24 Nisan 2018 Salı

Bursa epoksi zemin kaplama

Bursa epoksi zemin kaplama

Renkler temizlik ürünleri ile solmaz. Düz renkler dışında birçok rengi barındıran desenler de kullanılabilir. Dekoratif görünüm için yüzeye resimlerde eklenebilir. Müşteri memnuniyetini ve Hizmet Kalitemizi arttırabilmek için kurumsallaşarak MASTER EPOKSİ ‘yi kurduk. Uygulanacak kalınlık kullanılacak epoksi boyanın miktarını artıracağı için maliyeti ve dolayısı ile fiyatı artıracaktır.


Zemininizin durumu ne kadar kötü olursa olsun epoksi uyugulama firmamız sayesinde çok temiz, şık ve seçkin mekan elde ettiğiniz gibi yapılarınızın değerini de artırabilirsiniz. Türk Pirelli Lastikleri A. Zemin Kaplama Bursa ı antalya ı kocaeli firmamız mutfak ve mobilya dekorasyon sektöründe yıllık deneyimi ile birçok ürün ve iş kaleminde siz değerli müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini tespit ederek, en doğru. Dış darbelere karşı oldukça dayanıklı olan 3d epoksi zemin kaplama sistemleri aynı zamanda çizilmelere ve çatlamalara karşı da dayanıklıdır. Kimyasal maddelere dayanıklı, renk değiştirmeyen, yüksek örtücülük ve mükemmel aşınma direncine sahiptir. Sanayi Ticaret ve Pazarlama Ltd.


Bursa ‘da epoksi zemin kaplama işlerinin en kaliteli ismi olarak yıllardır gerçekleştirdiğimiz Bursa epoksi zemin hizmetlerine her geçen gün yenilerini ekleyerek devam ediyoruz. Bizimle hemen iletişime geçerek Bursa ‘da epoksi kaplama hizmetlerini hemen almaya başlayabilirsiniz. Kaplanan yüzeyi yarı pürüzlü veya tam pürüzlü bir hale getiren bir zemin kaplama türüdür.


Bursa epoksi zemin kaplama

Halka açık alanlarda sıklıkla kullanılmasının yanında evlerimize ve ofislerimize de girmiş bulunmaktadır. Yılda milyon mutlu müşteri. Firmamız bu alanda yapmış olduğu çalışmalar sayesinde ihtiyaç duyduğunuz her durumda kaliteli hizmet almanızı sağlamaktadır.


EPOKSİCENTER, otopark tasarımı ve özellikle mağazacılık, sağlık, otomotiv ile gıda sektörlerinde endüstriyel zemin uygulamaları yapmaktadır. Adres: Ulu Mahalle Kıbrıs Şehitleri Cd No:D:BURSA. Beton, sıva, metal, seramik, polyester ve epoksi zeminler üzerine ince kaplama malzemesi olarak, yapısal bağlantı ve onarım işlerinde. Beton, şap, mozaik, seramik zeminler üzerine epoksi kaplama yapılabilir.


Bursa epoksi zemin kaplama

Bu noktada önemli olan kaplama yapılacak zeminin sağlamlığı ve yüzey pürüzsüzlüğünün sağlanmış olmasıdır. Her saha da her epoksi türü ve kaplama sistemi uygulanamaz. Aksi takdirde boşa sarf edilmiş paranın, heba edilmiş emeklerin ortaya çıkması kaçınılmazdır. Yapıların çevresel etkilere karşı dayanıklı hale getirilmesi her zaman yapı sektörünün en önemli tartışma ve araştırma konularından biri olmuştur.


Epoksi Uygulama Nasıl Yapılır? Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.


Firmamız epoksi zemin kaplama işlemleri konusunda en kaliteli malzeme seçenekleri ile uygulama yapılmasını sağlamaktadır. Uzun yıllardır bu alanda vermiş olduğumuz hizmetler doğrultusunda müşteri memnuniyetini sağlayacak şekilde hizmet sunmaktayız. Suya, asite ve alkaliye karşı direnci çok iyidir. Zamanla özelliklerini kaybetmez.


Mekana ferahlık ve hijyen gibi pek çok özellik sağlıyor, bir fotoğrafı veya beğendiğiniz bir tabloyu bile zemine uygulayabiliyorsunuz. Egetek epoksi epoxy zemin kaplama sistemleri. Diğer tüm referanslarımız için tıklayınız. Bu işlem sonunda istenilen kaplama türü için zemin hazırlığı yapılmış olur.


Zemin kaplama uygulamasında en çok tercih edilenler arasında epoksi zemin kaplama uygulamasıda yer almaktadır. Sağlığa herhangi bir sakıncası yoktur. Zemine uygulandığında dilerseniz parlak görünüm verilir dilersenizde mat bir görünüm verilerek zeminin epoksi kaplanması sağlanır. D epoksi zemin kaplama ile mekânların en önemli unsurlarından olan zeminlerini son teknoloji ürünleri ile kaplayabilirsiniz.


Marmara epoksi , Bursa ve marmara bölgesi basta olmak üzere epoksi boya uygulamalari ve epoksi kaplama hizmetleri vermektedir. Bu tür ortam araç ve forklift trafiği çok olmamalı. Zemin epoksi kaplama fiyatları genellikle kullanılan epoksinin kalitesine ve kullanılacak olan zeminin boyutuna göre değişmektedir. Amacımız, size en kaliteli hizmeti sağlamaktır. Hizmet verdiğimiz tüm projelerde zamanında işi teslim etmekteyiz.


Geniş ürün yelpazesini profesyonel ve zamanında uygulamayla birleştiren Markafloor Yapı ve Zemin zemin kaplamaları konusunda tecrübe ve hizmet kalitesini arttırarak müşteri portföyünü. Yol,konaklama,mesai,herşey dahil anahtar teslim fiyatlardır. Son dönemde çeşitli tarzlarda ve özel projelerde özellikle mimarlar tarafindan evlerde de siklikla tercih edilen epoksi zemin kaplamasi, degisen dekorasyon anlayisi birçok alanda estetik ve görselliğin ön. Zemin Kaplama Solventsiz epoksi grubunda yer alan ürünler iki bileşenli olup VERNİK,ARAKAT ASTAR ve SONKAT BOYA olarak üretilen ve zemin kaplamalarında en çok tercih edilen ürünlerdir.


Aside, alkaliye ve suya dayanıklıdır. Asla özelliğini kaybetmez, dayanıklıdır. Bu dayanıklılık doğadaki her tür aşırı değişimlere(Kimyasal etkiler, fırtına, donma, vs. gibi) alanlarda kullanılır.


Yani dayanıklı bir teknolojik yapı malzemesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar