9 Şubat 2016 Salı

Mavi melek amblemli laminat parke markaları

Yıllık bir geleneği ile evsel ve kurumsal alanında faaliyet gösteren firmamız kurumsal alanında bir çok firmalara parke hizmeti vermektedir. Mavi melek amblemi, laminat parke ürününde, sağlığa zararlı hiçbir kimyasal içermediğini ifade eder. MAVİ MELEK SERTİFİKASI” sağlık kalite standartları çok yüksek laminat parke markaları almaktadır.


Dünya sağlık örgütü MAVİ MELEK imalatlarında formaldehit kullanmayan firmalara mamulleri üzerine. Laminat Parke Dünya Markaları. All posts tagged mavi melek laminat parke.


Mavi Melek Sertifikalı geniş ve uzun ebat yeni seri, Ka. MAVİ MELEK AMBLEMİNİ” sağlık kalite standartları çok yüksek laminat parke markaları almaktadır. TSE VE İSO belgeleri mutlaka olmalıdır. HDF, kilitli ve kilidi şu patentli, antialerjik.


Peki, satıcı seni aldatıyor mu? Megaloc Kilit Sistemi Nedir? Ayrıca Ebelgesi gibi, mavi melek amblemi taşıyan laminat parkeler de vardır. Tezgâhtarı anlamak için iyice dinlemeye çalışıyorsunuz.


Bir taraftan markaları aklınızda tutmaya çalışırken, diğer. Daha yumuşak ve sıcak görünüm için mutfak zemininizde laminat parke de kullanabilirsiniz. Hem ahşap hem de fayans görünümünü bir arada elde edebilirsiniz. DOĞAYI ŞEKİLLENDİRİYORUZ… Yurtbay Seramik yeryüzünün bu ilk sanatını bugünün zevki, teknolojisi ve estetiğiyle birleştirerek tüm dünyaya sunuyor. Yükseltilmiş uygulamayla temel planı ve yüzey arasında boş bir kullanım alanı sağlanır.


Konut ve işyerleri gibi iç mekan uygulamalarda bu alan, aydınlatma sistemleri, kablo ve boruların hem kolaylıkla döşenmesini hem de kontrol edilebilmesini sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar