24 Şubat 2016 Çarşamba

Kestane masif panel

Kereste yapısı olarak meşe’ ye çok benzer. Tropikal ve yumuşak bir ağaç türüdür, Afrikada yetişir. Boy ekli kestane masif panel üretimimizde standart gnişliğimiz 122cm, uzunluklarımız i. TL ve ücretsiz kargo ile n11.


Kestane masif panel

Firmamız orman ürünleri sektöründe faaliyet göstermektedir. Orman ürünleri arasında en çok tercih edilen Ham Mdf çeşitlerimiz uygun fiyat ve kolay ödeme avantajları ile müşterilerimize sunulmaktadır. Grubun masif panel markası olan Naspan, Türkiye’deki en gelişmiş panel teknolojisi ile masif panel imalatı gerçekleştirmektedir.


Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Bu ürün grubu, masif ağacın mobilya ve dekorasyon sektöründe yeniden hak ettiği değeri kazanmasını sağlamıştır. Yapısal özellikleri ile meşe ağacına yakın olsa da kullanım alanları açısından farklılık arz eder. Kayın kereste, meşe ve kestane kereste gibi tüm kereste çeşitleri.


En uygun plywood malzeme ile avantajlı kontrplak fiyatları. Kayın masif panel , çam ve kestane gibi ağaçlardan üretilmiş masif panel çeşitleri. Bu blogda masif panel ürünleri ve kullanım alanları hakkında bilgiler paylaşılacaktır. Masif panellerimizi yumuşak, sert ve egzotik ağaçlardan üretmekteyiz.


Panelleri finger jointli ve masif lamelli olup üretiminde Dyada Dtutkal kullanılmaktadır. Panel olarak mobilya , merdiven basamağı ve rıhı, mutfak tezgahı, raf , masa tablası, lamine ahşap kaplaması ve dolgusu , doğrama profili ve parçalarında kullanılmaktadır. Yemek masası uygulaması doğal ağaç olup, ahşap konsol kısmında kestane masif panel kullanılmıştır. Tüm Masif Ahşap Ürünleri kapıda ödeme avantajıyla E-Hırdavat.


TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO FIRSATI. TL Bubinga Ağacı 20cm x 50cm x 8mm. TL Paduk Ağacı 34cm x 27cm x 8mm. Hızla makine parkını en son teknolojiyle yenileyerek panel ve kapı sereni pazarına koyduğu hedefler doğrultusunda en iyi müşteri memnuniyeti ni kaliteli malzemelerle en iyi masif paneli ve en iyi kapı serenini üretmek hedefinde hızla ilerlemektedir.


Kütük ürünler, TV ünitesi, masa, kitaplık, konsol, sandalye, ahşap aksesuarlar ve daha fazlası. Endüstriyel aydınlatma ürünler ile tarzınızı tamamlıyoruz. Takım sapları, fıçı, vagon , araba, gemi, kayık, köprü ve iskele ayaklarında da olumlu sonuçlar verir.


Yumuşak tür meşenin masif ve kaplaması mobilya üretiminde, yapıların iç bölümlerinde, dekorasyon uygulamalarında kullanılır. Artevetta Mutfak masif panel. Sert ağaçlar (kayın,meşe, kestane , ceviz ) ve yumuşak ağaçlar (sarıçam,ladin) dan masif panel üretim tekniğine uygun olarak üretilen paneller TSE standartlarında sınıflanır ve kullanıma sunulur. Kataloğumuzu incelemek için tıklayın ! Doğanın ve tenolojinin bir araya gelmesi ile oluşturulmuş yenilikçi bir tasarımdır.


E-posta Listemize Kaydolun. Masifpan merdivenler kayın, çam, kestane , ladin, meşe ya da sapelli ceviz ağacından elde edilen masif paneller kullanılarak üretilebilmektedir. Kırmızıyı andıran rengi ile fark edilen kayın sert özü ile yıllarca kullanabileceğiniz merdivenlere sahip olmanızı sağlar.


Mobilya , merdiven basamağı , okul sırası , mutfak tezgahı yapımında güvenle kullanılır. Kitaplık yüzeyinde cila yerine yağ bulunmaktadır. Doğal ahşap sehpa, kütük sehpa, ağaç.


Masif ahşap büfe uygulamamızda ladin masif panel kullanılmıştır. Ağacın ihtişamını, iri gövdesinde yaşadığı yılları gösteren çizgileri, yaprakların esintisini duyumsamak için bile tercih sebebi olan ahşap, doğa özlemi içinde olanlar için artık evlere gelebilmekte, bu özlemi gideren masif parke farklı ağaçların teknoloji kullanılarak harmanlanmasıyla oluşmaktadır. Rank of world for e-masifpanel. Ladin masif panel – B sınıfı.


Kestane masif panel

Bu anlamda masif paneli orman endüstrisi sektörünün parlayan yıldızı olarak değerlendirebiliriz. Detaylar: Genel Özellikleri : Meşe gibi açık kahve tonlarında bir ağaçtır ancak karakter olarak meşeye benzemez çünkü daha az yoğundur ve genelde daha karışık hareleri vardır. MASİF PANEL ÜRÜNLERİ MASİF PANEL UYGULAMALARI. Uzun ömürlü olması, ısı ve ses izalosyonu sağlaması, sistre olabilmesinden dolayı masif parke günümüzde de sıklıkla kullanılmaya devam etmektedir.


Ahşap paneller , Ahşap kaplama, Ağaç kaplama, Ahşap. Mobilya, merdiven basamağı, okul sırası, mutfak tezgahı yapımında güvenle kullanılır. Find Free WordPress Themes and plugins. Paneller Özel ölçü ahşap levhalar. Vade Farksız Taksit Vade Farksız Taksit.


Masif Panel Merdiven, Ahşap Kaplama Merdiven, Laminat Kaplama Merdiven imalatı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar