18 Şubat 2016 Perşembe

Kumlama cam filmi

Yaygın kullanıma sahip olan ve firmamızın sunmuş olduğu seçeneklerin arasında yer alan cam filmi dekoratif modeller arasında yer almaktadır. Dışarıdan bakıldığından bulanık bir görüntü oluşmasını sağladığından iç kısmın görünmesini engellemektedir. Fabrikasyon olarak cama kumlama yaptırmak hem meşakatli hemde daha masraflı bir iştir bunun yerine hiç cam sökmeden ortalık dağılmadan bir telefonla sipariş verip tasarım, baskı ve uygulama alanında konusunda uzman arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz. Uygulama sonrasında ki tavsiyemiz folyo.


Kumlama Cam Filmi modelleri, Kumlama Cam Filmi çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Cam yüzüne tamamen veya bölgesel olarak uygulanmaktadır. Kapılara, camlara, banyolara ev içerisinde uygulanabilir. Ofislerde ise dışarıda olan cam yüzeylerine talebinize göre işlenmektedir.


Birçok konuda da sizlere katkıda bulunmaktadır. Kumlama cam filmi günümüzde özellikle evlerde ve daha sonra da ofislerde tercih edilmektedir. DIŞ MEKAN CAM FİLMLERİ UYGULAMASI OTO CAM FİLMİ VE ARAÇ KAPLAMA İÇİN BİZE ULAŞIN. Dekoratif cam filmleri , desenli cam filmleri , cam kumlama filmi , güvenlik cam filmleri , güneş kontrol cam filmleri , One Way Vision uygulamaları.


Kumlama filmler uygulandigi camin arka yüzeyindeki objelerin görünmesini bulaniklastirir ve taninmaz hale getirir. Bu da daha rahat çalisma ortami yaratir. Bu bazen cam alanın tamamına bazen de bir kısmını kaplayacak şekilde oluşturulur. Cam olan her kapı ya da duvarlarda bu işlemi uygulamaktayız. Her mobilyanıza özel dekoratif cam uygulaması.


Bahçelievler dekoratif kumlama cam filmi ile arzu ettiğiniz alanda yeni bir görüntü elde edebilirsiniz. Cam kumlama hizmetimiz hakkında detaylı bilgi için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Bu film , çok daha uygun maliyetlerle camların özel bir işlemden geçmiş gibi kendinden desenli. Gelen talepler doğrultusunda değişkenlik gösteren bu hizmetler ile alakalı net bir fiyat bilgisine ulaşmak yahut dekoratif kumlama , buzlu cam folyosu ve dijital baskı gibi hizmetlerimiz ile alakalı daha detaylı bilgilere ulaşmak isterseniz sitemizde yer alan iletişim numaralarımızdan tarafımıza ulaşabilirsiniz.


Gölgeli güneşli alanların balansını oluşturur. Cam filmi camın iç kısmına kaplanan bir retrofit ürünüdür. Sert rahatsız edici ışığı önler. Isıtma ve soğutma masraflarını azaltarak.


Tasarım ve Yaşamın Renkleri Siz de Deneyin Farkı Hissedin. Güneş kontrol cam filmi , Cam güvenlik emniyet filmi , Dekoratif ve Opak malzemeler olarak montaj ve satış hizmeti sunmaktayız. Firmamız cam yüzey üzerine uygulama yapmaktadır. Belli bir bölgeyi logo ve imza ile özelleştirebilir ve değişik desenler kullanarak görünümü zenginleştirebilirsiniz. CAM KUMLAMA FOLYOSU- BUZLU CAM FİLMİ KAMPANYA.


Kendinden yapışkanlı dekoratif folyolar su bazlı hammaddelerle üretildiği için ASLA koku yapmaz ve ağır KANSEROJEN madde içermez. Su bazlı üretim malzemeleri nedeni ile koku yapmaz ! Su ve rutubetten etkilenmez. Tek katmanlı kumlama cam filmleri sene uzun ömürlü olup,çift katmanlı kumlama cam filmi sene uzun ömürlü olarak kayıtlara alınmaktadır.


Cam Kumlama Folyosu Özellikleri: Ürünlerimiz cam ve şeffaf yüzeylerde camlarınızın saydamlığını 10’na kadar indirir. Mükemmel estetik görüntü sağlar. Esnek yapıya sahip olup kendinden yapışkanlıdır.


Kumlama cam filmi

Yüzlerce çeşidi olan cam filmlerinin bazılarını şöyle sıralayabiliriz. Cam filmleri çok yönlü kullanım alanına saahip olan bir tür kaplama maddesidir. Aynalı cam filmi , buzlu cam filmi , dekoratif cam filmi , ofis cam filmi , kumlama cam filmi , güvenlik cam filmi , dekoratif cam filmi , güneş kontrol cam filmi olarak sıralanabilir. Buzlu, kesilmiş, kumlu, dokulu ve diğer dekoratif cam desenlerinin avantajları açıktır: : Bir yandan ışık odadan odaya yayılırken, diğer yandan mahremiyetiniz korunur ve böylece kapalı alanlarda ferah bir atmosfer yaratılır.


Dekoratif Kumlama filmleri uygulandığı camın arka yüzeyindeki objelerin görünmesini azaltır ve tanınmaz hale getirir. Neden Cam Filmi Yaptırmalıyım. Bu ürünlerin kullanımı pratiktir ayrıca elde edilen verim de yüksektir. Ucuz fiyatlara Kumlama Folyo satışı.


Remifol Cam Dekor Folyosu $ 2. Dekoratif cam filmi , transparan cam filmi , aynalı cam filmi , güvenlik cam filmi , desenli cam filmi , ısı kontrollü cam filmi , güneş kontrol cam filmi , kumlama cam filme ve şeritli cam filmi ve buzlu cam filmi uygulaması ürünün derecesine göre garanti kapsamı içinde, uygun fiyat ve sorunsuz montaj ile karşımıza çıkabilmektedir. Camların dayanıklı olmasını ve kırıldığında dağınık hale gelmesini engellediği için güvenlik anlamında tercih edilmektedir. Müşteri memnuniyeti birinci planda olup uygun şartlar ve koşullarda müşterinin istekleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Görme olanağını tam olarak yok etmediği için bazı önemli anlarda örneğin yangın vb. Talepleriniz veya Sorularınız için bize ulaşın.


Kumlu cam filmleri iş yerlerinde bulunan cam bölmelerde, bina giriş kapılarında, cam balkon uygulamalarında, iç kapılarda, dükkan vitrinlerinde ve akla gelebilecek her yerde kullanılabilir. Desenli ve desensiz olarak uygulama yapılabilir. Ayrıca firma logoları da camların üstüne kumlama film ile uygulanabilir. Bölme ya da gizlilik için kullanılan bu film türü iş yerlerinin ve ofislerin vazgeçilmezidir. Buzlu cam filmleri özellikle iç mekanlarda ve cam kapılarda çok fazla kullanılmaktadır.


Kumlama cam filmi

ALÜMİNYUM VE OFİS SİSTEMLERİ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar