8 Mayıs 2015 Cuma

5 Mm pleksi

Renkliler mm Şeffaf-Beyaz-Buzlu mm Renkliler mm Şeffaf-Beyaz-Buzlu mm Renkliler mm Şeffaf-Beyaz-Buzlu mm Renkliler mm Şeffaf-Beyaz-Buzlu mm Renkliler mm Şeffaf-Beyaz -Buzlu ADET. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. TL (9) SConceptAksesuar 99.


Cumartesi - Pazar günü verilen siparişler hafta içi kargolanır. Stoklara düşünce haber ver. Reklam malzemeleri adresiniz. Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Akrilik döküm levha, polimetilmetakrilat esaslı termoplastik bir malzemedir.


Bu ürünü ilk yorumlayan siz olun. Muhtelif renkleri ebat ve kalınlıkları bulunur. Toplam ürün görüntüleniyor. Aynalı pleksiler farklı renk seçeneği ve uygun fiyat avantajı ile Lazerci.


Döküm tekniği ile mm den mm kalınlığa kadar, çeşitli tercihlerde renksiz, şeffaf renkli ve opak olarak üretilir. Söz konusu tüm resimlerin başka internet site ve reklamlardaki görüntüleri, firmamızdan alıntı olup kopyadır. Folyo Kaplama Folyo Kesim Logo. Tek Anahtarlı Kutular İmalatı.


Görüş Öneri Ve Şikayet Ramak Kala Kutusu. Akrilik Levha, polimetilakrilat esaslı termoplastik bir malzemedir. Yüksek ışık geçirgenliğine sahiptir. Normal cama oranla darbelere kat daha dayanıklıdır. Kırılan parçaları keskin kenarlı değildir, yaralanmalara sebep olmaz.


O fis tabelaları, mm pleksi serigraf baskılı, ofis tabela şeffaf pleksi üzeri 3mm kabartmalı, ofis tabela 8mm rakı üzeri 5mm kabartma, ofis tabela strafor kabartma harf, 8mm şeffaf pleksi üzeri oyma ve baoyamalı, ofis tabela asit indirme paslanmaz, ofis tabela lazer oymalı ledli, pleksi üzeri folyolu pleksi , ofis tabela lazer kazımalı ledli, pirinç asit indirme, ofis tabela. Camın kullanıldığı neredeyse her alanda kullanılabilen polikarbonat, mühendislik harikası özellikleriyle son yılların gözde yapı malzemesidir. Piyasada genellikle 3- -8-mm kalınlığında düz levhalar halinde bulunur. Geniş borularda 1mt olarak satışımız vardır.


Kesim ücreti karşılığında pleksi borular istediğiniz ebatlara kesilir ve kargo yapılır. EFFAF BORULAR DIŞ ÇAP ( MM ) İÇ ÇAP ( MM ) ET KAL. Ampül tamiri - Yanmayan lambaları atmayın!


5 Mm pleksi

RENKLER: mm ile mm arasındaki bütün kalınlıklarda pleksi üretimi yapılmaktadır. Kenarlar çok parlak ve dik kesim yapıyor. Pleksi borular 2mt boyundadır.


Sayfalarda kullanılan ürün kalınlığı mm. Akvaryum camına dikine yada kayıtlı akvaryumlarda yatay olarak kullanılabilir. Sipariş Hattımızdan bize ulaşabilirsiniz. Yörsan firmasının Bayilerinden Marmaris büfe için hazırlanmış olan ışıklı ve ışıksız tabelalar.


Baskı dış mekan dijital baskı olup ışıksız tabelalarda mm pleksi üzerine çalışma yapılmıştır. Aşağıdaki açıklamaları okuyarak doğru karar verebilirsiniz. Türkiyenin en ucuz reklam ürünleri satış sitesi. AYNALI PLEKSİ - AYNALI PLEKSİGLAS. Her tür tasarım ve ölçüye sahip pleksi kutu imalatımız vardır.


Kapaklı, kapaksız, gizli kapak, gömme kapak, şapka kapak ve kilitli kapak seçenekleri mevcuttur. Cam a göre kat daha kırılmazlık özelliği vardır. Kolay işlenebilen, sıcaklık ile kolay şekillenebilen. Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Dekota (forex) den imal edilmektedir.


5 Mm pleksi

Saydam ve yarı saydam olabilir. ANASAYFA KURUMSAL ÜRÜNLER. Toz PVC içinde ajan denilen kimyasal homojen bir biçimde karıştırılarak çekme hattında üretilen levhalardır. Bu işlemin yapılmasındaki amaç malzemenin yoğunluğunu düşürerek birim başına kullanılan PVC miktarını azaltmak, böylelikle kaynakları daha doğru kullanmaktır. Menteşeli kapak toplam yükseklik ayak dahil cm.


Led Aydınlatmalı plexi kutu harf imalatı. Dökme Akrilik - Mm - 15… Tam Manyetik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar