28 Aralık 2018 Cuma

Zemin kaplama sistemleri

En ekonomik fiyata kısa sürede çözüm üretmemiz, en küçük bir bölüm işinden en kapsamlı geniş projelere başarılı sonuçlar sağlayan firmamız en çok tercih edilen güvenilir. Epoksi (EP), Poliüretan (PUR), Metilmetakrilat (MMA), Terrazo, Beton(Yüzey), Parlatma,Tamir Harçları. Zemin Kaplama Sistemleri. Yapı sektörünün vazgeçilmez unsurları arasında yer alan zemin kaplama sistemleri genelde iki bileşenden oluşan reaktif reçinelerden meydana gelmektedir. Bunun için üretilen zemin kaplama sistemleri insan sağlığı ön planda tutularak üretilmeye çalışılmaktadır.


Hayatımızın nerede ise her yerine giren bu vazgeçilmez kaplama çeşitleri, aynı zamanda diğer bazı alanlarda da kullanılmaktadır. POLİN KİMYA, kimya sektöründe ilgilendiği branşlarda ileri teknolojiyi kullanarak ve kalifiye personeli çalıştırarak ülke ekonomisine katkıda bulunurken, müşteri memnuniyetinden asla taviz vermeden standartlara uygun kalitedeki ürünleri sunmayı ve müşterilerin değişen beklentilerine cevap verebilen bir marka yaratmayı ilke olarak benimsemektedir. Olumsuz hava şartlarından etkilenmediği için, yaya ve taşıt yollarında vazgeçilmez bir zemin kaplama malzemesidir.


Normal pres tuğlalar, iç ve dış mekanlarda rahat kullanılabilir. Farklı renk ve doku çeşitliliklerine sahiptir. Işıklar ısı yalıtım sistemleri , yazın dışardaki sıcak havayı içeriye, içerdeki soğuk. Dürüst bir firma olarak ilkemiz, zemin kaplama malzemeleri pazarında fiyata göre mal sunmaktansa uygulama yerine ve koşullarına göre mal tavsiye etmek, tavsiye ettiğimiz ürünü müşterilerimizin estetik anlayışları doğrultusunda uygulamak en önemli prensiplerimizdendir.


Yapı Tipi seçerek size en uygun ürüne ulaşabilirsiniz. Mekanik, kimyasal ve yüksek ısı dayanımına ihtiyaç olan alanlarda kullanılmak üzere tasarlanmış, kaymaz mat yüzey bitişli zemin kaplama sistemleri. Homojen PVC zemin kaplama rulo olarak yapıştırıcılar ile yerinde motajlanmaktadır. Temizliği kolay ve hijyenik oluşunun yanı sıra yaya ve araç trafiğine karşı güçlü yapısı ile epoksi zemin kaplamaları hastanelerde, ofislerde, spor sahalarında, otellerde ve endüstriyel alanlarda kullanılmaktadır. LVT zemin kaplama , vinil zemin kaplamanın kısa ismidir ve temel olarak PVC zeminler kategorisindedir.


Fotografik film tabakası vinil kaplama olarak PVC zeminlere ahşap, taş ve mermer gibi doğal zemin desenleri uygulanabilmektedir. Spor alanları bir binadaki zeminlerin sadece bir kısmıdır. Değişik çevrelerin gerek spor zeminlerinden, gerekse diğer zeminlerden beklentileri farklıdır.


Zemin kaplama sistemleri

Antislip uygulamalar hakkinda daha fazla bilgiye ulsabilmek ıcın luetfen bize ulasin. EPOKSİCENTER, otopark tasarımı ve özellikle mağazacılık, sağlık, otomotiv ile gıda sektörlerinde endüstriyel zemin uygulamaları yapmaktadır. Epoksicenter, bilgi birikim ve tecrübeleriyle epoksi zemin uygulamaları ile ilgili sektöre yön vermeye devam etmektedir. Profesyonellere ve son kullanıcılara elastik zemin kaplamarı, duvar kaplamaları , engelli ürünlerinde yaratıcı, üretici, dekoratif, yenilikçi ve çevreye duyarlı çözümler sunar.


Yorgunluk Önleyici Paspaslar. Uzman uygulama ekiplerimizle ve uzman kadromuzla projelerinizi en kaliteli ve en ekonomik sekilde sonuçlandirmaya talibiz. Egetek epoksi epoxy zemin kaplama sistemleri. Diğer tüm referanslarımız için tıklayınız. Projenizde kullanmayı düşündüğünüz ürünlerin numune ve renk kartelası için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Zemin kaplama sistemleri

MasterTop zemin kaplama sistemleri , uygulama ve çabuk geri dönüşün önemli olduğu durumlarda müşterinin, uygulamanın ve sektörün tüm özel ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır. Poliüretan esaslı, iki bileşenli, solvent ve plastifiyan içermeyen, 1katı madde içeren, kendiliğinden yayılan , derzsiz ve birleşimsiz uygulanabilen sert-elastik zemin kaplama sistemidir. Yukarıda yer alan alanların yanında epoksi enjeksiyon sistemleri zemin kaplama işlemleri içinde bu reçine kullanılır. Yüke karşı yüksek dayanıklılık oluşturması itibariyle imalathane gibi işletmelerin zemininde daha çok tercih edilir. PVC Kaplı Yükseltişmiş Döşeme Yükseltimiş Döşeme.


Ağır yüke maruz kalan ve dayanımın yüksek olması gereken zeminlerde farklı metotlarla uygulanan Epoksi zemin kaplamalar farklı zeminlerde de elyaf laminasyon olarak da uygulanabilmektedir. Denizcilik,Metal sanayi ve izolasyon sektörlerinde kullanılan Epoksi istenilen niteliğe göre yada kat. Doğa Floor kaplama dekoratif görünümü ile uygulanan mekana renk katmaktadır. YAPI - İNŞAAT YÜZEY KAPLAMA SİS. Yükseltilmiş Döşeme yaşadığımız çağın modern zemin gereksinimidir.


Epoksi zemin kaplama ve boya sistemleri kir ve leke tutmaz özelliği, su geçirmez ve kimyasal dayımın yapısı ile tek parça dersiz bir zemin elde edilmektedir. PVC zemin kaplamaları , zemin sistemleri olmak üzere tüm yapılar ile ilgili çözüm ve uygun fiyat üreten lider kuruluşuz. Mineflo yer döşeme ile pvc yer kaplama arasındaki fark mineflonun üst tabakaları mikron dur pvc zemin kaplamada ise ile arasında değişmektedir pvc nin genişliği 2metre kalınlığı 2mm ile mm olanları mevcuttur pvc yer döşemelerinin ek yerlerine kaynak çekilerek.


Yaşam Alanınıza Değer Katın. Dilerseniz Sisteminizi Siz Söyleyin İsterseniz Biz Size En Uygun Sistemi Sunalım. Son derece hijyeniktir, üzerinde bakteri barındırmaz.


Evden eve nakliyat Nakliye Şefi Ankara, İzmir, İstanbul ve civarinda nakliye firmaları için hemen arayın. Tarkett ve Aspen, entegre zemin kaplama çözümleri sunmaktadır. Ses Yalıtımı ve Kauçuk Rulo Sistemleri.


Düşlediğiniz mekânları hazırlamak için size bir telefon kadar yakınız. Proje ekibimiz uygulama yapılacak. Son yıllarda ahşabın geçerliliğine son veren, ekonomik fiyatları, uzun ömürlü ve bakım istemeyen yapısı, rutubetten, nemden, sudanetkilenmeyen doğası v kolay uygulama özellikleri ile tercih önceliği oluşturan pvc esaslı yapı sistemleri , yapıların her alanına uygun bir çözüm mutlaka getiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar