtım yapılan trapez sac çatılarda sac terlemesi ve yoğuşmadan kaynaklı damlamalar yapması gayet tabidir. Alüminyum trapez sac , alüminyum metalinin özelliğinden dolayı korozyona uğramayan bir yapısı olması nedeniyle oldukça tercih edilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar