20 Mayıs 2015 Çarşamba

Çizim uygulaması android

Ancak her gün bir yenisi daha geliştirilen uygulamaları takip edebilmek de kolay değil. Sony Uygulamalar ve Hizmetler dünyasını keşfedin. Sketch’i edinin “Dahiyane. Bir sürü ilgi çekici ayar ve çıkartma var.


Çizim uygulaması android

Benden beş yıldızı hak etti. Uygulama Hakkında Karakalem Çizim , çeşitli boylarda kurşun ve kömür kalem seçenekleri ile çizim yapmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir çizim uygulamasıdır. Telefonlar için tasarlanmış ve çektiğiniz fotoğrafları tarayarak düzgünleştirip pdf ve jpg resim dosyasına dönüştüren bu reklamsız ve sade uygulama bu işi en iyi yapan uygulamalardan. Android için AutoCAD Çizim Uygulaması. Notebloc’u ücretsiz olarak indirebilirsiniz.


Adobe resmi uygulaması olan bu uygulama ile vektörel çizimler yapabilirsiniz. Adobe’nin diğer uygulamaları ile de uyumlu çalışmakta. Mobil AutoCAD Çizim Uygulaması. Mühendisler, mimarlar tarafından kullanılan bu uygulama gerek amatör gerekse profesyonel çalışan herkesin içine yarar niteliklere sahiptir. Ekranda bir şeyler çizebilir, farklı kalem renklerini kullanabilir, genişliklerini değiştirebilirsiniz ve son olarak SD kartlarınızda çizimlerinizi saklayabilirsiniz.


Çizim uygulaması android

Stylus (kalem) kullanmanız işini kolaylaştıracaktır. Bir sanatçı olmayabilirsiniz (henüz), ancak bir tablet ile denemek için her türlü sebebiniz var. Tabletlerin yetenekleri arttıkça, eskiz ve resim uygulamaları da bunu takip etti.


Bu hızlı ve sezgisel boyama ve çizim uygulaması hayal gücünüzün tam gücünü açacaktır. Karşınıza çıkan uygulamalardan ihtiyacınıza cevap vereni kullanın. Kolay Çizim uygulaması , Çocuklar için ücretsiz bir Daha fazla göster Kawaii Kolay ÇiziAdım Adım nasıl çizilir. Programları kategorisinde Adobe Illustrator, Adobe Fireworks, CorelDRAW gibi 2D yada 3D olarak çizim yapılabilen programlar bulunmaktadır.


Krita Boyama ve Çizim Programı. Siz de bir ebeveynseniz çocuğunuzun akıllı telefonları veya tabletleri faydalı bir şekilde kullanmasını sağlayın. Boş vakitlerinizde plan yerleşimi üzerinde çalışabileceğiniz hemde ölçekli çizimler yapabileceğiniz kullanımı kolay bir uygulamadır.


Hayal gücünün zirve yaptığı çizim tasarımlarının, taşınabilir cep telefonlarında oluşturulması özelliği ile birçok kullanıcının gözde uygulaması haline gelmiştir. Uygulama içerisinde, çizim adına olabilecek bütün teknik ara birim malzemeleri tek çatı altında birleştirilmiştir. AutoCAD çizimlerini görüntülemenize, oluşturmanıza, düzenlemenize ve paylaşmanıza olanak sağlayan bir 2B çizim ve taslak.


Çizim uygulaması android

Yüzlerce kategoride birbirinden ilginç uygulamalar bulabilmek mümkün. Sağlam bir PC’nin ve Wacom çizim aparatının teşkilatı yanında mucize gibi kalıyorlar. Microsoft Edge üzerinde sorun yaşansa da diğer birçok web tarayıcısı ile uyumlu şekilde çalışan uygulama , bilgisayarınıza yazılım kurmadan doğrudan boş bir tuval üzerine basit çizimler yapmanıza, hatta fotoğraflar üzerine de çizimler yapmanıza olanak tanıyor. Sunduğu çizim araçlarıyla oldukça başarılı çizimler yapabilir daha sonra bu çalışmanızı mobil cihazınıza kaydedebilrsiniz.


Aklınıza gelen fikirlerinizi ertelemeden anında dijital ortama aktarın. Uygulama tamamen ücretsiz olup, multi-touch özelliğini destekleyen cihazlarda yüksek performansla çalışır, aynı zamanda 1. Gelişmiş 3d oyun deneyimi, çok çeşitli araçlari. Note serisinde buna benzer uygulama var yanlız bu birazda marifetli ve kullanışlı. AutoCAD WS uygulaması ile görüntü düzenleme ve her yerden DWG dosya paylaşımı yapabileceksiniz.


Bu uygulama cihazım da farkı bir türü ile geldi. Tamamen ücretsiz olarak sunulan LINE Brush uygulaması yaptığınız çizimleri diğer uygulamalar aracılığıyla paylaşmanıza imkan sağlıyor. Fotoğraf düzenlerken, tam da bu efekt harikaymış! Aşağıda uygulamanın sahip olduğu bazı özellikleri göreceksiniz.


AutoCAD 36 mobil cihazlarınız için resmi bir AutoCAD uygulamasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar