24 Aralık 2018 Pazartesi

Ahşap parke bakımı

Sistre işlemi ahşap olan bütün yer döşemelerine yapılır. Sırasıyla masif parke , lamine parke , rabıta, merdiven, dış mekân decklerde uygulanır. Parke bakımı biten zeminler saat sonra kullanılması tavsiye edilir. Ahşap parkelerin bakımı ve onarımı. Laminat Parke ile ucuz merdiven döşemesi yapılır.


Mevcut ahşap merdivenlerin silimi zımpara ve vernik cila işlemleri ile bakımı yapılır TOROY PARKE LAMINAT Dr. Bi Parke Firması olarak en uyun ahşap laminat parke fiyatları ile hizmetinizdeyiz. Sizler için sayfamızda ahşap parke bakımı önerilerini yazımız da derledik. Bazı parkeler uzun ömürlü olabilmeleri için bilinmesi gereken bazı özel yöntemler bulunmaktadır.


Zeminlerde kullanılan parke ve ahşap malzemeler, zaman içerisinde yıpranmakta ve ilk günkü estetikliğini kaybetmektedir. Ancak bu gibi durumlarda yeni bir ürün satın almak yerine, eski ürünlerinizin bakımı yaptırabilir ve tekrar güzel bir görüntüye kavuşabilirsiniz. Ancak firmamız, bu noktada da destek sağlamaktadır.


Piyasada son derece kaliteli ahşap temizleyiciler bulabilirsiniz ama eğer tedarik edemiyorsanız arap sabunu ve sirke karışımını da kullanabilirsiniz. Fakat, iyi bakılmadığı takdirde ahşap zemin, zamanla, kalitesini ve güzel görüntüsünü kaybeder. Müşteri destek ekibimiz sorularınızı cevaplamak için burada. Bize herşeyi sorabilirsiniz!


Sık sık su ile temizlerseniz, verniği aşınacaktır. Parke zemin için aşınmaya dirençli cila ürünü kullanmalıdır. ParlaFix Kilitli Parke Montajı Parke Bakımı Garanti Bayiler.


Temizleme: iki kez (su israfını önleyerek) ahşap yüzeylerin temizliği için uygun bir deterjan kullanılarak zemini temizleyin ve 4-saat kurumaya bırakın. Yüzey yağ tedavisinde kesinlikle kuru olmalıdır. Yağlama: Kullanmadan önce yağı iyice çalkalayın. Evlerimize şık bir görünüm kazandıran ahşap parkeler en az halılar kadar temizliği ve bakımı zor döşemelerdir. Lekeli alan ve çevresini bulaşık teli, mineral bazlı ispirtolar ya da ahşap temizleyici kullanarak da temizleyebilirsiniz.


Ev ve ofiste ahşap parkeler zeminleri süslemektedirler. Uzun ömürlü ve kolay kullanımlı olmaları için parke bakımını doğru bir şekilde yapmak gerekir. Zira, parke aralarına girecek olan su ağacı tahrik ederek çalışmasına, dolayısı ile yüzeyde çatlama, kabarma gibi görüntü bozukluklarına sebep olacaktır.


Hemel Home veya Hemel Heavy Traffic sürülerek bakım tamamlanır. Daha önceden Hemel su bazlı parke cilaları sürülmüş yüzeyin bakımı , yüzeyin zımpara yapılıp daha önce kullanılmış cilanın veya kat sürülmesiyle yapılır. Hemen hemen bütün büyük marketlerde çok ucuz bir bedele temin edebilirsiniz. Doğal ve güzel bir görünüme sahip olan ahşap parkeler, ister marküteri parke olsun ister desenli parke olsun, tüm çeşitlerinde aynı temizleme önerileri geçerli olmaktadır. Masif parke kullanılan ağaçtan tek parça halinde oluşan parkelerdir.


Evinize, ofisine, yazlığınıza ve size en uyumlu, en kaliteli ve ekonomik kapılar. Konut içinde mutfak en hareketli, en faal yerlerden birisidir. Kolay işlenen ve sıcak bir malzeme olan ahşap , en çok sevilen dekorasyon malzemelerinin arasında yer alıyor. Döşendikten sonra cilalanma işlemi yapılmasına gerek yoktur. Bakımı geldiği zaman sistre ve cila işlemi yapılmaktadır.


Ahşap parke bakımı

Lamine Parkenin Özellikleri Nelerdir ? Tamamen doğal ve ahşap malzemeden kullanılır bu nedenle doğanın sıcaklığını zeminlere taşımaktadır. Ne zaman, hangi bakımı uygulamanız gerektiği de diğer bir noktadır. Doru zamanda doğru bakım yapılar ahşap parkeler ilk günkü parlaklığını ve yeniliğini koruyabilirsiniz.


Su ile fazla teması, masif parke parçalarının birleşim yerlerinde şişme veya açılmalara neden olur. V cila oldugu için kir ve leke tutmaz, temizliği vede bakımı basittir. Yerden Isıtmaya Uygundur: Küçük vede büyük. Rabıta ya da parke , bütün ahşap zeminler zaman geçtikçe parlaklığını bilhassa cilalıysa koruyamaz. Bu uygulanan temizliğe ve parke için kullandığınız koruyucu malzemelerle uzatabilir, fakat sonunda parkelerin yeniden cilalanması gerekecektir.


Parkelerin bakımında kıllanılacak malzemeler çok önemlidir. Cilt Bakımı Temizleyici Nemlendirici Tümünü Gör. Doğal ham madde olan ahşap hem kalitesi hem de şıklığı ile vazgeçilmeyen zemin kaplama ürünüdür. Döşemelerin fazla sayıda renk ve model seçenekleri vardır.


HARO laminat zemin en güzel ahşap dekorlarıyla rahat bir yaşam alanı sağlar. Değerli ve uzun ömürlü, güçlü ifadeli ve aslına uygun zeminler. En güzel ahşap görünümlerine sahip laminat parke.


HARO Laminat, bakımı kolay, antistatik ve kir tutmayan ürünlerdir. Tozların ve ev tozu akarlarının ortama girme şansı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar