29 Mayıs 2015 Cuma

Dış cephe bina

Temeldi, demirdi, betondu sıvaydı yani kısacası 3kalemde binanız için çuvalla para harcadınız her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp yaşam alanı inşa ettiniz. SUADİYE Oteli BİNA Cephe Kaplamaları ve BİNA Söve ürünleri ile yepyenibir yüze kavuşup işletmeye açılmıştır. DIŞ CEPHE BİNA MANTOLAMA.


BİNA Söve Ürünleri ile mükemmel uyum sağlayan bu yeni sistem, BİNA Cephe Kaplamaları markası ile pazara sunulmuş ve birçok prestijli projede kullanılan aranılan güvenilir bir marka olmuştur. Isı yalıtımının sürekliliği sağlanır. Vinil kaplamalar bina dış cephe kaplamaları arasında en çok tercih edilen ürün. Cepheye sabitlenen bağlantı elemanlarının üzerine geçmeli olarak hızla monte edilebilir.


Hatta öyle ki, dış cephesiyle fark yaratan bir bina şehrin bilinen noktalarından birine dönüşüp, yol tariflerinde referans olarak kullanılabilir. Günde Devr-i Alem çizgi filmini hatırlayan kuşaklar için bu dış cephe figürünün oluşturacağı duygunun son derece pozitif olacağına kuşku yok. Bunun dışında çatı katı tabanına izalasyon ve dereler değişecek.


Dış cephe bina

Kaç bina mantolama yapılacak? Binaların dış cephelerine monte edilebilen kaplamalar hafif olmaları sebebiyle bina ya ek yük getirmeden uygulanabilmektedir. Bina komple bize ait senelik. Dış Cephe Cam Kaplama Fiyatları değişkenlik gösterir. Biz de bu yazımızda bina dış cephe boyama uygulaması ile ilgili merak ettiğiniz noktaları aydınlatmayı hedefledik.


Tüm bunların yanında Isı ve ses yalıtımının ihtiyaç duyulduğu konut, toplu konut, kamu ve idari binalar dahil olmak üzere her türlü yapılarda dış cephe kaplama uygulaması yapılmaktadır. Cepheden meskene su alma, rutubet ve yoğuşma gibi faktörleri kaldırarak 1etkili olan ve bina ömrü müddetince kesin çözüm sağlayan tek sistemdir. Sistem yüksek yoğunluktaki straforların, polistren bazlı, izolasyon içerikli yapıştırıcı ve sıvalarla dış cepheye uygulanması ile gerçekleşmektedir.


Strüktürel silikon cephe modern ve çağdaş görünümü sayesinde Dünya’da en çok tercih edilen alüminyum giydirme cephe sistemidir. Dış görünümünde alüminyum profillerinin gözükmemesinden dolayı camcama sistem olarakta adlandırılmaktadır. Ankarada dış cephe boya işiniz için fiziksel konumunuz, kullanılacak doğru renk şemaları hakkında parlak bir fikir verebilir. Ait Bir Web Site Projesidir. USTA Tarafından Geliştirilmektedir.


Hatalı dış cephe kaplama ise bina için ölümcüldür. Bizim yaptığımız dış cephe kaplamada binanız sağlıklı, konforlu ve uzun ömür yaşayacaktır. Biz farkımızı dış cephe kaplamada profesyonel kalite olarak belirliyoruz.


Oysa bina dış cephe modelleri, bir ev için sahibine pozitif enerji, bir iş yeri için müşterilerine karşı olumlu bir imaj algısı oluşturma kaynağını teşkil eder. Bir zamanların gözde ürünleri. Kolay işlenebilir ve uygulanabilir olması renk kartelasının geniş olması sebebi ile tercih edilmektedir. Kompozit cephe kaplamalar doğal taş ile kombin edildiğinde ortaya göz alıcı cepheler çıkartılabilir. Teknik kadromuz projelendirme aşamasında getirdiği estetik çözümler, CAD ve 3D grafik animasyonlarla, mimarı anlamda modern tasarımlar yaparak sunmaktadır.


Yapılması Zorunlu Mudur ? Teknik olarak ise ısı köprüsü oluşturmadan gerekli ısı iletim katsayısına ulaşmak için bina dış yüzeyine yapılan ısı izolasyonudur. Bazı modellerinde döner tip fırçalarıda vardır. Faaliyet göstermiş olduğumuz sektörde, kalite ve güven öne çıkmaktadır. Konut projelerinde mimari proje tasarımı teknik açıdan çok önemlidir.


Daire satışı , pazarlama , reklam ve estetik açıdan da bina cephe tasarımları bir o kadar önemlidir. Dış cephenin kaplanması nasıl yapılır? Görünüş itabariyle taşa ve sert malzamelere göre daha pratik ve hoştur.


Mantolama tıpkı biz insanların giyinmesi gibi. Uygulamada strafor yapıtırıcısı ya da kalekim ile rahatlıkla ugulanır. Ayrıca dış cephe giydirme nem ve koku oluşmasını engelleyerek rutubeti evinizde tamamen bitirir. Evinize dış cephe giydirme yaparak ses yalıtımı da sağlarsınız, bu sayede kötü sokak seslerinden uzak huzurlu bir eviniz de olur.


Bu bağlamdan yola çıkarak, dış cephe tasarımını da yalnızca kabuğun teknik çözümü olarak görmemek daha doğru olur. Saat Video Ders Anlatım Vardır. En çok istenen ve beklentisi bulunan setlerimizdendir.


Cam Cephe Giydirmeyi Nasıl yaparım? Binayı saran malzemelerde zaman içinde aşınmalar meydana gelse de çatlaklıklardan dolayı meydana gelecek enerji kaybını önler. Yoğuşma riskini en az seviyeye indirir.


Dış cephe bina

Tekniğine uygun olarak yapılan mantolama, dolayında ısı tasarrufu sağlar. Bu sistemde her taşın ağırlığı bina yüzeyine münferit olarak aktarılmaktadır. Online Duvar Paneli Satış Sitesi. Son yıllarda villa dış cephe kaplaması ürünlerinde, hiç şüphesiz fibercement bir numaraya oturmuştur.


Ayanmazlık özelliği, üstün görsellik özelliklerinden dolayı tercih sebebidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar