15 Mart 2016 Salı

Beton görünümlü panel

Sıvasız beton görünümlü duvar katmanları mekanlarınıza muhteşem bir orjinallik katmaktadır. Dekoratif tavan, duvar, iç cephe, dış cephe kaplama, kültür tuğlası, kültür taşı, taş panel , tuğla panel , beton görünümlü panel , ahşap panel üretici ve uygulama firması. Beton Görünümlü Fiber Duvar Paneli.


Beton görünümlü panel

Dizayn serisi ürünlerimizden olan tuğla beton görünümlü fiber panel , yalın bir beton ya da tuğla görünümüne alternatif olarak yaşamın içinde görebileceğimiz gibi ikili bir görünüm sunuyor. Numune ürün sayesinde gerçek ortamdaki doku ve renk deneyiminizi yaşamanızı tavsiye ediyoruz. Türkiyenin en büyük üretici firması olarak tek hedefimi müşterilerimizi memnun etmek ve türkiyede dekoratif taş duvar sektöründe öncü firma olmaktır. Fiberglas, polyester, doğal taş tozu gibi maddelerden imal edilerek gerçek beton görünümü dokusu verilir.


Her mekanda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir yapıya sahiptir. DC Panel , duvar tavan cepheler için özel tasarım fikirlerinize en uygun taş , tuğla , beton , ahşap, pas, paslı demir modellerini seçmenize yardımcı olur. Bir panel yaklaşık 5­ m² ‘ dir. Su, nem ve güneşten etkilenmez. Modern detayları ile duvarlarınızda farklı bir görünüm için beton paneller sizler için.


Yani sudan etkilenmeyen ve suyu emmeyen yapı malzemeleridir. Gözenekli bir ürün olmadığı ve suyu emmediği için tüm iç ve dış mekânlarda kullanılabilirler. Usta ekibimiz ve satış ofislerimizle tek gayemiz mutlu müşteriler.


Fiberglass polyester hammaddesi ile yapılan panellerimiz, duvar ve tavanlara iç veya dış cephe de uygulanabilen modellerdir. Fibeglass brüt beton görünümlü duvar kaplama panelleri ile bu karakteristik yapıyı mekanlarınızda vurgulamak istiyorsanız zengin renk ve desen çeşidiyle gerçekleştirebilirsiniz. Brüt beton dokusuna sahip ürünlerimiz sizi duvarlarınızın sıkıcı görünümünden kurtaracak.


Beton görünümlü panel

Brüt beton paneller , taş panel kaplamaları doğal beton görünümlü dekoratif beton duvar cephe kaplama panelleri. Ana hammaddesi doğal kimyasallardan olan fiberglas ve polyester mastik ,ile doğal taş tozudur. Doğal taş veya doğal bir malzeme değildir. Web sitemizde veya kataloğumuzda gördüğünüz renk tonlarında farklılık olabilir. Tarafımızdan numune ürün talep ederek gerçek ortamdaki doku ve renk deneyiminizi yaşamanızı tavsiye ediyoruz.


Detaylar Kategori: Dekoratif Taş Paneller Sena Mimarlık olarak brüt beton görünümlü taş panel kaplamalarını bir çok alanda profesyonel ekibimiz ile uygulamaktayız. Encofrado’un brüt beton görünümünün oluşumu bir dekorasyonla bir araya gelmesinden ise özel mekanlar ortaya çıkıyor. Brüt beton görünümlü taş panel kaplamaları malzeme satışı ve uygulama hizmeti vermekteyiz.


Büyük ve endüstriyel dokulu çalışma alanları, sanat galerileri, stüdyolar, restoranlar bu bohem deriyle çevreleniyor. Vardek adlı kullanıcının koleksiyonu. Find Free WordPress Themes and plugins.


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps. Benzer Başlıklar: No related posts. Etiketler:ahşap panel , ahşap panel dekorasyon, beton dokulu, beton görünümlü , beton panel , brüt beton , dekoratif paneller , dekoratif tas panel , dekoratif taş paneller , dekoratif tugla panel , dış cephe panel , duvar ahşap dekorasyon, duvar panelleri , duvar taş panel , duvar tuğla kaplama, Emin Stone Showroom, fiber ahşap panel , fiber. Doğal dekorasyonun vazgeçilmezi olan beton görünümlü duvar paneli , tercih edilen panel seçenekleri arasında.


Doğallığın en güzel sunumu olduğundan, özellikle salon ve mutfaklarda tek bir duvar için kullanıldığını söyleyebiliriz. Dekoratif tuğla paneller ve Taş Panelleri , plakalar şeklinde imal edilmektedir, plakaların boyutları 1ila 3cm’dir. Dekoratif duvar kaplama panelleri arasında en çok tercih edilen model olan beton duvar paneli ürünümüz cafe, bar, eğlence mekanları, ofisler gibi bir çok mekanda kullanılmaktadır. Dekoratif brüt beton görünümlü paneller , brüt beton görüntüsü ve yapısı veren dekoratif panellerdir.


Duvar panelleri arasında en çok tercih edilen ürünlerimizdendir. Her panel arkasında sıra numarası bulunmakta ve uygulama bu sıraya göre yapılmaktadır. TV Ünitesi arkası kaplamalarda en uygun fiyatlı dekorasyon ve duvar kaplama ürünüdür.


Tuğla görünümlü , beton görünümlü , ahşap görünümlü duvar panelleri ile tarzınıza uygun yeni bir duvar yaratabilirsiniz. Hierro beton duvar paneli , brüt beton görünümlü duvar paneller fiyatları ve detaylı bilgi için lütfen uzman satış ekibimiz ile iletişime geçiniz. Ankara Duvar Kaplama, dekorasyona yepyeni bir tarz katar. Son dönemleri en popüler dekorasyon trendi duvar kaplama panelleri ile dekoratif taş görünümlü , tuğla görünümlü , ahşap görünümlü ve beton görünümlü duvarlar elde edebilir. Ahem Stone, dekoratif tuğla kaplama, taş kaplama, kültür tuğlası, dekoratif taş, taş panel , tuğla panel , beton panel , ahşap panel uygulama ve satış hizmetleri.


Taş Duvar Panelleri Tuğla Duvar Kaplama Panelleri. Ahşap dokulu Duvar Panelleri. Dekoratif Taş Paneller , zararlı kimyasal madde kendinde barındırmaz, hiçbir sağlık riski oluşturmaz, son derece sağlıklıdır. Gerekli olan hem yurt içi hem de uluslararası tüm belgeleri almış bir malzemedir.


Kültür taşı Duvar Kaplamaları. Anatolia Stone Dekoratif Taş ve Panel Sistemleri yapılarınızda hem dış hem iç mekanda çok rahatlıkla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar