17 Temmuz 2017 Pazartesi

Alüminyum profil konya

Alüminyum profil konya

Alüminyum sektörün önde gelen firmasıdır. Bir çok alüminyum profil çeşit ve firmaların bayilikleri ile devam etmektedir. Firmamız hakkında detaylı kurumsal bilgilere ulaşmak için tıklayınız.


Organize Sanayi Bölgesinde 11. Uygulama alanları: Bilgisayar, elektrik, otomotiv, telekomünikasyon, medikal, LE askeri ve güç. En uygun kesitlere sahip olan sigma profil alüminyum kanallarına göre özel olarak tasarlanan bağlantı elemanları sayesinde daha kolay ve hızlı montaj mumkundur. Modüler bir yapıya sahip olan elemanlar daima birbirine uygun olması sebebiyle kullanılması avantaj sağlar. Ordu Otel Didiyma, Didiyma İş Merkezi: Yapı Tek Ltd.


Devlet Bakanı Konutları : Mebay İnşaat. Alutech markası ile üretimini yaptığı ürünler ile sistemler geliştirmektedir. Bünyemiz de hammadde stok alanı, ekstrüzyon billet tavlama fırını, inç lik ekstrüzyon presi, konveyör hattı, boy kesim testeresi, termikleme fırını, elektrostatik toz boya tesisi, paketleme, sevkiyat ve stok alanları mevcuttur.


Yeni Ürün Eklemek İçin Tıklayınız! Seydişehir Entegre Tesisleri ’nde üretiliyor. Müşteri odaklı üretim ve hizmet anlayışı ile sizlere çözümler üretiyor, her geçen gün yeni projelere bitmeyen bir heyecanla imzamızı atmaya devam ediyoruz.


Aslanlar kalitesiyle alüminyum profiller. Sistem, sürme, standart, ısı yalıtımlı, cephe, duşakabin, cam balkon ve daha fazlası. Herkesin yapmadığını yapmak en büyük hedefimiz.


Alüminyum profil konya

Bu sektörde projelerde çözüm ortağı olmak istiyoruz. Dökümhane Ar-Ge Kalıphane. KAYET VEYA MESAJ FORMU DEĞİLDİR!


Adres: osb ziyaettin sk no 1- d. E-posta adresini ile kayıt olarak en yeni bilgi ve kampanyaları ilk siz duyun. Projesi kapsamında hazırlanmıştır. Mevlana Kalkınma Ajansının görüşlerini yansıtmaz. Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. ALÜMİNYUM KORKULUK AKSESUARLARI VE ALÜMİNYUM PROFİL.


Konya Ticaret Odası’na aittir ve T. Yıllardır menfez ihtiyaçlarımızı Vinairmenfez ile çözüyoruz. Birçok firma ile çalıştık ama işine bu kadar özen gösteren ve siparişi gününde teslim eden ikinci bir firmaya rastlamadık. AKÇA profil alüminyum ve. Her türlü hurda ihalesi için bizden de teklif alamadan karar vermeyin. SİGMA PROFİL AKSESUAR Tüm ürünler.


Türkiye’nin Çelik Ürünleri Satış Sitesi Metal AVM. B Süleyman Demirel Bulvar ı Heskop İş. Yapışmaz kaplamalar Dünyaca ünlü , Whitford firmasının ürettiği Su bazlı kaplamalardır.


Tasarımı firmamızca yada müşterilerimizce yapılan cephe sisteminin kutu profil karkaslarının tamamlanmasına müteakip istenilen renkteki kompazit panel kesim ve bükümlerinin yapılarak montajları yepılır. Cephede özellikle bırakılması istenilen ışıklık,pleksi,led ışık veya logo. Sesame Marka Redüktörlerin İnsörtü yayınlanmıştır. Makina Market insörtü yayınlanmıştır.


Cumhuriyeti Distribütörü LOGIMAN S. O Firması İle Hizmetinizdeyiz. Profil Uygulamaları Şase. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ REİSKÖY CAD. Farklı Arama Motorundan Sonuç Al!


Mardin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Tekirdağ. Yeni sitemiz test yayınına başladı. Kataloğu incelemek için Tıklayınız. Avrupa standartlarında hizmet sunmaktadır.


Tasarımlarınız ve özel ihtiyaçlarınız doğrultusunda. PMS alüminyum İnsan Kaynakları. Talep formumuz aracılığı ile bizlere fiyat teklifi, mesaj ve ürün hakkındaki sorularınızı iletebilirsiniz. Otomatik kepenklerin hammaddesini alüminyum oluşturmakla birlikte, bazı profil türlerinde yardımcı malzeme olarak poliüretan kullanılmıştır.


Poliüretan dolgulu profil cinsleri, alüminyum et kalınlığı ince, buna mukabil profil içinde bulunan poliüretan dolgulu mukavemeti arttırıcı bir etken olmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar