28 Kasım 2016 Pazartesi

Zemin pvc

Mekanlarınıza, kişiliğinizi yansıtan PVC modelleri ile canlılık kazandıryoruz. PVC ürünlerimizi yıllarca gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Farklı modelleri ile engellilerin iç mekanlardaki yürüyüş yollarının daha belirgin hale gelmesi için de kullanılmaktadır.


YILLIK TECRÜBE Uzman kadromuz ve biriken tecrübelerimiz ile Zemin çözümlerinde yanınızdayız. PVC (vinyl) ve Linoleum montajında yurt genelinde ve yurt dışında bir çok hastane, okul, öğrenci yurtları ve alışveriş merkezleri, devlet kurumları ve ev tipi projelerini sorunsuz olarak teslim etmiştir. PVC Spor zemin kaplama, kapalı spor salonları, basketbol sahası, tenis kortu, voleybol sahası, hentbol sahası ve futsal sahası gibi alanların zeminlerinde kullanılabilen farklı kalınlıklarda olabilen, çok veya tek katmanlı olarak uygulanabilen özel bir yer döşemesi türüdür. Zemin Döşemesi Kaplaması Paspası Yolluk Otomobil Tabanı. ZEMİN PAK YER DÖŞEMELERİ.


Pvc Paralı Muşamba En M. Royal Zemin olarak, hizmetlerimizi profesyonel ekibimiz ile başta pvc zemin kaplama sistemleri olmak üzere gerekli tüm hizmetleri sağlamaktadır. ERA Zemin olarak beefloor, tarkett, karo halı, karo kauçuk, lüx vinil, gerfloor, self levelling tesviye şapı, okul zemin kaplama, hastane zemin kaplama hizmetleri vermektedir. Sektörümüzdeki yeniliklerin takipçisi olarak, kalitemizden ödün vermeden,en yeni ürünleri en kısa zamanda müşterilerimize sunmak ve müşteri memnuniyeti oluşturmak.


PVC zemin kaplaması birçok açıdan avantajlı bir kullanım sağlar. PVC yer döşemesi edinmenizi önerebiliriz. Geniş renk ve desen seçenekleri sunmasının yanı sıra son derece kullanışlı,antibakteriyel hijyenik, dayanıklı ve hesaplıdır. Kalite anlayışı çerçevesinde, kaliteye inanmış çalışanlarca kaliteli ürün kategorileri.


Yılında Kurulan ve Zengin Bayii Ağı olan BVT Parke Siz Müşterilere Yükseltilmiş Döşeme ve Parke Çeşitlerini Sunmaktadır. Yaşadığımız mekanlarda , estetik, bütünlük ve malzemenin fonksiyonelliğini bir arada sunabilen PVC ve Linolyum zemin kaplamalarının pek çok avantajı varıdır. Son derece hijyeniktir, üzerinde bakteri barındırmaz.


Zemin pvc

Malzemeleri yumuşak dokusu ile performansı daha da yüksek seviyelere çıkaran, daha az yorup, diz kapaklara ve iskelet sistemine darbeleri daha az ileten pvc zemin kaplama, eklem ve yan bağların zarar görmesini de büyük ölçüde önler. EPOKSİCENTER, otopark tasarımı ve özellikle mağazacılık, sağlık, otomotiv ile gıda sektörlerinde endüstriyel zemin uygulamaları yapmaktadır. Epoksicenter, bilgi birikim ve tecrübeleriyle epoksi zemin uygulamaları ile ilgili sektöre yön vermeye devam etmektedir. Heterojen olmasından dolayı bu malzemelerde katmanlar bulunmaktadır. Bu tür malzemelerde kaliteyi asıl belirleyici olan katman üst aşınma tabakasıdır.


Aşınma tabakası mikron ile mikron arasında değişmektedir. Kaliteli ve güvenilir pvc zemin kaplama işlerinizi en hızlı ve en geniş referans seçenekleri ile sizlere hizmet vermekteyiz. Bileşiminde asbest bulunması nedeniyle aşınmaya ve bir dereceye kadar yanmaya karşı dayanıklıdır.


Zemin pvc

Parça Çini Desenli PVC Yer Döşem. Aramayı Favorilere Kaydet. Zemin etüdü ve fiyat isteyen firmalar için ücretsiz yerinde keşif ve fiyatlandırma hizmeti vermekteyiz. Gökay Zemin Dizayn olarak, PVC Zemin Kaplamaları, Linolyum Zemin Kaplamaları, Karo ve Rulo Halılar, Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri, Laminat Parkeler, Lamine Parkeler, Spor Zemin Sistemleri alanlarında faaliyet gösteriyoruz.


Zemine döşendikten sonra çukurlaşmaya,aşınmaya ve hepsinden önemlisi yırtılmaya karşı oldukça dayanıklıdır. Polivinil Klorür – PVC Zemin Kaplamaları oldukça geniş kullanım alanı olan Polimer malzemedir. Kimya endüstrisinde en değerli ürünlerden biri olan PVC ’nin 50′den fazlası yapı sektöründe kullanılır. Gerfloor esnek pvc zemin kaplamaları iç mekan zemilerinde kullanılan yapısı gereği darbelere karşı dirençli üzerindeki pür desen sayesinde leke ve kir tutmayan kimyasal temizleme maddelerinden etkilenmeyen uygulandıktan sonra hemen kullanılan bir zemin döşeme ürünüdür.


Mineflo Zemine özel tutkalı sürülerek yapıştırılan bir pvc zemin kaplamasıdır, Ve kötü görünümlü tablo betonun üzerine estetik bir görünüm veren ister ahşap ister taş desenlere sahip olan bir zemin kaplama türüdür. Standart olarak 2mm kalınlıktadır. Homojen zemin kaplamasında ise bu aşınma tabakası 2(2mm) mikrondur. Homojen pvc zemin kaplaması bu aşınma tabakası 2(2mm) mikrondur.


Bu nedenle özellikle hastane gibi steril ve hijyenik olması gereken mekanlarda yaygın olarak tercih edilmektedir. Doğal olarak diğer pvc yer kaplamalarına göre daha dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Farklı desen ve renk seçenekleri ile sizlere farklı çözümler sunmaktadır.


PVC (Polivinil Klorit) zemin kaplamaları, PVC ’nin, asbest lifleri, bazı dolgu maddeleri ve renklendiricilerle karıştırılması ile üretilir. Isıl iletkenliği, su emmesi, yağ emmesi düşük, elektrik ve ses yalıtkanlığı yüksektir. AVM gibi ticari mekanlardır. Previous Next Tema Zemin Yapı Sistemleri olarak, hizmetlerimizi profesyonel ekibimiz ile başta pvc zemin kaplama sistemleri olmak üzere gerekli tüm hizmetleri sağlamaktadır.


Firmamız tarafından sunulan hizmetlerden olan pvc işlemlerimizde geniş yelpazeli renk ve desen imkanlarının yanı sıra farklı alanlar için uygun malzeme kullanımları da yer almaktadır. Grup T (EN 660) aşınma sınıfı ile yoğun trafik için özel olarak tasarlanmış yüksek performanslı zemin kaplamalarıdır. Kullanım ömrü boyunca cila gerektirmeyen bakım rejimi ve düşük bakım maliyeti sağlamak amacıyla poliüretan ile güçlendirilmiştir.


PVC Zemin Kaplamaları Yaşadığımız mekanlarda, estetik, bütünlük ve malzemenin fonksiyonelliğini bir arada sunabilen PVC ve Linolyum zemin kaplamalarının pek çok avantajı varıdır. En kaliteli zemin döşeme malzemesini, en kısa yoldan ve en uygun fiyat-ödeme koşulları ile müşterimize ulaştırmak birinci önceliğimizdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar