27 Aralık 2018 Perşembe

Çatı kar tutucu

Çatı kar tutucu

SM-SYSTEME, çatı aksesuarları ve bağlantı elemanları ile birlikte kar tutucu sistemlerini de üretmektedir. Almanya’da bulunan SM-SYSTEME başta Almanya olmak üzere tüm Avrupa’da konusunda en güvenilir markadır. Ayrıca ürün, anten ve diğer çatı ekipmanlarının montajında ya da çatı tadilatlarında, basamak işlevi görerek çatıda işgücü sağlar. Kar tutucu , kar ve buzun kayarak aşağıya düşmesini engeller. Ayrıca ürün anten ve diğer çatı ekipmanların montajında ya da çatı tadilatlarında basamak işlevi görerek çatı üzerinde yürümeyi kolaylaştırır.


Karın yoğun olduğu bölgelerde oluğun kar ile dolmasını engeller. En uygun ve güncel kar tutucu fiyatları ve teklif almak için lütfen iletşime geçiniz. Tüm çatı güvenlik detayları akıllı bağlantı noktaları sayesinde,metal kenetli çatılar , sandviç panel, kiremit, beton kiremit ve trapez sac çatılara kolaylıkla uygulanabilir. Karın çatı üzerinden hareket ederek , çatıdan aşağı düşmesini engeller.


Kar yükü binecek çatılar için uygulama yapılan bu aksesuar çok faydalı olacaktır. Her çatı türüne uygun olarak çözüm geliştirerek,teknolojik gelişmelerin ışığında sonuçlar yaratır. Ustalık ve deneyim birleştirerek istikrar sunulur.


This site was designed with the. Create your website today. Bu ürünlerden birisi olan Braas Kar Tutucu Kiremit, özellikle yoğun kar yağışlarının görüldüğü dönemde önem kazanıyor.


Braas Çatı Sistemleri, çatıları bir bütün olarak titizlikle çözmeye yönelik birçok akılcı ürünü tüketicilerine sunuyor. Nefes alan bir çatı sistemi nasıl oluşturulur? Güneş enerji kolektörleri nasıl monte edilir? Doğru projelendirilmiş bir çatı , uzun yıllar masraf çıkartmadan hizmet verebilir.


Tüm ürünler Avrupa normlarına uygun garanti ile sunulmaktadır. Firma kar tutucu ürünlerin yanısıra kenetli metal uygulamaları için sabit ve hareketli bağlantı klipsleri üretmektedir. RAKU profesyonel ve kaliteli çatı imalatları için, detaylı çözümler sunan uzman Alman firmasıdır. Ancak kar yağışının yoğun olduğu ve uzun süre erimeden çatı yüzeyinde kaldığı bölgelerde eğim 45’lere kadar çıkabilmektedir.


Kaplama Malzemesi: Çatı kaplamasında kullanılan malzemelerin kar tutucu özellikleri de eğimi belirleyen önemli bir etkendir. Bunun yanısıra diğer çatı ekipmanlarının delik delmeden monte edilmesi ekstra bir kazanç ve can güvenliği sağlamaktadır. Yoğun kar yağışı olan bölgelerimiz için boruların içinden verilecek olan sıcak su ağı ile karların çatıda birikmesinin tamamen önüne geçilmesi mümkündür.


Sarfiyat:Verilmiş olan bölgesel kar yağış şiddetine göre belirlenir. Decor Teknik, binanıza estetik bir görünüm kazandırarak, olumsuz hava koşullarına dayanıklı çatılarla sizlere hizmet vermektedir. Yılından beri profesyonel ekiplerimizle metal çatı uygulamaları yapmaktayız.


Sandviç Panel Trapez Kaplama. Metal Kenet Çatı İmalatı. Hayat Bu Çatının Altında. Previous Image Next Image. Kar yağan bölgelerde çatılarda biriken karın serbest olarak düşmesine engeleyen bu ürün olası kazaları engelleyen önemli bir detay ürünüdür.


Kiremit çatı kancası: Özel formu sayesinde üstten gelen kuvvetlerde kiremite yük bindirmez, kiremiti kar yükü altında kırmaz. Yatay ve dike yerleşim olarak uygulanabilir. Mahya, çivi ve benzeri elemanlar karşılığı x 1. AMASYA çatı firması, AMASYA kenet çatı firması, AMASYA kenetli çatı firması, AMASYA metal kenet çatı firması, AMASYA anahtar teslim çatı yapımı firması ve AMASYA kar tutucu , kar koruyucu metal kar tutucu işlerinizi yapıyoruz. Kar Tutucu Kiremit : Çatıda biriken kar kütlesinin, çatı yüzeyinden kontrolsüz biçimde kayarak, dere sistemine ve insanlara zarar vermesini önlemek amacıyla kullanılır.


Güvenlik Basamağı : Çatıya çıkış noktası ile çatı üzerinde gidilmesi planlanan nokta arasında (çıkış kapağından bacaya vb.) güvenli yürümeyi. REES ürün yelpazesi hareketli ve sabit bağlantı klipsleri, kar tutucu sistemleri, çatı basamakları, kedi yolu ve diğer çatı aksesuarları içerir. REES çeşitli hammaddeler ile ürün üretmekte ve farklı çatı kaplamaları için ürünler sunmaktadır.


Çatı kar tutucu

BALIKESİR çatı firması, BALIKESİR kenet çatı firması, BALIKESİR kenetli çatı firması, BALIKESİR metal kenet çatı firması, BALIKESİR anahtar teslim çatı yapımı firması ve BALIKESİR kar tutucu , kar koruyucu metal kar tutucu işlerinizi yapıyoruz. Lindab Yağmur İndirme Sistemleri. Tayfalbatros Beton Kiremit. Teras Çatı : Teras çatılarda su yalıtım katmanının ısı tutucunun altında olduğu sıcak çatı türüdür. Teras çatıda ısı tutucunun al-tında olan su yalıtım katmanı klasik düz çatılarda ısı tutucunun üstündedir.


Yaklaşık ağırlık: 5gr. Sarfiyat: Verilmiş olan bölgenin kar yağış miktarına göre değişir. KULLANIM ALANI: Eğimli çatılarda, özellikle de kar yağışlarına maruz kalan bölgelerde. Isıtma Kablosu , Çatı Kenar Montaj Tutucu ZnTi ELEKTRA.


KDV hariç fiyat: 898TL. Gizli vida çatı panelinin en büyük özelliği olan çatıda vida yerlerinin gizlenmesi, vida delikleri ol-madan montajının gerçekleştirilmesidir. Bağlantı aparatı da aynı özellikleri taşıyarak çatı paneline. Poliüretan Taşyünü dolgulu sandviç panel çatı ve cephe aksesuar ile yıllık profesyonellik ile gelen çatı malzemeleri satışı ve panel montajı ve hızlı üretim ve cevap sistemi ile çalışır. Toptan ve perakende duvar paneli satışlarımız vardır.


KAR TUTUCU S STEMLER Snow Trap Kar Yükünü Siz Ta may n kar tutucu sistemleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar