27 Aralık 2018 Perşembe

Kolon kalıp sistemleri

Kolon kalıp sistemleri

Her projeye göre uyumu kolaydır. PLYWOOD YÜZEYLİ DAİRESEL KOLON KALIP SİSTEMLERİ Çelik sisteme plywood montajı yapılarak daha hafif plywood yüzeyli panolar da imal edilebilir. Kolonlarda yatay kuşak, yatay kuşak bağlantı elemanı, HT adaptörü, kama, tie-rod köşe pabucu, vinç kulbu, beton döküm konsolları, çiftli itme – çekme tipi payanda sistem dahilindedir.


Kamalı sistemle birbirine her yönde monte edilebilir. Borulu ve ayarlı asker örgü sistemi kullanılarak sac kalıp istenilen gönyeye rahatlıkla getirilebilir. Avrupa’dan Türkiye’ye ilk teknolojik.


Aynı elemanlar ile farklı boy ve genişlikte panolar oluşturulur. Hve plywood olmak üzere ana elemandan oluşur. ABS (Acrylonitrile Butadiene Styrene) plastikten imal edilmiş modüler ve tekrar kullanılabilir dairesel, kare veya dikdörtgen kolon ve perde kalıp sistemleri.


Geniş açıklıklarda tek veya çift eksenli boşluklu döşemeler oluşturmak için tasarlanmış tekrar kullanılabilir kalıp sistemleri. Aluminyum Döşeme Sistemi. Plastik kolon kalıbı , plastik perde kalıbı , plastik döşeme ve plastik kaset kalıp ihtiyaçlarınızı uygun fiyarlarla firmamızdan temin edebilirsiniz. Sistem plywoo ahşap kiriş ve çelik kuşak olmak üzere ana elemandan oluşur.


Sistem kalıp projenize göre MODEL tarafından tasarlanır. KİRALIK GÜVENLİKLİ İSKELE SİSTEMLERİ KİRALIK KALIP SİSTEMLERİ. Bölge müdürlüklerimizden en hızlı ve ekonomik bir şekilde güvenlikli cephe iskelesi ve kalıp iskelesi ile kolon , perde beton kalıbı kiralaması yapabilirsiniz. Standart elemanlar çoğu uygulamalarda ilave gerektirmeden kullanılabilir. Modern kalıp sistemleri olarak ikiye ayrılırlar.


MODERN KALIP SİSTEMLERİ VE İNCELENMESİ. Sık kirişli kolon kalıpları. Dairesel kesitli kolon kalıpları. Teleskopik Direk Sistemi. Güvenlikli İş İskele Sistemi.


Tırmanma konsolları, betona yerleştirilen tırmanma askısı vasıtasıyla, yapının gerekli görülen tüm alanlarında platform oluşturmak amacıyla kullanılmaktadır. LOGICA Ayarlı Kolon Kalıbı. REVOLA Ayarlı Kolon Kalıbı.


Kolon kalıp sistemleri

PIER Köprü Ayağı Kalıbı. Tünel kalıp sistemleri , binaların döşeme ve duvarlarının büyük kalıp elemanlar ile birden döküldüğü, yerinde dökme bir yapım sistemidir. L şeklindeki panolar köşe gergilerden somunlar kullanılarak kolayca kurulup sökülebilir. Kiriş, Kolon ve Perdelerde. Used for the height extension of formwork panels.


Kalıp Gergi Mili Sistemleri. ZLER KALIP VE İSKELE SİSTEMLERİ AŞ. Böylelikle yaklaşık 1farklı ölçüde kolon kalıbı kurabilme ve inşaatlarınızda farklı ebatlardaki kolonlarınızı tek tip kolon kalıbı ile ekonomik şekilde bitirme olanağı sağlar. Modüler kalıp sistemi hafif ve kolay uygulanabilir bir kalıp sistemidir. Bu özelliklerinin yanı sıra ekonomik olma ve fonksiyonellik açısından da önemli bir fayda sağlaması açısından sektörde sık olarak tercih edilmektedir.


Villa, konut, altyapı tipi yapılarda perde veya kolon veya yuvarlak klon kalıbı olarak kullanılır. Plywood veya çelik yüzeyli panolardan oluşur. Etiket Arşivi: kolon kalıp sistemleri. Flanşlı İskele Sistemleri.


Dış cephe uygulamalarında kullanılan flanşlı cephe iskele sistemi oldukça güvenli ve pratik bir iş ortamı sağlar. Saç yüzeyli panolar, tek başlarına insan güçüyle montajları yapılabilir. Beton yüzeyinden beklenen özelliğe göre, kalıp tahtasının tipi ve çeşidi (plywood) şantiye tarafından serbestçe seçilebilir. PERI BEAMDECK Sistemi ’ne ait özgün ve hafif parçalar, kalıp uygulamasının hızlı ve sistematik olarak tekrarlanabilmesi için önemli bir avantaj sağlar.


Projenizin tüm aşamaları için, kalıp ve iskele sistemleri ile plywood ihtiyaçlarınızı ve teknik destek hizmetlerini, tek bir elden en ekonomik ve kaliteli olarak temin edebileceğiniz güvenilir partnerinizdir. Hahşap kalıp kirişlerin kullanım ömrü geleneksel ahşap elemanlara göre uzundur ve daha dayanıklıdır. Betonarme kalıp sistemlerinde (betonarme döşeme, betonarme perde, betonarme kolon vb.) çok amaçlı kullanılan bir elemandır. Devamı Kiralık Kolon Perde Panemax. Daire Kesitli Mukavva Hazır Kolon.


Demir çubuğu sıkarak güvenli bir şekilde muhafaza eder. Marka: Mesa İmalat Çelik yüzeyli kutu perde kalıp sistemidir. Bükülerek betondan ayrılabilme özelliği sayesinde şaft içerisinde herhangi bir kalıp sökümü gerektirmeden vinç vasıtasıyla bir üst kata alınabilir. YUVARLAK VE ŞEKİLLİ KOLON KALIPLARI Yuvarlak kolon kalıp sistemi montajı ve demontajı çok hızlı olan iki kabuktan oluşur. IŞIK AK(H20) kolon kalıp sistemleri ihtiyaçlara göre istenilen kesit, genişlik ve yükseklikte imal edilebilir.


Yüksek dayanım kapasitesine sahiptir. Hızlı bir şekilde kalıplar hazırlanabilir. HAhşap kalıp kirişleri betonarme kalıp sistemlerinde çok amaçlı kullanılan bir elemandır.


Betonarme döşeme, betonarme perde, betonarme kalıp sistemlerinde, kolon işlerinde rahatlıkla kullanılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar