20 Nisan 2018 Cuma

Metal direk

Metal direk

Sepet sayfasına git Devam et-. Bulgaria Head Office Mia - Pack Bulgaria Co. Telefon Telefon numaranız. Teknik ebatlar olarak sırt genişliği 52mm, yanak genişliği 44mm, standart sac kalınlığı 00mm aralığında ve boy aralığı olarak standartta 220cm – 450cm arası uzunluklarda üretilmektedir. Tüm projeleriniz için her türlü çeşit direk imalatı kaliteyi en üstün tutarak üretiyoruz.


Yüksek teknoloji makine parkurumuzla giyotin, lazer, plazma ve oxy kesim işlemleri ile sizlerin hizmetinizdeyiz. Direk imalatında kullanılacak boru malzemeleri AISI 3kalite paslanmaz çelik malzemeden olacaktır. Bayrak direğinin tepesinde sabit makara olup bayrak ipini bağlamak için direğin alt kısmında koç boynuzu olacaktır. Galvanizli Direk Üretimi.


Aydınlatma direklerimiz cadde, park, sokakların aydınlatmasında kullanılan galvanizli direklerdir. Panel çit ve tel çit teklifleriniz ilgiliye iletilecektir. TEDAŞ TEİAŞ TMMOB Projelerine uygun. Yüksel Kalite Modern Üretim Tesisi. Deneyimli Güvenilir Dinamik.


TEDAŞ, TEİAŞ, TMMOB, iller bankası projelerine uygundur. Demir park dubaları açık ve kapalı otoparklarda kullanılabildiği gibi, iç mekanlarda da (avm, iş merkezi, konut siteleri, banka, kamu ve özel sektör binaları) rahatlıkla tercih edilebilecek ürünlerdir. Metali işlemeye Devam ediyoruz. Gerdirme Mandalları T, T, T5. Toprak Çıpası Premium ve Standart.


Baş Direk Gergi Halatları. Jiangsu Futao grubunun com manded var. Bu doğal ve zengin Taihu Yixing iyi ulaşım servisi Beach yer almaktadır. Gelişmiş üretim tesisleri ile iyi donanımlı bir şirkettir.


Małapanew Maszyny i Konstrukcje Sp. Kötü hava şartlarına karşı dayanıklı. Kendi adımıza patentli kaliteli ürünlerimizle siz değerli müşterilerimize hakettiği kalitede ürünleri sunmaktayız. Geri Dönüşümsüz Katkısız Malzeme (A Kalite),UV Filtreli, Güneş Işınlarına Dayanıklı, Solmaz,Çatlama Detaylar.


Tavuk, Kuş Hayvan Kafeslerinde - Basketbol ve Tenis Sahalarında - Madeni Mutfak Eşyalarında - Süperm Detaylar. Montajı ve uygulama hizmetlerinin yanısıra Peyzaj ve çevre düzenleme hizmetleri de vermektedir. Herhangi bir nedenden dolayı bariyere çarpıldığında, alt kısımdaki yay sayesinde, bariyer her yöne derece esnediğinden, hem araca, hem de bariyere zarar gelmesi önlenmektedir.


Ne kadar sık direk konulursa o kadar sağlam olur. Her 20m-25m mesafede ve köşe dönüşlerde direkler yanlardan iki adet payanda (dayama) ile sağlamlaştırılmalıdır. Araç parkının engellenmesi istenilen yerlere monte edilir. Panellerin direğe montajı plastik kelepçe, çelik kelepçe, plastik klips ve metal klips ile yapılmaktadır. Beton zeminlerde ise direk montajı, direk tabanına kaynatmış olduğumuz plakalar ile zemine dübel çakılarak yapılmaktadır.


AG OG A Tipi Direk Grubu 007. Adres: Ankara Yolu Büsan Özel Org. Has Tel Örgü beton direk , payanda ölçüleri ve modellerimiz. Beton direklerimiz demirli ve etriyellidir.


Metal direk

TSE standartlarına uygun olarak imal edilmektedir. Boru direk imalatı tekli , ikili, üçlü tip olarak yapılır. Bu direkler alçak gerilim şebekelerinde kullanılır.


El Çesan Demiri çelik konstrüksiyon makas Freze, torna, makina, toptan 2. Kargo ücreti alıcıya aittir. El Fanlar, tornalar, Presler, Satılık femco cnc torna, 2. Yurt içi ve yurt dışına anında kargo, ödeme kolaylıkları, indirimler ve marka güvenceleri ile yüzlerce farklı modelde direkler bahçenize geliyor. Alüminyum metal , bakır, sarkıt aplik, duvara monteli, tek kollu, çift kollu ve birbirinden estetik yüzlerce direk , çeşitli markaların kalite güvencesi ve hepsiburada.


TUANNA METAL Bağ Bahçe Sistemleri ve Çit direkleri imalatını tek elden kendi çalışanlarımız ve üretim tesislerimizle sizler için üretiyoruz. PVC wire, wire tie, stainless steel wire, etc. These wire mesh products finds.


KONYA DEMİR DİREK ;Demir Direk ,demir direkler , metal elektrik direği,Kafes Direk ,Sulan Direk ,A direk ,A. Belediyesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında ledli dekoratif aydınlatma projesi. G direkleri,Enerji Nakil hattı direği, metal.


Tag Direkleri Enerji Nakil direkleri Rüzgar Türbin Dekoratif Direkler Aydınlatma Direkleri Bayrak Direkleri Projektör Direkleri Kamera Direkleri Paratoner Direkleri Katanery Direkleri Kubbe Direkleri Tabela Direkleri. K POLİTİKASI OLINE İŞ BAŞVURU İLETİŞİM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar