19 Temmuz 2017 Çarşamba

Traverten cephe kaplama

Dış cephe kaplama yöntemlerinden biraz bahsedecek olursak. Bir defa kullanılacak malzeme olan mermer veya traverten diğer cephe kaplama elemanlarına göre daha ağır bir kütleye sahiptir. Bu nedenle kaplama işlemleri son derece titiz yapılmalı ve matematik hesaplamaları son derece düzgün olmalıdır. Kargo ve Stok Durumu hakkında bilgi alın.


TRAVERTEN ZEMİN VE DUVAR KAPLAMA ZEMİN VE DUVAR KAPLAMA ESKİTME TRAVERTEN HAZIR STOK ! Mimari yapıların en fazla kullanıldığı mermer modeli olan traverten çeşitleri firmamız tarafından üretilmektedir. TECHNISTONE DUVAR KAPLAMA. Traverten Patlatma Bina Cephesi Kaplaması 2. PATLATMA TRAVERTEN CEPHE. Kesim, ebatlama, montaj ve tasarım aşamalarını sıfırdan yapan firmamız üstün kaliteli ve garantili mermer cephe kaplama uygulamalarıyla sizlerle.


Açık ve koyu kavrengi tonlarında bulunan. Web sitemiz yepyeni arayüzü ile siz değerli müşterilerimizin hizmetine girmiştir. ASANSOR KAPLAMA UYGULAMASI. Doğaltaş Şömine uygulamamız. Tamamen doğal Asansor Kaplama uygulamamız.


Isı ve ses yalıtımıda sağlayan traverten , mermer ve diğer doğal taş çeşitleri dış cephe taş kaplama kullanımlarına uygundur. Uygun bir yapıştırıcı seçimi ile dış cephelerde dekoratif olarak tüm doğal taş kaplama modellerini rahatlıkla kullanabilirsiniz. Defne Sitesi inşaatımızda site giriş duvarları, Güvenlik Kulübesi dış ve içi ile zeminine çeşitli doğal taşlar kapladık. Uygulama usullerimizi bu videoda.


Taş kaplama ve taş evlerde dış cephe kaplaması olarak kullanılan doğal taşlar genellikle traverten , kayrak, kireç taşı, oniks gibi taş türleridir. Mermer Basamak, Kaplama , Döşemesi. Bu taş çeşitleri kesme taşlar halinde belirli geometrik şekillere de sahip olabilir, daha harman bir görünüm oluşturan ve farklı şekillerin bir araya gelmesiyle oluşan bir.


Traverten cephe kaplama

FRANSIZ BALKON ALINLARINDA. Cephelere doğal ve modern bir görüntünün verilmesi cephe kaplama malzemelerinin tercihindeki en önemli etkenlerden biridir. Montaj sistemindeki kolaylık. Bahia sitesine yaptığımız traverten taş kaplama uygulamamız. Ahsen Deniz apartmanını taş kapladık.


Abu Dhabi villa projesindeki taş kaplama uygulamalarımız. Dekorasyon Taş Mutfak Taş Banyo Taş Aksesuarlar. WHATSAPTAN YAZABİLİRSİNİZ.


Kaplama tamamlandıktan sonra basınçlı su ile kaplama yüzeyi yıkanmalıdır. DIŞ CEPHE DENİZLİ TRAVERTEN NOKTASAL ANKRAJ şartname. Dogal Tas Yer ve Duvar Karoları, Zemin kaplama , duvar kaplamaları , traverten karolar bulunmaktadır, ayrıca traverten hem zemin hem de duvar kaplaması olarak kullanılabilir. Farklı ebat ve yüzey işlemlerinde doğal taşların kullanımı her geçen gün artmaktadır.


Günümüzde ise dekorasyon, duvar kaplama , iç ve dış cephe kaplama , bahçe zemin taş kaplama , bahçe merdivenleri gibi yerlerde şık ve doğal görünümünden dolayı sıkça kullanılmaktadır. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Patinato doğaltaş travertenler ve siyah mermerler, Dış mekanlarda dekoratif amaçlı olarak taş cephe kaplaması, bahçe duvarı kaplama (taş duvar kaplama ), bina subasman mermer kaplama , kış bahçelerinde doğal taş döşeme ve taş kaplama , süs havuzlarında taş döşeme ve kaplama , merdiven yan duvarlarında taş kaplama , yüzme. Kabartmalı kesimi ile dış cephe kaplamalarında ya da iç mekan dekorlarında kullanılan traverten taşlar farklı renklerde de tercih edilerek sanatsal bir yapıtta.


Cephe kaplama işlemlerinde en çok kullanılan doğal taş traverten olmaktadır. Tuğla Desenli Strafor Duvar Paneli. CEPHE UYGULAMA Mekanik montaj yöntemi ile uygulama “Mekanik montaj” taş kaplama malzemelerinin bina yüzeyine kanca veya ankraj olarak adlandırılan paslanmaz çelik elemanlarla tutturulması yöntemidir.


Bu sistemde her taşın ağırlığı bina yüzeyine münferit olarak aktarılmaktadır. Mozaik tarih boyunca kullanılmıştır. Kullanım alanları geniştir.


Traverten cephe kaplama

Dış Cephe Kaplama Giydirme fiyatlarına bak, karşılaştır. Ayrıca dış alanda cephe giydirme, bahçe duvarı kaplama , bina eteklerinde su basman taşı gibi vb bir cok alanda bol miktarda kullanılmaktadır. Konyada traverten cephe kaplama fiyatları için mutlaka bizden fiyat alınız. Fiyat Almak için Bizi Arayın.


Bir cevap yazın Cevabı iptal et. Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız. TV ünitesi arkasında kullanılabileceği gibi bahçe duvarında, apartman dış cephe kaplaması olarak rahatlıkla uygulanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar