24 Mart 2016 Perşembe

Kontrplak

Kontrplak

Ulaşım Bilgileri Hürriyet Mah. HDG Ahşap Kavak Kontraplak 4mm kalınlık- 20x30cm ABoyutu. Tureng Dictionary and Translation Ltd. Kategorilere ayrılmış milyondan fazla sözcük ve sözcükleri farklı aksanlarda dinleme seçeneği. Anlamı ‘ zıt plakalar ‘ dır.


Kontrplak ismi Fransızcadan gelmektedir. Plywood çok yüksek dayanıklı bir ahşap ürünü olmakla birlikte, bir çok alanda kullanılmaktadır. Fakat bunun yanı sıra otomotiv ve yat imalatında da kullanılmaktadır. Firmamızın sizlere sunmakta olduğu ürünler dünya kalite standartlarına uygundur.


Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Kalıp ve diğer tüm malzemelerin yapılmasında kullanılan kontrplak çeşitleri, kullanılan malzeme, ölçü ve amaca göre farklı fiyat aralıklarında satılmaktadır. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir.


Balko Filmsiz Rus Birch 1. Site içeriği Nemka Yapı Tic. Türkiye ahşap sektöründe hizmet veren firmamız Sakarya‘da ayrı üretim tesisinde faaliyet göstermektedir. Yüksek basınçla tutkallı olarak ahşap tabakalar preslenir.


Ayrıca marin kontrplaklar İnşааt kalıplarında kullanıldıkları için daha sağlıklı ve dаhа randımanlı olmaktadır. Katman sayısı genelde tek sayı olacak şekilde üretilir. Dış katmanlar genellikle panelin uzun ölçüsüne paralel yöndedir (Suyuna). Marin ise tutkal özelliği ile suya dayanımını ve direçini artırmaktadır. Zengin renk ve modelleri ile mutfak ve diğer mobilyalarda kullanabileceğiniz boy kapak çeşitlerimizi inceleyin.


Plakalar, birleştirilmiş plakaların damar yönleri genelde birbirine dikey olacak şekilde bir araya getirilir. Fiziksel görünümü ve teknik spesifikasyonları açısından periyodik olarak test ve kontrol edilen ürün kalitesi, Türkiye ve Dünya standartlarındadır. Ceviz Papel Ceviz Kalaslardan 2mm Kalınlığında Papel Kesim Yapılarak Elde Edildi. Yoğun olarak inşaat sektöründe kullanılan orman ürünlerinden kontrplak çeşitlerimiz arasında birch (huş) kontrplak , kayın kontrplak , çam kontrplak , kavak kontrplak , esnek kontrplak ve petek desenli (hexa) kontrplak bulunmaktadır.


Tabaka halinde alip boldurup kargolatmak istiyorum. Bu sekil satis yapan bildiginiz bir yer varmi. Su gecirmez ozelligini hesaba katmassak doku ve kesim olarak kavaktan ne gibi farki vardir.


Suya dayanıklılığı ve yüksek mukavemeti bu sektör için önemlidir. Esnek kontrplak özellikleri sayesinde yuvarlak, kavisli, bombeli ve dönüşlü tasarımlarınızda, ek bir zaman harcamadan, şekil vermek için fazladan bir güç sarf etmeden, üstelik ahşap görüntüsünden de hiç bir şey kaybetmeden, deseninin tüm canlılığı ile her türlü tasarımınıza kolaylık ve size daha orijinal modeller. Formlu Ürünler Size Özel Formlu Ürün Tasarımı. Müşteri Memnuniyetini en üst düzeyde tutmak.


Tüm Hakları Yaprak Yapı ve İnşaat Malzemeleri San ve Dış Ticaret Ltd. Brüt kalıp olarak da nitelendirilen sıvasız kalıp sistemleri için çok uygun bir malzemedir. Kavak kontrplak inşaat sektörü, oto iç dizayn, ambalaj sektörü, hobi, çatı kaplama vb. Dekoratif MDF Duvar Panelleri. Dünyada kontrplak tekniğindeki gelişim, Türkiye’de bu endüstriyi etkilemiş ve son yıllarda modern fabrikalar kurulmuştur.


Kontrplak

Anasayfa Hakkımızda Grup Şirketleri Haberler Ürünlerimiz İletişim. WPB (suya dayanıklı) kontrplak malzemeden üretilmiştir. Ağaçların soyulmasıyla elde edilen papellerin lif yönleri çapraz yapıştırılarak yüksek sıcaklık ve basınç altında preslenmesi ile levhalar halinde üretilir.


Beton kalıpları için kullanılan kontrplak her şeyden önce yukarıda belirtildiği şekilde tüm kontrplak özelliklerine sahiptir. Ancak inşaatlardaki çalışma şartları, betonun yüksek basıncı, elde edilmek istenen betonun yüzeyi gibi etkenler nedeni ile birçok ilave özelliklere de sahip olması gerekmektedir. Kayın ve Kavak ağaçlarından ile mm arası genel kullanım amaçlı ve suya dayanıklı kontrplak imalatı gerçekleştiriyoruz. HİZMET VERDİĞİMİZ SEKTÖRLERE AİT YAZILARIMIZ. Adım Plywood Ürünlerinin Hitap Ettiği Sektörlere Ait Bilgilendirici Yazılarımızın Yer Aldığı Bir Dergidir.


Kontrplak

Aşağıdaki formu doldurarak bize ulaşabilirsiniz. Mesajınız ilgili birime yönlendirlerek geri dönüş sağlanacaktır. Bu işlem, kütükleri suya batırarak veya buhara tutarak gerçekleştirilir. Suyla ıslatma işleminden sonra, tomruğun kabuğu soyulur.


Orman Ürünleri ve Mobilya San.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar