11 Şubat 2016 Perşembe

Ahşap görünümlü deck

Farklı malzemeler kullanılarak üretilen deckler mevcuttur. Değişik yer karosu modellerimiz mevcuttur. Uygun Fiyatlar ve Kalite. Kompozit deck fiyatları için bizi arayın. Metal gövde üzerine ahşap görünümlü kaplama yapılarak doğal bir görünüm elde edilmiştir.


Ahşap görünümlü deck

Yer karolarının yüksekliği 22mm olup , bu yüksekliğinin az olmasından dolayı araları elektrikli süpürgeyle temizlenebileceği gibi periodik olarak sökülerek alt. Yer döşeme ürünleri ahşap içerikli ve ahşap görünümlü olması ile çekiciliği artmakta ve insan tabiatına uygun bir malzeme olarak ortaya çıkmaktadır. Bireysel veya ticari alanların hemen hemen tamamında tercih edilebilir ve güzel konseptler yaratılabilir. Aile dükkanımızı tadilata sokmak istiyoruz mimara çizim yaptırdık ancak tadilat ücreti çok fazla geldi bu yüzden çizime uygun şekilde her işi kendi ustasına yaptıracağız.


Doku olarak eskitme veya ahşap görünümlü olarak da üretilmektedir. Bir fırça ve deterjan kullanılarak gerçekleştirilebilir. Doğal ahşap malzemeler gibi cila, vernik ve bakım gerektirmez. Firmamız kompozid teck ve ahşap görünümlü zemin kaplamaları uygulama satış hizmetlerini garanti kapsamında sunmaktadır.


Ahşap görünümlü deck

Firmamız ağırlıklı olarak butik projeler olmak üzere (daire,villa,yalı ve ofis) yerli ve ithal lamine parke uygulamaları gerçekleştirmekteyiz. Parke döşemesinin yanında her türlü ahşap küpeşte ve ahşap merdiven imalatını da konusunda uzman ekipler ile gerçekleştirmekteyiz. Plastik,wpc,pvc, ahşap görünümlü ve ahşap karışımlı açık alan park,bahçe,teras,balkon zemin kaplama ürünü olan wpc kompozit deck zemin döşeme ve kaplama sistemleri günümüzde ahşap zemin kaplamalarına altarnatif olarak üretilen çürüme yapmadığı gibi bakım gerektirmeyen her türlü doğa şartlarına karşı.


Deck (Dış mekan Kaplamaları) Bbdeck profilleri suya, rutubete, aşınmaya ve darbeye dayanıklıdır. Küf, mantar ve böceklenmeden etkilenmez, çürümez. Bütün uygulamalarda güvenli bir yüzey sağlanır. Akustik ahşap paneller, ofis, showroom ve lobi alanlarında doğal bir görünüm sunmaktadır. Delikli ahşap paneller, farklı perforasyon tipleriyle orta ya da yüksek seviyede ses emilim performansı sağlayan ve akustik projelendirmelerde sık kullanılan dekoratif ürünlerdir.


Ahşap görünümlü deck

Deck malzemesinin ızgaraya montajında galvanizli paslanmaz çelik vida kullanılır. Altına ise emprenyeli karkas kullanılır. Bura için nasıl birşey önere bilirsiniz. Eşsiz üretim yapısı sayedinde ağaç parçaları ve wps polimer lifli yüksek kalitedeki profil, deck , kaplama malzemesi, gibi kompozit ürünler ortaya çıkar.


Therrawood kompozit profiller ahşap görünümlü bakıma ihtiyaç duymayan uzun ömürlü pergola ve veranda yapımında sıkça kullanılır. Deck Serisi ahşap dokusuna sahip yer karoları ile iç mekanların yanı sıra otel, ofi s, kafe ve restoran gibi toplu kullanım alanlarında ve dış mekanlarda doğal bir dokunuş sunuyor. Tüm bu sorunlara karşı neredeyse bakım gerektirmeyen deck ahşap kompozit sistemleri aradığınız en ideal çözümdür. Güneşten ve sudan etkilenmedikleri için küflenme de yapmazlar. Yosun tutmaz, sağlam, çevre dostu dayanıklı, sıcak ve doğal görünüme sahiptirler.


Türkiye’deki ilk ahşap kompozit üreticisi olarak , arewood markası altında yurt içi ve yurt dışı pazarında satış pazarlamasını yapmaktayız. Maliyeti düşük tutmak isteyen ama ahşap deck uygulamasında ısrar edenler için, kompozit ahşap deck ’ler çözüm olabilir. Yer Döşemeleri ve Bahçe kategorisinde ürünleri farklı renk ve modellerde satın alabilirsiniz.


Yarı şeffaf mat görünümlü dış mekan ahşap zemin ve dekler için özel olarak üretilmiş, diğer boyalara göre aşınma direnci daha yüksek olan özel ahşap boyasıdır. Ahşabı renklendirir, aynı zamanda dokusunu daha fazla ortaya çıkarır. Ahşabın su emmesini ve kararmasını engeller, yüzeyde küf oluşmasına izin vermez.


DECK malzemeler kullanılır. X Fiyatlar hakkında daha fazla öğren, bilinçli karar ver. LinolyuÇok Amaçlı Yer Döşemesi. YAPIDEK LİMİTED - Yapı ürünleri sektöründe ve kendi alanında Avrupa’nın en önde gelen kuruluşlarının bayilikleri ile yurt içinde geniş ürün yelpazesi ve tecrübeli kadrosu ile iştigal konuları kapsamında kaliteli ve garantili sistem çözümleri sunmaktadır.


Therrawood Havuz çevresi deck kaplama, Therrawood ahşap kompozit yürüş yolları, Therra wood kamelya ve pergolalar, Therrawood ahşap kompozit çit ve saksılar, Therra wood ahşap kompozit cafe ve restaurant dış mekan zemin döşemeleri. Ahşap Görünümlü Seramikler. Bu durumun sorun olacağı hiçbir zemin üzerine ahşap döşeme yerleştirmeyin. Dış mekan mobilyalarını yeniden boyamak için VÅRDA ahşap boyasını kullanınız, üründen ayrı satılır. Sadece dış mekan kullanımı için tavsiye edilir.


Birçok kişi, bağlayıcıları güvertesine baktıklarında görseler daha az umursamazdı. Yeni renk çizgileri eklenerek birçok güverte üreticisi şimdi. Havuz kenarları, iskeleler, plaj yürüme yolları gibi en zor koşullar için üretilen ahşap görünümlü polimer kompozit deck , bakım gerektirmeyen, çürümeyen yosun tutmayan, kıymıklanmayan yapısıyla tek seferde bütün zemin döşeme sorunlarınızı çözer. Rüm ürünler kendi fabrikamızda imal edilmektedir. Model Yer Karosu Kutusu.


Kutuların üzerinde DECKTROPIC markası yer almaktadır. Doğal görünümlü , dış mekan ahşap zeminler için renklendirilmiş doğal yağ. Genel Talimat: Ürün kullanıma hazırdır. Kullanmadan önce ürün iyice karıştırılmalı ve homojenliği kontrol edilmelidir.


Yüzey daha pürüzsüz ve kaygandır. TECHNOWOOD Alüminyum ve CTP gibi dış mekan koşullarına dayanabilen ürünlerin doğal ahşap kaplanmasıyla oluşan bir ürün olduğu için uzun yıllar boyut değiştirmeden, dönme – çatlama gibi problemler oluşmadan kullanılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar