20 Kasım 2014 Perşembe

Tekno epoksi

Tekno epoksi

Kayseri, Afyon ve Elazığ daki son teknoloji fabrikalarıyla Türkiye nin lider üreticilerindendir. Endüztriyel Zemin kaplamaları ve bir çok konuda mimarlık hizmeti, dekorasyon, zemin kaplama ve epoksi kaplama hizmeti veriyoruz. Gözler ile temas durumunda derhal bolca su ile yıkayınız. Epoksi reçine ve Cam Elyaf Kullanımı.


Etkilenildiğinde tıbbi yardım görünüz. Uygun koruyucu donanım giyilmeli ve takılmalıdır. Klasik tipte, solventsiz, yoğun epoksi macundur. Zemindeki tüm sentetik, poliüretan ve epoksi esaslı boyaların üzerine başarı ile uygulanabilir. TEKNOFILLER MEGA LIGHT Macun 3. TL Extra havale indirimi 2. Endüstriyel zemin çözümlerinde her zaman doğru tercihiniz olmak için buradayız.


Esnek bir yapısı vardır, suya karşı çok dirençlidir. Su altı kullanımı için uygundur. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


Kontrplakları kestik, sıra epoksi temin etmeye geldi. Bu konuda hiç tecrübemiz yok. Genellikle yapıştırma amaçlı kullanacağız. Sadece kanonun altını fiber glass ile kaplayacağız.


Scalica fiyat olarak uygun görünüyor ama bu forum dışında adı geçmiyor. Uygulama başlangıcında sıvı bir malzeme olan epoksi kuruduktan sonra mukavemet kazanırken üst üste uygulanma ayrıcalığına sahip olan bir zemin kaplama. Herhangi bir solvent içermemektedir.


Su bazlı, epoksi esaslı bir sonkat boyadır. Armutlu: 3mm Selfleving Kaplama. Bu ürün, iki bileşenlidir. Laminasyon işleminde kullanılan epoksi esaslı bir yapıştırıcıdır.


Ortam sıcaklığında kurur. Karbon elyaf borular epoksi prepregten imal edilen, yüzeyi carbon fiber 3K plain veya twill desenli, yüksek performanslı karbon fiber borudur. Yüksek performansının yanında sahip olduğu harika görüntüsüyle, yaptığı iş kadar muhteşem bir estetiğe sahiptir.


Tekno epoksi

Oldukça hijyenik olan epoksi zeminler anti bakteriyel özelliğe sahiplerdir. Korozyona karşı dayanıklı olduğundan tercih edilmektedir. Dekoratif açıdan oldukça şık görünü her renk ve. Tüm boya sistemlerinin üzerine başarı ile uygulanır. Mükemmel yapışma özelliği vardır.


Mauris fermentum dui mi, et ultrices dui. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Kimyasal ve mekanik direnci mükemmeldir. Sed risus risus, lacinia sit am et Devamı. Solventsiz, epoxy esaslı hafif bir macundur.


Hafif olması nedeni ile hız teknelerinde özellikle tercih edilir. Her türlü soru ve görüşleriniz için tüm iletişim seçimlerinizde hemen yanınızdayız. Umarız epoksi ile alakalı işlerinizde doğru tercihi yapmanıza vesile oluruz. Työvaiheet 1) Alustan esikäsittely mekaanisesti tai happopeittaamalla.


Mekaanisesti Betonin pinnasta poistetaan tiivis sementtiliimakerros hiomalla, hiekkapuhaltamalla tai sinkopuhdistamalla. Benzer veya aynı amaç için tasarlanmış diğer ürünler. Teknobond 650-Epoxy Boya.


Karıştırıldığında akıcı, kendiliğinden yayılan epoksi döküm harcı (grout) elde. Lloyd’s Register tarafından kalite geçerlilik belgesi verilmiştir. Seramik ve Pvc Yapıştırıcıları. Firmamız amatör ve profesyonel uygulamacıların ürün ihtiyaçlarını gidermenin yanında, yat ve tekne imal eden önemli tersanelerin de boya tedarikçisidir.


Poliüretan Akrilik Esaslı, UV Dayanımlı Boya. Sektördeki lider konumu ile, girişimciliği ve rekabet gücü ile müşterilerine, çalışanlarına ve çözüm ortaklarına kaliteyi yaşatmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar