21 Mart 2016 Pazartesi

Aynalı dekota

Aynalı dekota

Sipariş, üyelik ve diğer sorularınız için iletişim formları sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz. Ayna dekota Standart dekota levhaların üzerine ayna yüzey eklenerek elde edilen dekoratif bir üründür. Yüksek dayanıklılığa sahip kolayca temizlenir.


Baskı yeteniği yüksektir. Bütün bu üstün özelliklerinin yanısıra ışık geçirmem özelliği ile istenilen tarzda arabölmeler yapılmak için bile kullanılabilir. Ayrıca dış mekan aynalarımız çizilmeye dayanıklı yüzeylerde de üretilmektedir.


Beyaz (3) Siyah (1) Ebat. Bir Asta Reklam kuruluşudur. Ayna gibi parlak olan alüminyum yüzey dekota levhanın üzerine sıcak pres ve özel yapıştırıcı ile yapıştırılır. Sağlam bir yapıya sahip olan aynalı dekota hem iç hemde dış mekanlarda sorunsuz olarak kullanılır.


Bilgisayarda hazırladığınız her türlü tasarım, pleksiglas,kompozit,mdf ve. Pleksiglas, aynalı pleksi, avrupa dekota , fotoblok, dijital baskı ve vinil gibi malzemelerimizin markaları kendini kanıtlamış global firmalardır. Detaylı bilgi almak için lütfen arayınız.


Cephe kaplamalarında en sık tercih edilen malzemedir. PVC esaslı bir malzemedir. Folyo kaplama olarak uygulanabilir. Manken kesimlerinde,özel kesimlerde de kullanılmaktadır. Firmamız gümüş aynalı ve altın aynalı dekota ile tabela imalatı yapmaktadır.


Yılında kurulan Mazeron Reklam Malz. AYNA PLEKSİ,Ayna pleksi,pleksi levha,akrilik levha, aynalı pleksi,pleksi ebatları,pleksi kalınlıkları,pleksi çeşitleri,pleksi renkleri,cam pleksi,pleksi. Beylikdüzünde bulunan reklam firmamızda aynalı dekota kesim ürün hazırlaması yapılmaktadır. Pilates salonu için yapılan aynalı dekota kesim uygulamasıdır.


PTT Sarayönü Şubesi Karşısı Oruç İşhanı. Her renkte üretilebilmektedir. Etiket Arşivi: aynalı dekota. Tarsus Reklamcısı Bir REKLAM. Led Trafosu – Adaptörü Çeşitleri.


Aynalı dekota

Firmamız Yalnızca Reklam Firmaları ve Matbaalara Hizmet Vermektedir. Daima Geniş Stok İle Taleplere Cevap Vermek. Geniş Araç Filomuz İle Zamanında Güvenilir Sevkiyat Yapmak.


Uygun Fiyat Politikamız Ve Esnek Vade Olanaklarımız İle Müşterilerimizin Kazançlı Çıkmasını Sağlamak. Midorinn sitesi kabartma aynalı dekota tabela. Satıcıya Ulaş Ödeme ve Teslimat Şartları Çalışma Saatleri. Dekota levhalar, reklam sektöründe.


Aynalı dekota

Aynalı dekota harf, Yenişehir Cnc çalışmamız. Alüminyum Kompozit Paneller. Reflektif folyo, gece karanlığında çeş. Polikarbonat Levhalar, genellikle insanl.


Lümen folyo, güneş ışığı veya yapay. Farklı kalınlıkları vardır talebe göre ince yada kalın olarak kullanılabilir. Akrilik levhalar, çeşitli boyutla. Kalınlık: – mm arası.


POLİKARBONAT LEVHA DİJİTAL BASKI MALZEMELERİ DEKOTA. Tasarımlara ve tabelalara zenginlik getiren bir üründür. Bu ürün grubu siparişlerinizle ilgili olarak lütfen Müşteri Temsilcilerimizle iletişim e geçin. Altın ayna dekota , diğer adıyla alucoor istenilen. Pakpen dekota hafiftir düzgün bir yüzeye ve sert b. Karşılaştırma Listesi(0) Üye İşlemleri.


MM AYNALI ALTIN DEKOTA 125x2CM. Mevcut zemine veya alüminyum kompozit zemin üzerine monta edilebilir. Aydınlatılmak istenirse spot veya aplik gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar