11 Mayıs 2015 Pazartesi

Cam balkon sürme sistem

SÜRME VE KATLANIR CAM BALKON SİSTEMLERİ. Malzeme Kalitesi DIŞ MEKAN PERDE VE HAREKETLİ KÜPEŞTE SİSTEMLERİ. MCRYAPI - CAMODA CAMBALKON SİSTEMLERİ. Cam balkon sistemleri uygulandığı mekanları dış etkenlerden ve kötü hava şartlarından koruyarak ilave bir yaşam.


Slider Max(10mm) Slider 08. Senkronize Katlanır Sistemler. Cam Balkon yaptırmak istiyorum Cam balkon talep formunu doldurarak yada bizimle iletişime geçerek keşif ekibimizden yaptırmak istediğiniz sistem hakkında bilgi alabilirsiniz. Terasların alanları balkonlara göre daha geniş olduğundan, sürme cam balkon sistemleri katlanıra göre daha elverişlidir, özellikle cam genişliği bakımından tercih edilebilir. Farklı özelliklere sahip cam balkonlarımızdan sizin için en uygun olanı seçin ve katlanabilir cam balkon sistemlerini BKS kalitesi ile taktırın.


Tercih edilen sistemin yapısına göre tek camlı veya çift camlı olarak uygulanabilir. Ayrıca güvenliği arttırmak amacıyla temperli cam seçeneği de bulunur. Isı yalıtımlı, yalıtımsız kapı, pencere, vitrin doğrama ve ara bölmeler. Eşikli ve eşiksiz sürme cam modelleri olarak farklı şekilde üretilebilmektedir.


Cam balkon kapatma sistemleri estetik bütünlüğü ve fonksiyonelliği mükemmel şekilde birleştirir. Mekanlarınızın daha kısıtlı olduğu yerlerde kullanılan bu sistem sadece yatay olarak hareket ederek size mekanlarınızı daha çekici hale getiriyor. Eşiksiz sürme cam balkon sistemi şu anda mevcut kullanmakta olan balkon kapatma sistemlerinin alternatifi olup piyasada eşiksiz sürgülü cam balkon diyede adlandırılır.


Türkiye nin ilk kurumsal cam balkon firması. Kötü hava şartları, toz, gürültü gibi dış etkenlerden korunmanızı sağlar. Engelsiz geçiş gerektiren alanlar için özellikle uygundur.


Cam balkon sürme sistem

Sistemde kullanılan camlar mm kalınlığında ve temperlidir. Bu özellik camların kolay kullanabilirliğinde ciddi önem taşır. Maltepe Sürgü cam balkon sistemleri diğer sistemlerin alternatiflerinden biri olup sistem yalıtımı sürme sistemlerinden daha fazla yalıtıma sahiptir.


Bak Üstten Askılı Sistem. Cam Balkon Sistemleri Cam Balkon Sistemimiz katlanır özelliğe sahip,çift rulmanlı ve çift kanallı bir sistemdir. Otomatik Katlanır Klavuz S-008. Sürme cam balkon sistemlerine ek bir çığır açarak bildiklerinizi değiştirdik. Isıcamlı sürme sistemlerini geliştirdik.


Aldoks , C, sistem serisi alüminyum doğrama sistemleri. Yağmur, kar, toz, ve rüzgarı kesinlikle içeri almamaktadır. Sürgülü Cam Balkon ‘da ayrı ray sistemi vardır. Teras sürme cam balkon sisteminin en önemli farklılıklarından biri, eşikli ve eşiksiz sistemlerin aynı formda üretilmesidir.


Sürme cambalkon sistemleri yalıtım, konfor ve estetik açıdan incelenerek yenilendi. Balkonlarınızı, kış bahçelerinizi ve restorantlarınızı eşsiz yaşam alanlarına dönüştürüyor. Hem ısıcamlı hem tek camlı olarak kullanılabilme özelliğine sahiptir. Kanatlar içeri katlanmadan kullanıldığı için her türlü perde uygulanmasına müsait bir sistemdir. Sistem tahliye sistemi sayesinde su almamaya garanti veren eşikli sürme cam sistemidir.


Daima en iyi ve en mükemmeli hedefleyen Adwin, Antalya’da cam balkon üretimi yapan firmadır. Eşikli sürme sistemlerimize sineklik uygulanabilir. Doruk grup cam balkon sistemleri , cam balkon ürünleri, küpeşte-giyotin sistemleri hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için lütfen sayfamızı ziyaret ediniz. Sürme ve katlanır cam balkon sistemleri de uygulanabilir.


Sürme Cam Sistemlerinde Tek Cam Kullanılması Durumunda,Isı Kaybını Tamamen Önlemek Mümkün Değildir. Cam balkon si̇stemi̇, balkon , teras, kafeterya, restoran gibi kapatılacak alanlarda dört mevsi̇m yaşam alanı sağlar. Toz, rüzgar, yağmur, kar, gibi etkilerden kapattığınız alanı koruyup izole ortam sağlar.


Bilindiği katlanır cam balkon sistemlerinde oldukça farklı kullanım amaçları bulunan modeller bulunuyor. Teras Konfor Özgün tasarım detayları ve üstün donanım özelliklerine sahip Teras Konfor, çift camlı sürme cam balkon sistemidir. Panellerin katlanarak değil ray üzerinde yana doğru sürülerek otomatik kapı gibi açılmasıdır. Kullanım yeri ve amacına göre eşikli sürme cam , eşiksiz sürme cam olarak farklı alternatif bulunmaktadır.


Dış cepheye uygun eşikli sürme cam , iç cephelerde ise eşiksiz sürme cam sistemleri kullanılmaktadır. Sürme Cam Balkon Camlar birbirlerini çekerek belirtilen yerde toplanıp sistem tamamen açılıp ve tamamen kapanabilir. Gayet estetik görüntüsüyle cam balkon sistemleri oldukça yaygın bir şekilde kullanılmaya devam ediyor. Farklı özelliklerde camların kullanılması, cam balkon sistemlerini ısı ve ses geçirmezliği konusunda daha verimli hale getirir.


Cam balkon sürme sistem

Başakşehir cam balkon eşiksiz sürme sistem talebe göre şekillenen ve yaygın bir şekilde talep gören bir sistem. Katlanır ve sürme sistem çözümleri, tüm mekanlara fonksiyonel cam balkon uygulaması yapılmasına imkan verir. Ege cam balkon olarak sürme cam balkon ürünlerini de müşterilerimiz ile buluşturuyoruz.


Cam kanatları sürmek sureti ile çalışan bu sistemler raylı veya raylı olarak üretilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar