25 Kasım 2016 Cuma

Parmak izi ile açılan kapı fiyatları

PARMAK İZİ OKUYUCU SİSTEMLERİ. Farklı birçok şık metal tasarımları mevcuttur. Kullanıcı Adı Şifre Giriş Yap! Kapıya da elektronik yahut manyetik kapı kilidi takılıp.


Marmara Zaman hakkında detaylı bilgilere ulaşabililirsiniz. Tek tuşla kapı kilitleme. Merkezi kilitli panel kapı fiyatı üzerine sistemin ücreti eklenir. Parmak İzi Giriş Sistemli Çelik Kapı. Standart bir kapı birkaç dakika içerisinde parmak izi ile açılıp otomatik olarak kilitlenir hale gelebilir mi?


Personel devam kontrol ve kapı kilit sistemi olarak kullanılan terminalde aynı zamanda kart okuma. Kale parmak izli çelik kapı kilidi sistemi (Xakıllı kilit ile birlikte). Sepete Ekle Bu ürünü satın aldığınızda kazanacağınız puan 7TL Ürün Bilgileri. Dahili rölesi ile kapı turnike vb açtırabilir. Offline,Online olarak çalışır böylece bilgisayarınızın sürekli açık kalmazı gerekmez.


Marelli MAGIC parmak izli ve cep telefonuyla açılan kilit ( kapı göbeği, bareli, silindiri) İNDİRİM! Artık anahtar taşıma derdine son veren bu ürün ile kapılarınızda anahtar arama,. Arama Etiketi: parmak izi ile açılan kapı fiyatları , parmak izli kapı açma kilit sistemleri,. Otomatik Kapı veya Otomatik Turnike sistemlerinin açılıp kapanmasında da.


Yeni çıkmış olan yönetmelik yasasına göre içeri açılan apartman kapıları ,. Marmaza Zaman parmak izi okuyucu oyunu oyna hakkında yıllardır hizmet vermekte olan bir. Bir kapıda kullanılacaksa kapıya elektronik kilit monte edilir, parmak izi cihazının kontağı kilide bağlanır, veya turnike üzerine okuyucular takılarak turnike kontrolü sağlanır. Hepsiexpress ile kapınıza gelsin. Uzaktan kumanda ile kontrol.


Yüz Tanıma Öğrenci Takip. Geçiş sistemlerinde kullanılan kapıların açılması için parmak izli kapı kilit sistemi tercih edilir. Zaten parmak izi ünitesine 9kişi. Tabi bu çok kolay değil açıkçası biraz işlem.


Ucuz Çelik Kapı Çelik Kapı Firmaları ve Çelik Kapı Fiyatları. Hem de uzaktan kontrol ile sistemi kullanabilirsiniz. Uzun bir pil ömrü vardır.


Ancak bir türlü antalyada bulamadığımız başlıktada belirttiğim gibi parmak izi ile çalışan kapı bildiğiniz getirtebileceğimiz montajını yapan ve bu alandaki en güvenilir en iyi marka model hangisi bilenler varsa cevaplarını bekliyorum bir an önce. Siparişler Bekleyen Ödeme. Basit Tarzı Elektrikli panelli kapı kilidi ile.


Hırsızlara karşı parmak iziyle açılan kapı. Fotoselli kapı fiyatları. Tüm kapılar ile uyumludur.


Otomatik Cam Kapılar kullanılacağı alana ve gerekli güvenlik seviyesine göre parmak izi okuyucu, kartlı geçiş sistemi ve manuel kontrol butonu gibi geçiş sistemleriyle kolaylıkla. Silindir ile çalışan neredeyse her kapıya uygulanambilme. Yeni parmak izi öğrenme ve parmak izi tanıma işlemlerini saniyeden daha az sürelerde yapabilmesiyle öne çıkan modül, diğer parmak izi modüllerinin tanımakta güçlük çektiği çocuk parmakları , yaşlı parmakları ve bayan parmaklarında çizdiği yüksek. Ayrıca ekranda görünen şifreyi gizleme özelliği olan ya da parmak izi ile açılan kasalar da ekstra güvenlik önlemi sunar.


Kasalar ile değerli eşyalarınızı korurken kilitler ile de sevdiklerinizi koruyabilirsiniz. Temassız tanıma avantajı ile diğer biyometrik uygulamalardan öne çıkan yüz tanıma ile pdks sistemi parmak izinde olduğu gibi kişiye bir id numarası verilerek yüzünü tanıtma temeline dayanmaktadır. Yeni parmak izi kapı kilitlerimiz satışta… Her geçen gün parmak izi kapı kilit sistemlerinin kullanımı artmakta. Gerek şık plaza ve şık rezidenslarda olsun, gerek iş yerlerinde pratikliği ve kolay kullanımıyla tercih edilen bu modellere bir kaç yenisi daha eklendi. Cam kapılar için tasarlanmış sağlam kullanışlı bir üründür.


Sürekli Elektrik verilebilir. Devre koruma diyodu üzerindedir. Paslanmak Çelik Yüzeylidir. Fiyat listelerinde tüm satıcılar yer almayabilir.


Kapınızı parmak izli sisteme nasıl geçirebilirsiniz? KARTLI KAPI GEÇİŞ SİSTEMLERİ. TL Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! YALE Dijital Kapı Kilidi OnlineYale. Keylock parmak izli kapı açma kilidi parmak izi okuyuculu kapı kolu parmak iziyle açılan kapı fiyatları parmak izli kapı kolu parmak izi okuyucu kilit kapı aç.


Kale Çelik Kapılara takılan sistemlerde, ikinci kilit anahtarla kumanda edilerek. Bu site aracılığı ile bizden parmak izli kapı kilit çeşitleri, parmak okutmalı kilit fiyatları , parmak izi ile çalışan kilitlerin kullanım alanları ve parmak izli kapı kilitleri hakkında genel bilgilere sahip olabilirsiniz. Türkiye Fiyatı ve Bilinenler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar