29 Mayıs 2015 Cuma

Laminat parke gri tonları

Gri renkte parkeler ev ve iş yerlerinde modern bir hava vermektedir. Naturel tonlarda parkeler ise , ahşap renkler olduğundan evinizde daha doğal ve sıcak bir hava katar. Bunların yanı sıra renk tonları parke modelleri. Kullanıldığı mekânlara konforu ve ferah bir görünümü getiren parkelerin açık tonları yine ferah bir görünüm için tercih edilmektedir. Laminat parke gri tonları.


Hanımlar çok iyi bilirler ki açık. Sınıf yüzey aşınma değerleri ile çeşitli yüzey seçenekleri ve yüzey dekorları ile üretilen laminat parke yer döşemesi olarak geniş bir kullanım alanına sahiptir. Comfort koleksiyonunun eşsiz parçalarından biri olan Gri Meşe laminat parke ile yıl garantili konforu zeminlerinizde yaşayın.


Gri Meşe parke farklı tonları bir arada sunan tasarımı ile dekorasyon çözümlerinize etkileyici bir katkı sunuyor. Tarayıcı yazılımınızda javascript desteği kapalı görünüyor. Bu parke renkleri dekorasyon içinde sizi yönlendirecek ve dekorasyon planınızın istediğiniz gibi hayat geçmesini sağlayacaktır. Bunu E-postayla Gönder BlogThis! Beyaz Karo mat yüzey ve daha yumuşak bir dokunuş ipeksi, pürüzsüz bir yüzey dokusu vardır.


PARKE RENGİNE GÖRE DEKORASYON. Bu tarz zeminler için evinizde kızıl kahve tonları , turkuaz ya da yeşilin tonlarını tercih edebilirsiniz. Lagos ve buna benzeyen okume zeminlerle gri ve gümüş tonları evinize şıklık ve zarafet katacaktır. Açık ceviz, lagos ve mango.


Vintage tarzda dekore edilmiş bir odanın en iyi tamamlayıcısı eskitilmiş rustik gibi gözüken parkelerdir. Yılı ile en çok tercih edilen laminant parke renkleri, beyaz ve gri tonları ağırlıklı olmaktadır, tercih sebebi ise, parkenin uygulanacğı mekanı daha aydınlık gösterdiği gibi tozu ve kiri belli etmemesi oldu. Florpan laminant parke renk seçeneklerimizde beyaz ve gri tonları bulunmaktadır.


Döşeme, odanın iç kısmının en önemli parçasıdır. Odanın genel tasarımıyla uyumlu olmalı ve onu tamamlamalıdır. Taş zemini, gri tonları olan seramik sıradışı görünüyor.


Aynı zamanda bu tarzda tahtalarda taş malzemenin özelliği olan tüm desenler yapılır. Satın almış olduğunuz ürün demonte olarak gönderilmektedir. Kurulum müşteriye aittir. Günlük hayatta sıkça vakit geçirilen alanlara bakıldığından günümüzde parke ve laminat parke modelleri bu yaşam alanlarında sıklıkla tercih edilmektedir.


Laminat parke gri tonları

Her zevke uygun tasarımlarıNemi absorbe. Soğuk zemin - çok yönlü değil. HannaHome ürünlerini nereden satın alabilirim?


Genellikle klasik iç mekanlar, vintage tasarım, minimalizm yaratmak için kullanılır. Hemen hemen tüm odalar için gri laminat. Gri laminat oda şiddeti, zarafet, aristokrasi verir.


Sabah Meşe yoğun bir gün sakin bir başlangıç için açık gri tonları ile zarif İskandinav tasarımı getiriyor. Her detayında ahşap tahıl izleyen bir yüzey dokusu - Bir ipek mat ve hakiki ahşap tarafından geliştirilmiş kurnazca belirgin klasik tahta uzunluğu geliyor. Bütün bunlar yapar Yazılı tasarım laminat parke , fikirleriniz için mükemmel bir zemin. MAMMUT plus, ekstra geniş plakalarda dokuz farklı MAMMUT dekoru içerir. Homage meşe gri yağlı döşemelikler masif görünümü sunan.


Duvarları ve parkeleri beyaz seçip koltuklarınızı gri , lacivert, siyah gibi renklerde tercih ederek bu görünümü elde edebilirsiniz. Siyah, kahverengi, gri gibi renk tonları resmi tonlardır. Bu renk tonlarının duvarlar için uygun olmamasının nedeni de budur. Mobilya ve dolaplarda mavi rengin uygun olmaması gibi siyah ve insanın içini boğan diğer renk tonlarının duvarlar için uygun olmadığı görülür. Beyaz renk parkeye hangi renk parke ile kapı ve parke renk uyumu nasıl olmalı sorularının cevabını bulabileceğiniz harika bir içerik!


Oldukça geniş bir seçenek yelpazesi bunan peli parquet parke çeşitleri hem açık hem de koyu tonları içeriyor. Meşe ve çam görünümlü olan laminat parke modellerine de yepyeni desenler kazandıran marka kireçli çam ve prestij beyaz gibi çeşitli desenleriyle de büyük beğeni alıyor. Koyu renkle birlikte bir de ahşap tonlarında ise o zaman beyaz duvar gri , hardal renkler yeşil tonları ve ekru renklere sahip mobilyalar doğru tercih olacaktır. Ahşap parke üzerine ceviz kaplama bir mobilya konumlandırırsak istediğimiz algıyı oluşturamayabiliriz.


Mobilyalara uygun parke renginin seçiminde dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Masa ve sandalyelerin de koyu kahve tonlarında olmasına dikkat etmelisiniz. Gri Duvar Kağıdı Dekorasyonu Nasıl Yapılır?


Laminat parke gri tonları

Merhaba salon parke rengim uçuk gri. Parke rengi nasıl seçilir? Doğal değil, yapay bir malzemedir. Açıktan koyuya farklı tonları olabilir.


Zebrano,ceviz,kayın,meşe,gül,kiraz,afromozya,akağaç vb. Koyu severler ise sapelli,wange renklerini. Online sipariş verilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar