25 Aralık 2018 Salı

Deckado

Click To Find A Dealer Closest To Your Location. Corporate Introduction Film. Kurumsal Tanıtım Filmini İzlemek İçin Tıklayın. Panel genişliği 1x mm’dir. Derz açıklığı ile monte edildiğinden açık alan zemin kaplamalarında tercih edilir.


Su ve toz birikimi oluşturmaz. Adopen, yeni ürünü DECKADO ile açık alan kaplamalarında kalıcı ve estetik çözümler sunuyor. Yoğun arge çalışmalarının sonucu üretilen DECKADO en ileri üretim teknolojisinin, uzman ekiplerle ve yılların tecrübesi ile birleşimidir. ADOPEN, inovasyon stratejisinin bir sonucu olan yeni ürünü DECKADO ile açık alan kaplamalarında kalıcı ve estetik çözümler sunmaktadır.


DECKADO Türkiyenin ilk kompozit deck markalarından biridir. Türkiyede en çok uygulanan ve en çok referansa sahip kompozit deck ürünüdür. DECKADO ADODECK TWİNSON DECK PLASTDECK REHAU RELAZZO DECK PİMAWOOD DECK NEW TECH WOOD DECK UYGULAMA ALANLARI RESTAURANT ÇAY BAHÇESİ BALKON TERAS CAFE BAHÇE İSKELE MARİNA HAVUZ KÖPRÜ YÜRÜYÜŞ YOLU GEÇMELİ YER KAROSU Plastik Geçmeli Ahşap Yer Karosu - TEAK Plastik Geçmeli Ahşap Yer Karosu - Walnut Geçmeli Plastik Ahşap Yer. Doğa şartlarında, sudan ve nemden etkilenmeyen DECKADO Classic darbelere ve korozyona dayanıklı olduğundan uzun yıllar güvenli kullanılır.


KOMPOZİT DECK - DECKADO 1No-Spot, Bağcılar. Kompozit Deck ile açık alan kaplamalarında kalıcı ve estetik çözümler sunuyoruz. Hayallerimdeki gibi bir teras istiyorum. Hılton Double Tree-Kadıköy-Moda Deck Sistemleri. Web Sitemiz yayına girdi.


Deckado bir Adopen ürünüdür. Sizlere bilgi, tecrübe, hizmet ve imalatlarımızı aktarabilmemiz için web sitemizi yeniledik. Dayanıklı, kolay temizlenebilen ve tekrar.


Deckado

It was hosted by TEKNET YAZLIM VE BILGISAYAR TEKNOLOJILERI - NUH AHMET FIRAT. WPC Kompozit deck zemin kaplamaları ahşap zemin kaplamaları ve diğer ürünlere alternatif olarak son teknoloji ile üretilmiş ürünlerdir. Mekanlarınıza canlılık kullanışlı ve mimari çizgiler bakım gerektirmeyen.


Firmamız tarafından yıl garanti kapsamında satışa sunulmaktadır. ADOPEN tarafından üretilen DECKADO sağlamlığını ve dayanıklılığını kanıtlamış bir markadır. Translate Show original text. Yaklaşık yıllık kompozit deck birikimini Deck Yapı çatısı altında, satış ve montaj uygulama ile tüm Türkiye ye sunmaktadır.


Odnosno na površinama gde se očekuje dnevna koncetracija ljudi od nekoliko desetina do nekoliko stotina. This domain is years old. DECKADO , ahşaptan farklı olarak, haşere ve böceklerin verdiği zararlardan etkilenmez, anti bakteriyel özelliği ile dikkat çekici, rutubete ve neme karşı dayanıklıdır. Zehirli hiçbir kimyasal içermeyen bu üründe çatlama, parçalanma, eğrilme, bükülme gerçekleşmez. ZEMİN KAPLAMADA DECKADO ’NUN ÖZELLİKLERİ Darbelere dayanıklıdır.


Bir Anne Kadar Koruyucu : Her öksürükte sabahlara kadar başımızda bekleyen, bir ömür boyunca sağlığı ön planda tutan annelerden ilham aldık. ADOPEN ADO Group is one of the leading manufacturers of uPVC window and door systems in Turkey with its main brand ADOPEN. ADOPEN integrated production facilities in Antalya are among Turkey’s largest manufacturing plants in its fiel operating on 550m² open and 180m² covered area.


Deckado

ADO Group conducts production activities in many countries, abroa other than the production operations in Turkey, cantered in Antalya. ADO Group serves at many locations on the globe under the name of international WINTECH brand. Such a result may indicate a lack of SMM tactics, so the domain might be missing some of its potential visitors from social networks.


PREDSTAVLJAMO VAM UPUTSVO ZA MONTAŽU WPC DEKINGA, PROIZVOĐAČA DECKADO. PODKONSTRUKCIJA (“ROŠTILJ”) I RASPONI MERENJA (SLIKA 1) Donje letvice od × mm moraju se pričvrstiti vijcima koji su kompatibilni s podom. Udaljenost između vijaka mora biti najviše cm. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.


Sertifikovani WPC deking renomiranog proizvođača DECKADO. Međunarodno priznat proizvođač deking podnih obloga DECKADO sa sigurnošću može stati u najvišu klasu po kvalitetu, dugotrajnosti, završnoj obradi sa svim svetski priznatim brendovima. Adokapı bir Adopen ürünüdür. Pazarın tümüne hızlı bir şekilde hitap edebilmek için İstanbul, İzmir, Ankara, Adana ve Antalya’da kurduğu bölge müdürlükleri ile bayi ve hizmet ağını kısa. Ado Alüminyum bir Adopen ürünüdür.


Dekoratif açıdan mükemmel,modern bir görünüme sahip olan adodeck deckado kompozit deck ürünleri uzun süreli kullanım imkanı sunar. Ayrıca anti-bakteriyel yapıya sahiptir. Zemin üzerinde üreyen mantar, küf ve parazitlerin oluşumu ortadan kaldırır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar