11 Ağustos 2016 Perşembe

Duvar mantarı

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Evlerin tavan ve duvarlarında bu küflerin oluşması nemlenmeden kaynaklanmaktadır.


Duvar mantarı

Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. TL 3TL (21) FullDepo 100. MANTAR PANO AHŞAP ÇERÇEVELİ 60xcm. Böylece kirli havadan kurtulur, havayı bakterilerden ve mantar sporlarından temizleyip temiz havayı soluyabilirsiniz.


Kokunun dışında, pencere diplerinde ve duvar köşelerinde küf oluşabilir. Bütün bunlar evinizin rutubetli oğlunu gösterir. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Orijinal doğal gerçek mantar duvar kağıdını mağazamızdan inceleyebilir, satın alabilirsiniz. Tüm şehirlere kargo ile havale veya kapıda ödeme ile gönderim yapıyoruz.


Duvar mantarı

Kalite ve Teknik Özellik. Kuruması için 1-gün duvarda bırakın. Eğer yoğun bir üreme varsa, iki üç kat uygulayabilirsiniz. Küf bir çeşit mantar türü olduğu için sporla ürer ve duvar yüzeyinde kalan gözle görülmeyecek kadar küçük sporlar dezenfekte edilmezse aynı yerde tekrar üremeye başlayabilir. Fiyatlarımıza KDV Dahildir.


NTERNET SATIŞIMIZ YOKTUR. Küf mantarı rutubetli duvarlarda, tahta döşemelerde, saksı çiçeklerinde, tavan arasında, duvar kağıdı arasında, fayans arkasında, bodrum katlarında, kullanılmayan kitaplarda ve çürüyen yiyeceklerde bulunabilir. Teslimat Bilgisi: TL En geç Ocak Salı günü kargoya verilir.


Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Gizlilik ve Çerezler: Bu sitede çerez kullanılmaktadır. Bu web sitesini kullanmaya devam ederek bunların kullanımını kabul edersiniz. Modena Home Kartınızı Oluşturun. Ev dekorasyonunda kullanılan en önemli aksesuarlardan biri olan duvar panoları ve tablolar, evimizin şık ve güzel görünmesini sağlayarak dekoratif bir rahatlık yaşamamızı sağlamaktadır.


Evet yanlış duymadınız, çok az biliniyor ama mantarlar tıpkı duvar kağıtları gibi duvar ve tavan dekorasyon ürünü olarak uygulanabiliyor. Kore duvar Adawall Anka 1men uygun fiyatlarla. Country Stone Kültür Tuğlaları.


Kumaş kaplı mantar pano şiltesi veya rulosu daha çok kumaşlı mantar pano üreticileri için satılmakta olan ürün grubumuzdur. Bu yaratıcı düşünceyi sizlerle paylaşmak istedim. Ancak mantar panoların kısıtlı kullanım alanı genişletilerek duvarlar da hatta zemin kaplaması olarak da farklı bir amaca hizmet etmeye başlayan gelişmiş yenilikler olarak göz dolduruyor. En pratik yöntemler ve püf noktaları için okumaya devam edin! X Ara Back Giriş Nasıl yapılır.


Estetik ve sağlam, kalın ahşap çerçevesi mantar panoya uzun ömür kazandırmaktadır. Kolay kurulum yapılabilir. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Hücre duvarı , hücreleri çevresel koşulların olumsuz etkisinden koruduğu gibi, antijenik bir özelliğe ve bazı enzimleri içermeleri nedeniyle de fizyolojik bir aktiviteye sahiptir. Zemine gömülerek uygulanan bir üründür.


Mantar yüzey arkasında karton mevcuttur. Ne zamandır mantar panoya ihtiyacım vardı ama çarşıdan alıp duvara mantar görünümlü bir şey asmak istemedim açıkcası ve yine kendi işimi kendim gördüm. Duvarlarınızı yaşatıyoruz. Kumaşı düzgünce straforun üzerine kapladım.


TanıtımıÜrün Tanıtımları - mantarpano. Satın alacağınız manzara duvar kağıdı 250gramdır. Bunun için bizimle irtibata geçmeniz yeterlidir Baskı Özellikleri: HP Latex su bazlı, kokusuz ve zararlı hiçbir madde içermez ve doğa dostudur. Bu kategoride ürün bulunamadı.


Mantar pano çeşitleri, sınıf panosu ve mantar pano fiyatları için mantar pano fiyat kategorisine bakınız. Alüminyum çerçeveli mdf üzerine mukavva ve bunun da üzerine mantar döşenerek elde edilir Kullanışlı ve duvara kolayca monte edilebilme özelliği ile kaliteli ve garantili mantar pano. Mantar kaplama ürünlerimiz IMAGINE markasıyla pazara sunulmuştur.


Dekoratif duvar ve tavan kaplaması olarak kullaılmaktadır. Ses izolasyonu ve ses emme (akustik düzenleme) gerektiren her türlü alanda kullanılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar