15 Kasım 2016 Salı

Hastane yer döşemeleri

Hijyenik olduğu için hastane zemin kaplamada vazgeçilmez yer kaplama ürünüdür. PVC bu üstün özellikleri sayesinde reklam sektöründe, ev ve ofis dekorasyonunda, mobilya imalatında, inşaat ve prefabrik konut sektöründe ahşabın, MDF’nin, aliminyum, kontraplak’ın, betopanın. Profesyonel Ekip, Kaliteli Hizmet.


Bu koşulların sağlanması, hem hasta hem de sağlık personelinin sağlığını korumak için oldukça önemlidir. Bunun içinde birinci öncelik zamanla mücadele ve hijyenik bir ortamdır. Her türlü bakteri ve mikrop hasta sağlığı için tehlike arz eder bu nedenle hastane ortamında kullanılacak zemin kaplama malzemesi antibakteriyel özellikte olmalıdır.


Süpürgelikler ev dekorasyonunun aslında önemli bir parçasıdır. Ev duvarının diplerinde kalan boya ve ya sıva kalıntılarını gizlemenin en kolay ve dekoratif yolu süpürgeliklerdir. Kolaylıkla temizlenebilmekte ve yatak ayaklarının neden olacağı ezilmelere karşı dayanıklıdır. Pek çok ilginç tasarımı üretilmesini sağlayacak geniş parlaklık seçenekleri ve çok çeşitli renkleri mevcuttur.


Hastane yer döşemeleri

Günümüzde hastane yer döşemesi olarak en çok tercih edilen ürün pvc zemin kaplama malzemesidir. Pvc yer döşemeleri antibakteriyel özelliği ile yüzeyinde herhangi toz mikrop ve bakteri barındırmaz. Pvc yer döşemesi genelde homojen yer kaplama veya heterojen yer kaplaması olarak ikiye ayrılır. ZFLOOR zemin kaplama çözümleri, rahat , sessiz yüzeyleri ve sakinleştirici renklerden oluşan geniş paletiyle iyileştirme sürecine yardımcı olur. HASTANELERDE DÖŞENEN YER DÖŞEMELERİ.


Vinil Pvc Zemin Kaplama malzemeleri. Pvc zemin kaplama, hammadesi pvc esaslı olan zemin kaplama ürünüdür. Son yıllarda Zemin Kaplama Satış ve uygulama yapan firmalar aralarında rekabette olduklarından sıkça müşterilere ucuz ürün tavsiye etmektedirler.


Kapalı spor salonları kaplama. Sektörde yeni sayılabilecek bir geçmişimiz olmasına rağmen imza attığımız projeler ile adımızdan söz ettirmeyi başardık. Yer döşemeleri fiyatları. Kitaş Zemin - Pvc Zemin Kaplama Sistemleri.


Su geçirmez özelliği olan pvc yer döşemeleri , kolay temizlenir, kısa sürede tabanlara uygulanır ve su geçirmez özelliği sayesinde çürüme ve nem kokusu olmaz. Türkiyede ilk defa bizim tarafımızdan uygulanan ücretsiz numune özelliği ile ürünün dokusunu yada rengi elinizde görebiliyorsunuz üstelik herhangi bir geri iade,numune. Zemin kaplamalarında son günlerde hem iş yerleri hem de evler için oldukça fazla tercih edilen pvc yer döşemeleri , geniş renk seçenekleri ile estetik görünüme büyük bir katkı sağlıyor. PVC yer döşemeleri , bu hijyen için çok önemlidir.


Zengin renk ve desen seçenekleri bulunan pvc yer döşemeleri kolay uygulanabilirliği,leke tutmaması ve temizliği zahmet gerektirmeyen yer döşeme ürünü olduğu için tercih. Hastane Zemin Döşemeleri. Bunların yanın da park ve bahçeler,çim halı işleri,otel iç oda ve lobi yer döşemeleri konusunda çalışmalarımız siz sayın müşterilerimizin. Doğal olarak diğer pvc yer kaplamalarına göre daha dayanıklıve uzun ömürlüdür.


Laminat parke ve lamine parke gibi ahşap yer döşemeleri bu trafikte oldukça yoğun bir şekilde çalışır. Buda zeminin yıpranmasına ve ömrünün kısalmasına neden olur. Bakımının ve temizliğinin yapılmasıda zorluk çıkartacağı için daha pratik bir malzeme olan pvc yer döşemeleri tercih edilmektedir. Zemin ve yüzeyler deterjan, su ve germisidlerle sık sık temizlenebilir bir yapıda olmalıdır.


Bina içi yer döşemelerinde ise mermerler , çok şık granitler desen desen , renk renk motiflerle yine ayrı bir hava katıyor. STONITE Terastone ürünleri yer döşemelerinde mimari estetik, fonksiyonel ve ekonomik avantajlar sunmaktadır:. Artık Dünya standartlarına uygun zemin ürünleri ülkemimizde hizmete sunulmuş olup oldukça fazla derecede talep görmektedir. Her alana uygun farklı çeşit seçeneği buluna yer döşemeleri hem evlerde hem de hastane , okul gibi yaya trafiğine açık mekanlara uygun yapılar yer almaktadır.


Yeni dönem kaplamalarından olan pvc yer döşemeleri büyük merak uyandırmıştır. Kalın ve saf PVC’den (– - ve 1mm) preslenmiş üst yüzeyi ile yük, aşınma ve yoğun trafiğe dayanım gösteriyor. PVC zemin kaplama’ları Anti bakteriyel özellik göstermektedir.


Hastane yer döşemeleri

Almanya’da ve dünya çapında pazar payına sahip olarak, kauçuk yer döşemeleri pazarında lider durumdayız. Pvc Merdiven Kaplama, özellikle Ev, iş yeri, otel, şirket binası ve hastanelerde kullanılmaktadır. Beefloor marka pvc yer döşemesi genelde heterojen sınıf ürünler üretmekte olup,son. ZEMİN KAPLAMA SİSTEMLERİ.


Yaşam, ofis, hastane , sınıf vb. Yerlerde güvenle kullanılabilir. Keten tohumu yağı ve mantar tozu ile püsküllü bir kenevir döşeme. Bağlayıcı keten yağından elde edilen bir reçine içeren bu kaplamalarda, dolgu maddesi çok ince bir mantardır ve istenen renkte bir hamur elde. Bu ürünün evlerde kullanılmaması.


Farklı Duvar Saati Modelleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar