28 Temmuz 2017 Cuma

Ahşap sürgülü kapı sistemleri

Genel sürgülü kapı uygulaması ile yukarıdan bir mekanizma ile asılarak iki yönlü ya da tek yönlü kayması sağlanan düzenekler içeren bu kapılar son zamanların en güzel kapı modelleri arasındadır. Ayrıca seçeceğiniz sürgülü ahşap kapılar için farklı malzemeler de bulabilirsiniz. Sürme sistemlerin iç mekanizmaları da teknoloji ilerledikçe kullanıcıya daha fazla konfor sunmaktadır. Bireysel ve çeşitli uygulama olanakları.


Ahşap ve metal kapılar için GEZE manüel sürme kayar kapı sistemleri GEZE, ahşap veya metal kanatlı işlevsel ve görsel olarak çekici manüel sürme kayar kapı sistemleri , mekân bölücüleri veya başka hareketli öğeler için birbirinden farklı donanım çözümleri sunar. Bugünlerde az kullanılsa da alüminyum çerçeveli bir sürgülü kapı da bulabilirsiniz. Tavandaki rayla çalışan sistem ender bir örnek olarak karşımıza çıkıyor. Kapıdaki daire şeklindeki desen de çok estetik.


KAYAR ve KATLANIR KAPI SİSTEMLERİ. Kemeraltı Başdurak Camisinin altında kurulmuş şirketimiz Mustafa ve Gökçen Savgu kardeş adıyla faaliyete başlamıştır. SÜRGÜLÜ KAPI MODELLERİ by İSTANBUL KAPI. Mutfak, evebeyn banyo, ofis gibi yaşam alanlarında dar ve.


Ya da büyük alanların daha kullanışlı hale gelmesinde kullanabilirsiniz. Mimar, yüklenici, kapı imalatçıları, otel yatırımcıları için onaylı, test kanıtlı ahşap yangın kapıları ve mimari donanımlar. SÜRME KAPI SİSTEMLERİ VE AKSESUARLARI. Selülozik Ahşap Renklendiriciler Su Bazlı Renklendiriciler Cila Yan Malzemeleri Macun Çeşitleri. TL MEPA SKS C ÜST RAY 3mt (AL C) MEPA.


Ahşap sürgülü kapı modelleri ile evinizde yeni ufuklara yelken açın. Hem modaya uygun hem de harika ahşap tasarıma sahip olan bu sürgülü kapılar evde büyüleyici bir unsur olarak karşımıza çıkıyor. Paslanmaz çelik ahşap sürgülü kapı sistemi modern iç sürgül. Dekorasyon tarzına uygun canlı renklerin ve desenlerin yanı sıra en çok tercih edilen sürgülü kapı sistemleri cam ve ahşap olan tasarımlardır. Camlı lake salon kapısı modelleri.


Ahşap sürgülü kapı sistemleri

Küçük boyutlu alanlar için ideal tipteki ahşap kapı modelleri ile daha sıcak ve samimi bir atmosfer elde edilebiliyor. Eviniz küçük bir evse ve bir odayı ikiye bölerek daha fazla oda sahibi olmak istiyorsanız ahşap kayar. Ev içerisindeki ses ve ısı izolasyonunda da yine iç kapıda kullanılan malzeme önemli rol oynar. Ahşap kaplama daha klasik bir çözümken, laminant, melamin ve diğer plastik türü malzemelerle imal edilen kapılar günümüzde giderek yaygınlaşmaktadır. Kapı modelleri farklı malzemelerin üzerine uygulanabilir.


Tasarımlarımız İletişim Referanslarımız. Diğer iç ahşap kapılar gibi camlı sürgülü kapı veya camsız sürgülü salon kapısı olrak da imalatı yapılabilir. Bunlardan sizin için en uygunu hangisi onu alıp kullanmanız doğru olacaktır. Bunun yanında eviniz için en şık görünümünü de belirlemeniz gerekmektedir.


Ahşap Sistre Cila Nedir, Nasıl Yapılır ve Fiyatları. Ahşap kepenk sistemleri yapılarda bir güneş kırıcı görevi üstlenerek, hem görsel hem de doğallık açısında katma değer sağlamaktadır. Bütün pencere ve kapı dış açıklıklarına uygulanabilmektedir.


Kim ki bir mimar ince bir dokunuş ile kapı tasarlar ise o kapıyı üretmek Kapı Şehri’nin işidir. Sürgülü Kapı Modelleri Resim Galerisi. Ahşap kapı modelleri ve ahsap kapi fiyatlari ahşap kapı modellerindeki çeşitlilik ve türlere göre ahsap kapi modelleri ve fiyatlari değişmektedir. Grubun pencere üretim markası NASPEN olarak, Alman normlarında (IV 68) ahşap pencere, kapı , kepenk ve üretimleri gerçekleştiriyoruz.


Klasik sürgülü kapılara oranla yeni ve şık bir çözüm sunan özel patentli bir sistemdir. Düşük gerilimli bir motor ve duvara yerleştirilmiş kumanda paneli aracılığıyla açılan otomatik modeli veya ankastre kol sistemi ile manüel. Kapı , Amerikan Kapı , Ahşap Kapı , Lake Kapı , Mobilya Kapı ve Melamin Kapı Modelleri ve Fiyatları alınabilecek üretici firma bilgileri. TL ve ücretsiz kargo ile n11.


Bunu yaparken kanat açısı mesafe zemin alanı kaplayacağından, sürgülü kapı sistemleri ile ekstra döşeme zemini alanı kazanırsınız. Ahşap Kapı ve Pencere sistemlerini meşe, çam veya meranti gibi ağaçlardan projenize uygun olarak üretip nakliye ve montajını yapan uluslararası bir firma olan Belfa masif ağaç ve lamine ahşap uygulamaları, tarihi eser restorasyonu gibi projeler yapmakta. Kapılara cam takabileceğiniz gibi camsız yada tamamen kapalı yapabilirsiniz.


Küçük evlerin kurtarıcısı katlanır kapı modelleri uygun fiyatları ve renkleri ile Koçtaş mağazalarında sizi bekliyor! Yelpaze şeklinde tasarlanan katlanır kapı modelleri genellikle hafif ahşap ve plastik kökenli malzemelerle tasarlanıyor. Akordiyon kapı ya da sürgülü kapı gibi farklı isimlerle bilinen. Salon Kapısı , Banyo Kapısı Gibi Tüm İhtiyaçlarınıza Göre Kapı Modellerimiz Mevcuttur. Duvar, tavan, cam, gömme.


Tamamı masif ağaçtan üretilen Belfa ahşap kapıları şaşırtıcı derecede zengin model çeşitliliğine sahiptir. Tüm ahşap kapı modelleri masif ağacın kendine özgü havasını, kullanılan mekanlara taşımak üzere tasarlanmıştır. ADOKAPI olarak Türkiye´nin en büyük kapı üreticisidir.


Teknolojinin yanısıra doğal hammadde ve yan malzemelerde de çok büyük gelişmeler olmuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar