14 Şubat 2016 Pazar

Asansör halatları

Bu halatlar esnek ve dış telleri kalın olup, aşınma dayanımları iyidir, insan taşımalarında kullanılan asansör halatlarında emniyet katsayısı en az olacak şekilde halat seçilmesi tavsiye edilir. Asansörde kullanılan çelik halatlar. Anahtar Kelimeler: Çelik tel halatlar , asansörler , seçim, güvenlik, bakım. Küçük çaplarda yüksek mukavemet değerleri vardır. Her yöne eğilip bükülebilirler.


Kendi öz ağırlıkları taşıma güçlerine karşın çok küçüktür. Aşınmaları hemen hemen yok gibidir. Orijinal mm yüksek hızlı asansör halatları.


Gırgır ve trol balıkçılık telleri ve özel çelik halat yağı. Bu tanımlamada temel elemanlarıyla sıralayacak olursak. Pfeiffer Drako, asansörler için özel çelik halatları 2yıldır geliştirmekte ve üretmektedir.


Ar-Ge, Dizayn ve satış politikasında gün geçtikçe ilerlemek, desteklemek. ELİK HALAT VE TEL SANAYİİ A. Bu çemberin etrafında oyuk olan bir makaradır. Bursa’nın İnegöl ilçesinde, bir mobilya imalathanesinde halatı kopan yük asansörü yere çakılırken, kişi yaralandı. Makara elektrik motoruna(2) bağlıdır.


Askı tertibatının kopması durumunda güvenlik tertibatını çalıştırmak için kabin, karşı ağırlık veya dengeleme ağırlığına bağlanan yardımcı halat. ASANSÖRLER ARTIK PERİYODİK KONTROL EDİLMEK ZORUNDA ! Kurulduğu tarihten itibaren çelik halat bağlantı elemanları, kaldırma ekipmanları ve güvenlik malzemeleri ile sektörde piyasanın önde gelen firmaları arasına girmeyi hedeflemiştir. Aşağıda yer alan adres, telefon ya da e-posta adresini kullanarak bizlere ulaşabilirsiniz. Flexbil Kablo, Antigron Kablo, NYA Kablo, NYAF Kablo ve Tesisat Grubu. Her asansör halatı için yağlama sıklığını vermek güç olmakla birlikte, bu değer periyodik muayeneler sonucu tespit edilir.


Asansör halatları

Yağlama periyodu atmosfer ve sıcaklık şartları, halat tipi, halat hızı, havalandırma durumu ve asansör servis şekli gibi birçok faktöre bağlıdır. Farklı imalatçılardan alınan soket gövdeleri ve kamalar aynı çap’ta halat için tasarlanmış olsa bile birlikte monte edilmemelidir. Ancak tüm halatlar kopsa bile asansör zemine çakılmaz. Bu sistemin elektrik, uzaktan kumanda veya bir operatöre ihtiyacı yoktur. Almanya’da kullanılmaktadır.


Az telli halatların uzaması çok telli halatlara göre düşüktür. Uzama halatın esnekliği ile direk olarak paralellik arz eder. Kaliteli kasnaklar, doğru seçimler, doğru rulman kullanımı için yanınızdayız. Bir elektrik motoruyla çalışan bu makara döndükçe halatları hareket ettirir.


Asansör halatları

Böylece asansör bir yöne doğru yol alırken karşı ağırlık ters yönde harreket eder. Modern ve gelişmiş teknolojiyle üretilmiş ürün gruplarımızdan talep edeceğiniz ürünler için en uygun teklif sunuyoruz. Hareket edince kağnı arabası gibi gacırdayan, her yerinden ses çıkan canlı bir asansör. Yağlama Ekipmanları Son Teknoloji Yüksek ve eşit basınç sistemli hidrolik yağlama ekipmanları.


Bu sayfa ziyarete kapalıdır. ANA RAY VE AĞIRLIK RAYLARI. Mevcut raylar kapasite ve hıza bağlı olarak yönetmeliklere uygun raylar ile değiştirilecektir. Mevcut halatların ve halat şişelerinin CE ve TSE ye uygun olarak değiştirilmesi. Halat tutucuların takılması.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Palangalar üzerinde halat atmasını önleyici düzenek ile halat bağlantı noktalarında halat gevşemesi durumunda asansörü durduracak halat gevşeme kontağı bulunmalıdır. Pukkalift asansör , hız regülatörü, gergi kasnağı ve halat şisesi. Bazı asansörcüler çok ucuza halat değişimi yapabiliyor bunun nedeni kullanıldığı malzeme kalitesiz ve ucuz malzeme olmasıdır. Yönetim ve montaj ekibi ile, sektöründe emin adımlarla.


Askı halatı emniyet katsayısı hesabı. Hemen her sektöre uygun ölçekli çelik tel imalatı yapmaktayız. Daha sonra kasnak sökülerek yenisi takılır. KALİTELİ MALZEME Dünya’nın en kaliteli markalarının en son teknoloji ile üretilmiş ürünlerini Kaptan Çelik farkıyla kullanın. STENİLEN ÖLÇÜDE VE KALINLIKTA BASKILI VE ÖRGÜLÜ SAPAN YAPILIR.


Asansör halatları

Daha çok yakın geçmişte yakın çevremden birisi asansör kazası sonucu vefat etti isterse tane halat olsun düşme nedeni motoru yani asansörü ve halatları taşıyan tavan göçmüş kattan düşmüş asansör , Belki ölüm nedeni asansör düşmesi degil ama asansörü terazide tutan asansör inerken yukarı çıkan, yukarı çıkarken aşagı inen bloklar asansörün üstüne.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar