25 Mayıs 2015 Pazartesi

Ytong gazbeton

Yüksek ısı yalıtımı, enerji tasarrufu ve hafifliği ile yapılarda ergonomiyi ve güvenliği bir arada sunan blok ürünler, zaman, malzeme ve işçilikten tasarruf sağlayarak hem ekonomik. Kuvarsit veya kum ile çimento,kireç ve suyun karışımından elde edilmektedir. Ytong gazbeton olarak bilinir. Dayanıklılığa gelince, gazbetonların taşıyıcı özelliği olan da var olmayan da.


Hedefimiz tüm ülkelere ihracat yapmaktır. Bünyesindeki milyonlarca gözenek nedeniyle ilave ısı yalıtım malzemesi kullanmaya gerek kalmadan yalıtım sağlayan bir yapı malzemesidir. Yangın duvarı yapımında özellikle tercih edilen yapı malzemeleridir. O zaman son derece sağlam olur.


Hizmet almak istediğiniz her konuda isimdustu. Arkadaşlar ytong amaca göre sınıf sınıf üretilmektedir. Betonarme karkas binalarda hafif ısı yalıtım özelliği yüksek olan ytong tercih edilmektedir. Gazbeton Sipariş Edilebilir.


Ytong gazbeton

Nitekim bu gruba giren gazbeton dışında kalan yapı malzemeleri ısı yalıtımı şartlarını yerine getirebilmek için yalıtım takviyesi ile çok tabakalı olarak kullanılabilmektedir. Silis, çimento, sönmemiş kireç, alçı taşı ve su karışımına gözenek oluşturucu alüminyum ilave edilmesi ile birlikte elde edilen milimetrik toleransla istenilen boyutlarda kesilir ve sertleştirmek maksadıyla buhar kürüne tabi tutulur. Yıllık üretim kapasitesi 150. Standart en ve boy ölçüleri 60cm x 25cm kadardır.


Blok kalınlıkları ise alternatiflidir: 5cm, 8. Maliyetini ısı yalıtımı sağlayarak çıkarabilmektedir. Gerektiğinde panel şeklinde olan türleri kullanılarak geniş açıklıklı yapılarda daha pratik kullanım sağlanabilmektedir. Yapısındaki hava kabarcıklarından dolayı gazbeton olarak da adlandırılan ytong özellikle de nefes alan yapısı sayesinde son yıllarda inşaatlarda en çok tercih edilen inşaat malzemelerinden olmaya devam ediyor.


Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. YTONG NUH GAZBETON TUĞLA. Projesine göre teçhizatsız gazbeton duvar blokları ile gazbeton tutkalı kullanılarak duvar yapılması için, inşaat yerindeki yükleme, yatay ve düşey taşıma, boşaltma, her türlü malzeme ve zayiatı, işçilik, araç ve gereç giderleri, müteahhit genel giderleri ve kârı dâhil, m² fiyatı: ÖLÇÜ : Projesindeki boyutlar üzerinden hesaplanır.


SATIŞ VE UYGULAMA Atisan Demirciler Sitesi 31. Sokak No:2-Macunköy ANKARA. Mimari Fikir Yarışmaları. Gaz Beton Tuğla Fiyatları.


FİYAT LİSTESİ - KL ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ - ATTLAS KALDIRMA GRUBU-. Bitcoin Network Fees High-30÷160°C. TL Kdv doğal gaz döşeme fiyat Dahil.


Production process does not influence negatively the environment and house walls made of autoclaved aerated concrete are absolutely safe for human health. Hacminin ü kuru hava gözeneklerinden oluşur. Diğer yapı malzemelerine göre (tuğla, beton) hafiftir. Isı ve ses yalıtımda çok ileridir. Bünyesindeki hava boşlukları geçirimsiz olduğundan dolayı ısı ve ses yalıtımı yüksektir.


Ytong gazbeton

Ankara AGE sitesi şu an o sorunu yaşıyor liğin üzerine yapılmayan yalıtım. Ama gazbeton ısı yalıtım malzemesi değil. Sadece seçenek sundum ben. KÇS, Kipaş Holding kuruluşudur.


Sahip olduğu zengin ve verimli, kalker ve kil ocaklarıyla, ağırlıklı olarak CEM I, CEM II ve CEM IV. Nakliye için lütfen irtibata geçiniz. E-Mağazamızı Nasıl Buldunuz. Dilovası fabrikamız yıl.


Hinginar, “Dünya ytong tesisleri içinde hacimde birinci sıradayız. Deprem, enerji verimliliği gibi alanlardaki yeni mevzuat ve tüketici talepleri son yılda bizi kat büyüttü. Biz bu grupta yüzde pazar payına sahibiz” dedi. CE sertifikalı gazbeton harcıdır. Yanıcılık Sınıfı: A(Hiç yanmaz) Derz: 1-mm kalınlık.


Duvar örgü tutkalından daha iyi verim almak için, blok yüzeyindeki toz parçacıkları süpürülmelidir. Tutkal blok kalınlığına uygun gazbeton malası ile yatay ve düşey yüzeylere tamamen kapatacak şekilde sürülmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar