17 Ağustos 2016 Çarşamba

Köpük poliüretan

Köpük poliüretan

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Sprey poliüretan köpük ile yalıtılmış binalar enerji giderlerinde tasarruf sağlar.


Verimli bir bina yalıtımı performansı elde etmek için gelişmiş bir köpük püskürtme yalıtım sistemi gereklidir. Sert poliüretan köpükler ince yapıya sahip uçak kanatlarının içine konur. Bu uygulamaların başında ise boru yalıtım sistemleri, buzdolabı sistemleri, PIR sistemleri, sprey sistemleri ve diğerleri gelmektedir. Doğru bir fiyatlandırma yapılabilmesi için sprey poliüretan köpük uygulaması yapılacak alan çok önemlidir çatı arası ,açık teras gibi düz alanlarda metrekare birim fiyatı baz alınırken düz olmayan , trapez sac.


Poliol ve Poliizosiyanat’ın oranlayıcı, yüksek basınçlı makineler ile püskürtülmesi sonucu oluşan iki bileşenli bir sistemdir. Uygulanmış köpük yoğunluğu poliüretan köpük hammaddesinin teknik datalarında ki serbest yoğunluğun yaklaşık puan fazlası alınarak bulunur. Oturduğumuz sandalyeler, uyuduğumuz yataklar, yaşadığımız evler, sürdüğümüz arabalar ve diğer kullandığımız sayısız öğeler poliüretan içerir. Kullanılan diğer yalıtım malzemelerine göre yıl sonunda ısı iletknelik değerinde lik bir yükselme gözlenir.


Yıllardır sağlamış olduğu hizmetler ve ürettiği 1yerli makinalar ile sizlere poliüretan makinası, polyurea makinası, poliüretan köpük makinası, poliüretan sprey tabancası ve varil transfer pompası ürünleri ile sizlere kalıcı çözümler sağlıyor. Poliüretanlar modern yaşamın hemen hemen her yerinde bulunur. Isı Yalıtım Malzemeleri Isı Geçirgenlik Değeleri?


Satın almış olduğunuz ürünü kullanım ve kurulum kılavuzunda yer alan talimatlara göre kullanabilirsiniz. Polyurea Kaplama Mukavemet Testi? Kış aylarıında ise yapıdaki sıcaklğı dışarı vermeyerek enerji verimliliği sağlar. Bu sayede dört mevsim kesintisiz konforlu bir yaşam sürdürümeyi garanti eder. Enerjinin maliyetinin artış gösterdiği her geçen gün, poliüretan gibi mükemmel bir yalıtım malzemesinin değerini yükseltmekte ve kullanım alanlarını çoğaltmaktadır.


Baz, duman, benzin gibi kimyasallara dayanıklıdır. Deforme olmaz, uzun ömürlü, koku yapmaz, bakteri ve böcek barındırmaz. Kürleşmesi yaklaşık saniyedir.


Bu yüzden uygulama yapılan yüzeyler süratle ve anında kullanıma açılabilir. Ayrıca ısı, su ve ses izolasyonu, teras çatı izolasyonu, havuz yalıtımı ve otopark zemin epoksi kaplama yapmaktayız. Uygulama, makine sistemi, kompresör, hammadde pompaları ve hortumları bulunan mobil sistem ile gerçekleşir.


Köpük poliüretan

Eğitilmiş personel bu mobil sistemle yerinde uygulamayı gerçekleştirir. Ama, sprey poliüretan köpük yalıtımını seçmek için daha çok neden vardır. Daha Az Kalınlıkla Yüksek Yalıtım Daha Düşük Isı İletkenlik Katsayısı. UV ışınlarına dayanıklı poliüretan köpük üzeri koruyucu boyadır.


Yüksek kalite doğa dostu poliüretan sprey köpük hammadde üreticisi müşterilerine kalıcı ve akılcı çözümler sunar. Sprey ( poliüretan köpük ) malzemesinin düşük bir kalınlıkla son derece düşük ısı iletkenliği ve yüksek ısı yalıtım performansı, hem zaman hem de para olarak maliyetli olan çatı alanlarının ısı yalıtımı uygulamalarına olanak sağlamaktadır. Profesyonel çözümler Profesyonellerin tercihi ile sizde tanışın. Düz ve eğimli çatı, bodrum tavanı ve pervaz yalıtım uygulamaları arasında değişen çok geniş bir uyglama alanı için ideal çözümdür.


Esnektir, yapıyla birlikte çalışır. Kesintisiz ısı ve su yalıtımı sağlar. Asit, baz ve tuzlu ortamlara dayanıklıdır. Derby çok amaçlı poliüretan köpük , nemle genleşen ve kürleşen tek komponentli bir aerosol poliüretan köpüktür.


Her bir aerosol kutuyla verilen pipet yardımıyla kullanım için tasarlanmıştır. Ozon tabakasına zarar verebilecek herhangi bir itici gaz içermez. Zorlanmış poliüretan köpükler ince yapıya sahip uçak kanatlarına konur. Sprey köpük hammde fiyatlarında rakip tanımıyoruz!


Köpük poliüretan

Teknolojik bir ürün olan poliüretan bir çok sektörde gönül rahatlığı ile kullanılan sağlıklı ve ekonomik kazanımlar sağlayan bir üründür. Binaların birçok alanında kullanıldığı gibi borular, tanklar, özel amaçlı buzlu taşıma tanklarında da kullanılabilmektedir. Kapı ve pencere kasalarının duvara sabilteştirilmesinde ve buralardaki boşlukların doldurulmasında, sıcak-soğuk su borularının kaplanarak izolasyonunda, banyo küvetlerinin zemine oturtulmasında, ve diğer akla gelebilecek her türlü derz ve diletasyon fugalarında kullanılabilen, çok amaçlı üniversal bir.


Reactor H-2 H-ve H-50. Sizin işiniz bizim işimizdir. Kaplama köpük için olan poliüretan en çok toluen ile, reaksiyona girmemiş OH’a sahip olan bir poliesterin reaksiyonundan el edilir. Su ile reaksiyondan amin ve CO asitle reaksiyondan amid ve COelde edilir. Püskürtme poliüretan sprey köpük uygulaması mobil yalıtım araçları ile yerinde uygulanan yüksek basma dayanımına sahip en iyi ısı iletkenlik katsayısına sahip yeni nesil sprey izolasyon sistemidir.


Püskürtme poliüretan köpük ile eskiden olduğu gibi çatıların sökülüp yeniden monte edilmesine gerek kalmayıp, ahşap çatı kirişlerinin arası ve beton zemin üzerine uygulama yapılabilmektedir. ATI TERAS İNŞAAT TEMEL ZEMİN VE PERDE BETON ISI-SES-SU YALITIMI. Bunların yaklaşık kadarı plastik levhalar, koruyucu ambalaj.


Genel olarak sert poliüretan köpük çatı altında, düz çatılarda, duvarlarda ( mantolama uygulaması), tavanda döşemede, frigorik taşıtlarda, soğuk hava depolarında, sandviç panolarda ve dolgu işlerinde kullanılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar