26 Nisan 2018 Perşembe

Duvar içi sürme kapı

Dünyanın duvar için sürme kapı markası Scrigno, kalitenin adresi Adnanlar ile sizlere ulaşıyor. Yaratıcı ve Kullanışlı Sistemler İki yaşam alanını büyük bir incelikle birleştiren duvar için sürme kapı sistemleri, kaliteli ve sağlam yapısıyla uzun yıllar kullanabileceğiniz bir yapıda. Duvarınızda gizlenmiş bir kapı , size yer ve zaman kazandırır. Alçıpan ve sıvalı duvarlar için ikili sürme kapı sistemi. Tek bir kolay hareketle özel mekandan açık plana geçiş.


Duvar içi sürme kapı

Sürgü sistem kapılar tamamen özel imalattır. Uygun yerlere istenilen ebatlarda imal edilebilir. Yukarıdaki fotoğraflarda sırasıyla duvar dışı ve duvar içi sürgü kapı modelleri görülmektedir.


Bu kapılar özellikle sürgülü kapıların en son teknoloji ve görsellikle kullanıldığı modeller arasında yer almaktadır. Duvar içi çalışan sürgü kapı örneği. Bu mekanizmalar tasarımı gereği duvar içine çalıştığından yaşam alanlarımıza rahatlık ve fonksiyonellik getirmekte ve bu mekanizma sayesinde kapı , ihtiyacımız varken ortada.


Sürgülü kapılar pvc pencereli olabileceği gibi ahşap pencereli de olabilir. Ahşap İç Kapı Modelleri, Ahşap Kapı. Kapılar için özel geliştirilen Master Kilit Sistemleri ile kolayca kilitlenebiliyor ve kapı açıldığında kilit sistemi kapı ile beraber duvar içerisinde kayboluyor.


Diğer ahşap iç oda kapıları ile aynı sistemde imal edilmekte olup bazı özellikleri ile farklıdır. Ayrıca iki farklı sürgülü kapı sistemi uygulanabilir. Kapı örnek görüntüsündeki gibi dışardan çalışan sürgü sistemi yapıda duvarlar daha önceden kurulmuşsa uygulanan sistemdir. Ancak ev veya işyeri duvarları henüz.


Unsubscribe from Klima Forumu? Bakın almanların tekniğine alçıpanı duvara nasıl döşüyor. Duvara Monteli Aksesuarlar Klozet Fırçaları Klozet Kapakları. Tavandan Askı İçin Çelik Halatlar Tavandan Askı için Misinalar Tavandan Askı İçin Üst Aparatlar. AYARLI TEK YÖNE YAVAŞLATICILI SÜRGÜ KAPI SİSTEMİ SETİ metre RAYLI.


Dile getirilen sorunların çözümü için Eclisse araştırma yatırımları yapmış ve çok sayıda orijinal çözüm üretmiştir. Bir odayı bölmek ikiye ayırmak istediğinizde, kendinize bir iç mekan bahçesi yaratmak istediğinizde ya da başka pek çok senaryoda, sürgülü kapılar sizin için çok uygun bir çözüm olabilir. Bu da ürettiği çerçeveleri benzersiz kılmaktadır. Duvara tamamen aynı hizada olduğundan bu kapı diğerlerinde göre sıradışı bir sisteme sahip.


Duvar içi sürme kapı

Sürme kapı sistemlerinin avantajlarını keşfedin. Küçük ve dar alanlarda zemin alanı kazandırır. ZMİRLİ makine mühendisleri Hamdi Özkardeş ve Aşkın Ayçelep, kendi ihtiyaçları için dizayn ettikleri, duvarın içine doğru çalışan sürme kapı ile dünyaya açıldı. Kayar kapı sistemleri, tüm alüminyum kasa ve bölme duvar sistemleri ile uyumlu olarak üretilmektedir.


Sürme - Yana Kayar Kapılar fiyatları için Teklif Al butonu ile firmadan teklif isteyebilirsiniz. Camlı eleman doğrudan dış kasa profiline bağlı olduğu için minimalistik bir görünüm yaratır. Tek raylı sürme eleman hangi sistemi seçtiğinize bağlı olarak duvarın içine de girebilir. Sürme sistemlerin iç mekanizmaları da teknoloji ilerledikçe kullanıcıya daha fazla konfor sunmaktadır.


Duvar içi sürme kapı

Hatipoğlu Frenli Sürgülü Cam Kapı Sistemleri, Yavaş Kapatma Mekanizması Sayesinde konforlu kapanma sağlarken ortam sessizliğini de korur (Opsiyonel). MDF, PVC gibi farklı malzemeler kullanılarak üretilebilir. Kullanılan malzemenin kalitesi, kapının ağırlığını ve dış etkenlere karşı dayanıklılığını belirleyecektir. Ev içerisindeki ses ve ısı izolasyonunda da yine iç. Nasıl bir iç kapı modeli aradığınızı bilmiyoruz ama sizlere sürgülü ahşap iç kapı modellerini tavsiye ediyoruz.


Yeni yapılan binaların çoğunda salon veya mutfak kapılarında sürgülü iç kapılar tercih edilmektedir. Farklı yönlerde kayan ve aynı yuvada kaybolan iki paralel kapı için tasarlanan ortak şase sistemi, her türlü standart sürme kapı sistemiyle birlikte kullanılabiliyor. Mekanlarda geniş alan kullanımı yaratmak için ideal seçim olan teleskopik sistemler, yuvada sarsılmadan hareket ettiği için oldukça. Master Slide duvar içine çalışan sürme kapı ve pencere sistemleriyle, kapı ve pencereler duvar ile bir bütün haline geliyor.


Böylece, kapıların yaşam alanlarındaki dezavantajları ortadan kaldırılıyor, yaşam alanlarımıza rahatlık ve fonksiyonellik geliyor. Sistemde yer alan ve duvarın bir parçası haline gelen şase ise, kapıların kolayca kaymasını sağlayarak yer kazandırıyor. Faal Ofis modern ofis çözümlerinde uygun fiyat ve kalite. Kısa süreli uygun fiyat kampanyamızdan yararlanın. Güncellemelerden haberdar olmak için lütfen abone olunuz.


Bu alan boş bırakılmalıdır. Menteşeli kapıların kısıtlı planlama seçenekleri ve dar alanlarda. Cam kapılar ve duvarlar , mimari konseptleri saydamlığın zarafetiyle donatır. Sofistike aksesuarlar, işlevselliğin ve tasarımın uyumlu ortaklığını vurgular. Katlanır kapı modelleri evlerdeki kilerler için de çok uygun kapılar oluyor.


Büyük bir odanın bir duvarını gardırop gibi kullanmayı isterseniz, camlı akordiyon kapı ile kendinize bir elbise dolabı oluşturabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar