28 Temmuz 2017 Cuma

Fiber dış cephe kaplama

Yapılarda iç ve dış cephe kaplaması ile birlikte çatı kaplamasına yönelik ekonomik çözümler bulma düşüncesi insanoğlunu sürekli olarak arayışa sevk etmiş ve bu konuda yıllar boyunca çok farklı ürünler geliştirilmiştir. Hekim Yapı iç ve dış cephe kaplama sistemlerinde kullanılan fibercement doğal çimento levhalar, çatı ve cephe panelleri, fibercement sandviç paneller, EPS yalıtım ve enjeksiyon ürünleri, EPS yalıtımlı HekimBoard hazır yapı duvar panelleri üreten sektörün öncü ve lider kuruluşudur. Fibercement iç ve dış cephe kaplama levhaları,yapıların iç ve dış cephesinde güvenle kullanılabilmektedir. Ankara Hekimboard uygulama firmaları, fibercement dış cephe kaplama fiyatları, fibercement uygulama fiyatları, ankara mmalzeme ve işçilik.


Haber Bülteni Üyelik Kayıdı. Fiber cement fiyat analizi örneği. Resim Baskılı Duvar Paneli. Yapışkanlı Yastık Duvar Paneli. Işık Geçiren Duvar Paneli.


AR) cam elyaflarından oluşan fiber beton, inşaatta pek. Fibercement ürünler çimento bazlı, elastiklik için cam elyafı takviyesiyle yüksek yoğunlukta preslenmiş çimento yonga levhadır. Hamurundan boyalı ve yüzeyi kaplamalı olmak üzere iki çeşidi mevcuttur.


Isı yalıtımlı prekast cephe kaplama , çelik karkaslı prekast panel sistemi, dekoratif dış cephe kaplama , prekast güneş kırıcı ve prekast yapı elemanları. Ancak yağmur yağdığı zaman içeriye su gelmektedir. Bunun onarımı istenmektedir.


Doğal ahşap, beton, taş, tuğla görünümlü duvar panellerimizi, mekanların dış cephelerinde de kolaylıkla kullanabilirsiniz. Dış cephe duvarlarında da hem dekoratif hem de koruyucu özellik gösterir. Fibercement levha her türlü yapıda iç ve dış cephe kaplama malzemesi olarak ve binanın hemen her detayında rahatlıkla kullanılabilir. Levhalar bütün olarak kullanılabildiği gibi istenilen ebatta şekillendirilerek ya da fugalı olarak da uygulanabilir.


Maliyet ağaç türü ve dış cephe ve dış cephe kaplama tarzı türüne göre çok değişir. Bakım Boyanmış yüzeyler yüksek bakım gerektiren ve iyi bir dış cephe boyama hazırlık gerektiren eğilimindedir. Firmamız Ankara merkezli olarak Yurtiçi ve Yurtdışında cephe kaplama sektöründe fiber cephe ,fibrobeton (precast) ve alüminyum giydirme cephe alanlarında hizmet vermektedir. Bu teknolojik ürünler ve yeniliklerle birlikte, dış cephe kaplama alanında Dünyada yeni bir çığır açmış bulunmaktayız. Bu elemanlar kalıplar yardımı ile istenilen formu elde etme imkânı oluşturmaktadır.


Binaların dış cephelerine monte edilebilen kaplamalar hafif olmaları sebebiyle bina ya ek yük getirmeden uygulanabilmektedir. SAĞLAMLIK VE DAYANIKLILIK. Dış cephe kaplama malzemesi olarak kullanılan prekast su ve nemden ısı ve sese kadar yüksek bir izolasyon sağlayabilmektedir. Fibercement dış cephe kaplamaları , artık yeni bir dönemin başlangıç ismi olarak tüm dünyada kendini göstermeye başladı. Peki fibercement ne demektir.


Bir global terim olup elyaf takviyeli çimento levha olarak tanımlayabiliriz. Güzelleştiriyoruz, Koruyoruz, Geleceğe taşıyoruz. Cephe giydirme ve mimari hataların. GRC dış cephe kaplama uygulamalarıyla öne çıkan prekast ürünlerini tercih ettiğinizde bir çok noktada ayrıcalıklara sahip olursunuz.


Elde ettiğiniz bu avantajlar hem projenizi daha hızlı tamamlamanızı hemde maliyetlerinizi minimal düzeyde tutmanızı sağlar. FİBERTON, yıla varan sektörel deneyimi, her biri alanında uzman mimar, mühendis, tekniker ve diğer çalışanları ile prekast sektörüne yön vermeye devam etmektedir. Prekast cephe ve yapıların yüzü.


Rotto Dekoratif Panel,dekorasyon,iç, dış , cephe ,paneller, fiber , dekoratif paneller, duvar panel kaplamaları , fiber paneller fiyatları. Sena panel fiberglas kaplama panellerinin dış cephe kullanımları için özellikle tercih edilmesini sağlamaktadır. Klasik dış cephe kaplamalarını bir kenara atın, artık fiber beton kaplama var.


Dış görünüşü ile firmalarınız artık farklı bir görüntü sağlayacak ve insanlar üzerinde olumlu bir etki yaratacak. Göz dolduran dış cephe prekast uygulamanızdan ötürü şahsım ve ailem adına başta mimarlarınız olmak üzere diğer emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım. GFRC” olarak tanınan prekast, fiber beton kaplama ya da çimento panelleriyle eş güdümlü çoğu değişik. Ahşap (Kompozit) siding, dış cephe kaplamasında kullanılan bir diğer siding türüdür.


Fiber dış cephe kaplama

Ağaç, elyaf dolgu, bağlayıcı ve yapıştıcı maddeler ile üretilir. Bu hammaddeler sıkıştırılır, yüksek ısıda fırınlanır ve sağlam ve dirençli bir kaplama malzemesi elde edilir. Sidingde Cam yününün Görevi.


Binalarda , çatı şiltesi, duvar levhası, döşeme levhası. Sanayi yapıların cephe kaplamaları. Kalıplar sayesinde dilediğiniz form verilen prekast beton dış cepheye metal konstrüksüyonla montaj. AGS Metal - Ceramic Multi Clip System.


Samsun Nu Teras Konut Projesi İncele.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar