18 Nisan 2018 Çarşamba

Elektronik kapı kilidi

Elektronik kapı kilidi

Kale elektronik kilitler en uygun fiyatlarla sitemizde. Yinelenen bir sayfa içeriğinin okuyucunun dikkatini dağıttığı bilinen bir gerçektir. Elektronik kapı sistemleri yaşamınızı çok kolaylaştıracak. Böylece dış ortamlarda da güven içerisinde kullanılabilmektedir. Taha kapı , PVC kapı ve metal kapılar ile uyumlu olarak çalışabilen MN 2kapı kilidi , 8kilogramlık kapı tutuş gücüne sahiptir.


Ağırlığı sadece 4gramdır. TL 29TL (6) şifrelikartlıgeçiş 100. Kilit Dolap Bavul Kasa Kumbara Kilidi Asma Kilid. TL 2TL (3) HerCesitSuperIndirim 92.


Yale Yuvarlak Köşeli Şifreli Asma Kilit. Kablosuz Görüntü Aktarım Modülü. Hayatımızı kolaylaştıran en son teknoloji elektronik kapı kilitleri ürünlerini inceleyebilir ve en uygun fiyatlar ile sipariş verebilirsiniz. Akıllı yapılar sürekli gelişiyor. Kullanıcıların anahtar taşıma, anahtarları kaybetme ve anahtarların kullanılırken kopyalanması sorunlarını azaltarak onlara büyük rahatlık sağlamakta ve güvenliği temin etmektedir.


Kale Silindirli Tirajlı Dıştan Takma Demir Kapı Kilidi Siyah 14Cm 42. Ekstra indirimli fiyat. Kale Dış Kapı Trajlı Kilit 157A 45.


ARMOR Alarmlı Motorsiklet Disk Kilidi Mil çapı - 6MVA Paslanmaz. Telcom, onity ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir elektronik otel kapı. Bu sayede ekonomik olarak seçim yapabilir ve dilediğiniz yerlerde kullanım yapabilirsiniz. Günümüzde en çok kullanılan elektronik kapı kilidi ‘KALE’ ürünlerinin en fazla tavsiye edilen kilit modelleri ve yaklaşık fiyatları da aşağıdaki gibidir. Her türlü kapı kilit dine oluyor Diğer ürünlere boşu boşuna fazla para vermeyin derim.


Ses sistemleri satışı yapan firmamız okullar için ses sistemi ürünleri satışı yapmaktadır. Ayrıca camilerin ses sistemi için cami anfisi de satmaktayız. Strike MN-5U Pimli Kilit. Metal kapılar , tahta kapılar , pvc kapılar , ağaç kapılar , cam kapılar için kullanılam pimli kilit.


Bilgisayar gibi onun da dış dünya ile iletişim kurmasını sağlayan giriş (klavye, mouse, vb.) ve çıkışları (monitör, hoperlör, vb) vardır. Gustavo otel kapı kilidi , elektronik kilit aksamında yer alan bios pili sayesinde elektrik kesintisi yaşanması durumunda saat, tarih ve ve giriş – çıkış bilgilerinde kayıp olmamasını sağlar. Parmak izi okuyucu kapı açma sistemi ile. Yüz tanıma sistemi kapı açma, Kartlı Kapı Açma sistemi, Şifreli Kapı Açma sistemleri ile sorunsuz çalışma özelliği. Trillium manyetik otel kilitleri Onity HTve HT24W elektronik kilitleme sistemleri ile uyumludur ve birçok kapı tipine uygundur.


Elektronik kapı kilidi

Yararları Onity Trillium otel kilidi , bir elektronik kilitleme sisteminden beklediğiniz tüm işlevleri yerine getirir. ELEKTRONİK KİLİT VE KAPI ÜRÜNLERİ. Görüntüsü, montajı ve kullanım şekli itibariyle standart bir çelik kapı kilidi ile aynı olan bu cihaz, uluslararası patent başvurusu da yapılan benzersiz alarm özellikleri ile dikkatleri üzerine topluyor.


Otel BanyoWC Kilitleri ;. Neflock Kartlı Kapı Sistemleri ile tanışın. Dokunmatik şifre panel görüntüsü cam kapılar ile tam bir bütünlük sağlamaktadır. YDG Yale cam kapı kilidi camdan cama, cam metal veya cam ahşap uygulamalarda rahatlıkla kullanılabilmektedir. ETUUD for your selection at Aliexpress.


OTEL SİSTEMLERİ, OTEL OTOMASYON, OTEL KAPI KİLİDİ , DOLAP KAPI KİLİDİ , OTEL İÇ PANEL, OTEL DIŞ PANEL,. Yeni TOUCH LİNE Video ve Ses Özellikli İn. MAGIC PASS No Touch Butonu.


STRIKE YB 8Pimli Bolt Kilit. Alarmlı Kapı Kilidi (Silindirsiz) Alarmlı Kapı Kilidi (Silindirsiz) DESİ DAK Çelik Kapılar İçin Alarmlı Kilit DESİ DAK Çelik Kapılar İçin Alarmlı. KG Elektromanyetik Mıknatıslı Kapı Kilidi. Kilitli Dolaplarınızı Kolaylıkla Açın Şifrenin unutulması, anahtar kaybı vb. E- bülten aboneliği Kampanya ve İndirimlerden Haberdar Olmak için Lütfen E-bülten Aboneliğimize kayıt olun.


Paslanmaz çelik gövdesi ile uzun yıllar deforme olmadan yeni gibi kullanabilirsiniz. Firmamız sadece TOPTAN SATIŞ yapmaktadır. Lütfen perakende ihtiyaçlarınız için aramayınız! Daha Fazla elektronik kapı kilidi uzaktan resimleri Galeri al ve Kilitler,Kilitler ve Anahtarlar,Güvenlik ve koruma hakkında Daha Fazla Alışveriş.


Geleneksel kapı kilitlerine her geçen gün yenileri ekleniyor. Ofis, apartman, ev kapılarına rahatlıkla uygulanabilecek bu sistemler sayesinde artık anahtar kullanmanıza gerek kalmayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar