20 Nisan 2018 Cuma

Işaretleme bandı

Işaretleme bandı

Ekstra dayanıklı yer işaretleme bandı. Yer İşaretleme Bandı 764i Yer İşaretleme Bantları 3m 0. Merdiven ve Zemin Kaydırmaz Bant sıcak – soğuk gibi hava değişimlerinden etkilenmez. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz.


Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Genel kullanım Sarı, kırmızı renkler tercih edilirken renk kodlama, yer işaretleme , maskeleme ve dekorasyon, yüzey korumada ise sarı-siyah renkler tercih edilmektedir.


Yer İkaz ve İşaretleme Bantları : Endüstriyel alanlarda, tesis depolarında, hastane depolarında, üretim hatlarında, ikaz özelliği vasıtası ile yüksek görünürlüklü yer işaretleme bantlarıdır. Yer işaretleme bandı aşınmaya, suya, rutubete dayanıklıdır. Sağlam ve dayanıklı malzemelerden yapılmışlardır. Göz alıcı renkleri sayesinde fark edilmemesi zordur. Yapışkanlı Reflektif Zemin İşaretleme Bandı dayanıklı yol işaretleri otoparklar süpermarketler fabrikalar uyarı alanları yaşam alanları limanları hava alanları limanlar yaşam alanları stadyumlar ve eğlence alanları gibi mekanların işaretlemesinde kullanılır.


Bize uğramadan karar vermeyin. Standart amaçların kullanımına uygun üretim yapabilen ATM Grup bu üründe de özel imalat yapabilmektedir. Bandı sağladığı güvenlikle makinelerin kullanıldığı, tesisleri çok daha verimli hale getirmeye yardımcı oluyor. Hatta çok uzun zaman önce bile hayal bile edilemeyen yeni ürünler oluşturmasına olanak sağlıyor.


Fabrikalar,otoparklar, hastanelerde kullanılabilir. Farklı renkleri farklı amaçlara uygundur. Güvenlik işaretlemesi, yol ve koridorların çizilmesi vb. Yapıştırılacak yerin temiz olması yağ ve kimyasallardan temizlenmesi gerekir.


Uygulamadan önce, düz bir zemin olması çok önemlidir. Epoksi zeminde mükemmel sonuç verir. Renk kodlama, yer işaretleme ve maskeleme. Anasayfa Ürünler BANTLAR PVC Yere İşaretleme Bantı PVC Yere İşaretleme Bantı Zeminler de emniyet, yönlendirme ve güvenli alan belirleme bandı olarak kullanılır.


Düz bir zemine uygulanması, yapıştırılacak zeminin temiz olması uzun süreli kullanım için oldukça önemlidir. Kalın mikronlu PVC bir banttır. Propazar Baskılı Emniyet İkaz Şeridi.


Yeşil işaretleme bandı , cırtlı” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Ulus Limited yıllardır kendi sektöründe kullanıcı deneyiminin taktirlerine ulaşmış bir izlenim bırakmıştır. Tüm kaygan yüzeyler için kullanılır: merdivenler, üretim ve depolama odaları, rampalar, el merdivenleri ve makine ayak plakaları.


Bantları Tehlikeli bölgeler, yaya geçitleri veya park alanları uygun işaretleme için kritik öneme sahiptir. Havalimanlarında, alışveriş merkezlerinde, spor mekânlarında ve özellikle endüstriyel ve ticari işyerlerinde net olarak görülebilir etiketler, güvenlik, emniyet ve işin aksamaması için kritiktir. Alışveriş öncesi sipariş edilecek ürünle ilgili geçerli bilgi her zaman için ilgili mağazanın web sitesinden alınmalıdır.


Bir çok farklı yüzeye yapışmaya olanak sağlayan, tehlikeli ve riskli alanları belirlemeye yarayan sert plastikleştirilmiş PVC banttır. Adı Açıklama Renk Özellikler YB50. Fabrika içi tehlike işareti bandı olarak, yer ve kolon işaretlemelerinde kullanılır.


Doğal kauçuk tutkalı sayesinde yüksek yapışkanlık sağlanır. Yüzeyden sıyrılmalara karşı dirençlidir. Her türlü hareketli ve sabit nesne için geçici ve düşük tehlike uyarıları ve işaretleri için son derece uygun bir yer işaretleme bandıdır. Bilişimist Web Hizmetleri - Hosting. Zeminlerde emniyet, yönlendirme ve güvenli alan belirleme bandı olarak kullanılır.


Aşınmaya, suya, rutubete dayanıklıdır. Tek renk ve çift renk seçenekleri mevcuttur. Her tür hareketli ve sabit nesne için iş güvenliği amaçlı renk kodlama, İkaz ve uyarı işaretlemeleri için kullanılmaktadır. En geç Şubat Pazartesi günü kargoya verilir.


Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Yoğun yapışkanı sayesinde bölge ve alan belirlemelerinde yönlendirmelerde kullanılmaktadır. SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN. Sosyal medyaya özel indirim ve kampanyalardan ilk sen haberdar ol, fırsatları yakala!


Işaretleme bandı

Isı iletkenliği sağlar ve. Detaylar için tıklayınız. Sarı işaretleme bandı , cırtlı” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et. Maskeleme ve dekorasyon, yüzey korumada kullanılabilir.


Yüksek Kaliteli Metre Işaretleme Bandı Üreticilerini Metre Işaretleme Bandı Tedarikçilerini ve Metre Işaretleme Bandı Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar