23 Mart 2016 Çarşamba

Kayar kapı modelleri

Yana kayar garaj ve bahçe kapıları , Aluminyum veya ferforjeden, motorlu, kumandalı sürgülü yana kayar kapı ve otomasyon sistemleri sunuyoruz. Bahçe kapıları ve sürgülü kapılar için motor otomasyonu. Mutfak, evebeyn banyo, ofis gibi yaşam alanlarında dar ve kullanım alanı az ortamların rahatlatılması için yani yer kazanmak için uygun çözümdür. Bu tür kayar kapı sistemleri özellikle de son yıllarda artan bir takım hırsızlık olayları için en büyük ihtiyaçlardan bir tanesidir.


Kayar kapı modelleri

Bursa çit firması olarak bizde bulabilirsiniz. Menteşeli sistemlere göre yer ihtiyacı gerektirmeyen ve sınırsız hareket imkanı sağlayan kayar kapı ve kapak sistemleri ,entegre. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Genel sürgülü kapı uygulaması ile yukarıdan bir mekanizma ile asılarak iki yönlü ya da tek yönlü kayması sağlanan düzenekler içeren bu kapılar son zamanların en güzel kapı modelleri arasındadır. Ayrıca seçeceğiniz sürgülü ahşap kapılar için farklı malzemeler de bulabilirsiniz.


Dış görünüş olarak birbirlerinden çok farklı olan bu sistemler kullanıldığı ortamlarda harikulade bir ferahlık sağlar. GEZE işlevsel, görsel olarak öne çıkan ve yüklenmelere dayanıklı manüel sürme kayar kapı sistemleri için birbirinden farklı çözümler sunmaktadır. Bunlar planlamada geniş tasarım özgürlüğü ve esneklik sağlamaktadırlar. Sürgülü kayar sistemleri.


Kanatlı Kapı Otomasyon Sistemleri. Kayar Kapı Otomasyon Sistemleri. Türkiye’de bu pazarın temellerini atan lider kuruluşudur. Düşük gerilimli bir motor ve duvara yerleştirilmiş kumanda paneli aracılığıyla açılan otomatik modeli veya ankastre kol sistemi ile manüel modeli mevcuttur.


Otomatik yana kayar kapı modelleri arasında sıkça tercih edilir. Monador Otomatik Kapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret A. Bireysel ve çeşitli uygulama olanakları. Ahşap ve metal kapılar için GEZE manüel sürme kayar kapı sistemleri GEZE, ahşap veya metal kanatlı işlevsel ve görsel olarak çekici manüel sürme kayar kapı sistemleri , mekân bölücüleri veya başka hareketli öğeler için birbirinden farklı donanım çözümleri sunar. Bu nedenle kayar kapı modeli tercih edebilir ve daha zarif bir yatak odasına sahip olabilirsiniz.


Kayar kapı modelleri

Zemin kat odaları bahçeye veya terasa açmak için sürgülü kapı modelleri , akordiyon kapı modelleri tercih edilebilir. Estetik Görünümlü Fotoselli Kapılar. Kullanılan mekanlara güneş ışığının girmesine yardımcı olan ve bu nedenle fotoselli kapılar olarak da adlandırılan bu tarz kapılar , genel olarak yana kayar modelleri ile tercih edilmektedir. Yana kayar kapılar mimari yapılara ve kullanım alanlarının güvenliğine göre , imal edilmektedir.


Otomatik kayar kapılar ağır oldukları zaman , özel imal edilen ağır ortam şartlarına dayanıklı , ağır tonajlı otomatik yana kayar kapıları zorlanmadan itebilecek niteliklere haiz motor sistemleri ile devitilmektedirler. Bu motorlar hız invertörlü olup istenildiği şekilde. Otomatik Fotoselli kapılar günlük hayatımızda çok sık karşılaştığımız giriş çıkışlarda, toplu kullanılan alanlarda, bina girişleri, iş yerleri, alışveriş merkezleri, oteller, restoranlar ve hastaneler gibi pek çok farklı mekanda giriş çıkışı düzenlemek, kişilerin ve mekanların hijyenini sağlamak, ortam ısısını korumak amacı ile.


Otomatik fotoselli kapıların günlük hayatımızda en sık karşılaştığımız standart tek ve çift kanatlı kayar kapı modelleri Gilgen firmasının İsviçre titizliği ile imal edilen kusursuz mekaniği ve elektronik mühendislik birikimi syesinde son derece konforlu ve uzun ömürlü otomatik kayar kapı mekanizmaları olarak hizmetinize sunulmaktadır. Otomatik Kapı Motoru modelleri , Otomatik Kapı Motoru çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Hiland model - Her marka kayar kapı motoruna uyum. Sistemin ismi otomatik kayar kapı olmakla birlikte, kapıya yaklaşan kişilerin algılanmasını sağlayan infrared veya mikrodalga radarlar, halk arasında fotosel olarak bilindiğinden, fotoselli kapı ismi değişmez bir şekilde kelime haznemize yerleşmiş durumdadır.


Detaylar için tıklayınız. Küçük mutfaklara özel adet sürgülü kapı modeli. Siz de farklı tarz ve modellerdeki sürgülü kapı modellerini inceleyerek kendi evinize uygun kayar kapıya karar verebilirsiniz. DITEC otomatik doksan derece açılan kapılar ve fotoselli cam kapılar , akışkan ve sessiz kayan otomatizm sistemleri sayesinde kullanım kolaylığı ve basitliğini, en modern teknolojiler ile birleştirirler. Gelişmiş tasarımı ve şık tarzı ile tüm mimari projeler için idealdir.


Tamamı camdan yapılmış kayar kapı sistemleri. Bu tip kapı modelleri raysız kapı modelleri diye de geçmektedir. Raysız yana kayar kapılar hafif ve itmesi kolaydır. Bursa ve tüm Türkiye genelinde yapmış olduğumuz uygulamalar hakkında da bilgi talep edebilirsiniz.


Bu video bir Android telefondan yüklendi. Unlimited DVR storage space. ER-SA Otomasyon - ERSA Otomatik Kapı Sistemleri : YANAKAYAR BAHÇE KAPISI MOTORLARI TANIMLARI ve FİYAT LİSTESİ.


Kayar kapı modelleri

Asya Metal Ferforje, Garaj kapıları , yana kayar kapılar , otomatik kapılar , otomatik bahçe kapıları , yana kayar ferforje kapı imalat, uygulama ve satışı yapmaktadır. Ferforje yana kayar kapı fiyatları, seçenekleri ve modelleri için lütfen iletişme geçiniz. Bahçe ve otopark sistemleri için tasarlanmış metreyi 2. Günümüzde, otomatik kepenk sektöründe çalışan firmalar için, kaliteli hizmet ve servis sunuyor olması çok önemli. Farklı kapı sistemleri ile malzeme,renk ve cam seçimlerindeki çeşitlerin sağladığı tasarım esnekliği,.


SÜRME KAPI SİSTEMLERİ VE AKSESUARLARI. Projenize özel onaylı kapı tasarımları hazırlıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar