31 Ağustos 2016 Çarşamba

Keçeci profil plastik san ve tic ltd şti

Keçeci profil plastik san ve tic ltd şti

Efa Plastim Makina İnşaat İthalat İhracat San. Profil sayfamıza buradan ulaşabilirsiniz. Uzun yıllardır plastik profil üretimi için her türlü makina, kalıp ve imalatını yapan mühendislik kadrosunun tecrübesini, sert - yumuşak PVC (PVC-U), TPE, TPV vb. Black Out Karartmalı Perdeler.


KEÇECİ PROFİL PLASTİK SAN. PVC Kapı-Pencere ve Panjur Sektörleri -İnşaat sektörleri’ne -Sera Sektörüne - Market raf sektörüne -Isıtma Sogutma Sektörüne. Beyaz Eşya Sektörüne -Mobilya Sektörleri Özel profiller ile. Sti is located at Turkey.


Plastik ve metal enjeksiyon, plastik boyama, alüminyum profil işleme ve porselen kulp gibi alanlarda uzmanlaşmış personeliyle. Firmamızın kurulmasından bu yana müşteri odaklı bir hizmet anlayışı benimsenmiştir. Ayrıca Şirketimiz İstikrarlı kalite anlayışı ve dürüstlük olgusuna verdiği önemle de müşterilerinin takdirini kazanmıştır.


Yapı, Mobilya, Market ve Soğutma sektörlerine hitap eden PVC Plastik Profiller başta olmak üzere, müşteri istek ve dizaynları doğrultusunda her gün portföyüne yeni bir ürün katarak üretimine devam etmektedir. MAGICROLLER - KESKES PLASTİK TEKSTİL MAKİNA SAN. Pvc Doğrama ve Pencere Sistemleri.


Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri ile birlikte bütünleşik bir şekilde yöneterek, plastik elektrik malzemeleri sektöründe kalite açısından öncülüğümüzle örnek bir firma olmak için tüm gücümüzle çalışırız. Termoplastiklerin kullanilma süreleri, malzemenin yorgunluguna baglıdır ve kendi ağırlıkları altında ºC ile 1ºC arasinda, bazen de yapılarına bağlı. L front profile outside corner connection. Defa İNTERMOB fuarına katılım sağladık.


Dünyanın ve özellikle Avrupa’nın bu sektördeki en b. NTERMOB Fuarında, Müşteri ve Dostlarımız ile birlikteydik. RKET PROFİLİ AK-PLAST PLASTİK AMBALAJ SAN. AK PLAST PLASTİK endüstriyel ambalaj, Pvc Kapı, Pencere Sistemleri, Pvc Lambiri, Köşebent, Fitil, Denizlik, Panjur ve aradığınız her konuda hizmet vermektedir.


Kaliteli bir üretimin, kaliteli bir hizmetin ana kaynağı insandır. KECECI PROFIL PLASTIK SAN. Torbalı İnönü Mahallesi 156. Karşıyaka plastik ambalaj mal san ve tic ltd şti 34.


Pet şişe kavanoz üretimi yapmaktayız yağcılara, sütçülere, zeytincilere, turşuculara, deterjan üreticilerine, gıda kozmetik ve kimya sanayicilerine her türlü pe. Firmamız, her türlü plastik pvc lambri, asma tavan, tavan. Her geçen yıl bir önceki yıla oranla sürekli gelişim göstermiş ve prestijli firmaların aranan ismi olmuştur. Türkmen Türkmenoğlu İDEAL TARIM VE GIDA ÜRÜN.


Emin Demirci EGE HAZIR YİYECEK DIŞ TİC. Murat Ödül KIRICILAR DIŞ TİC. Mehmet Kırıcı SANFORD GIDA TARIM İNŞ. Martin Sanford ETNA GIDA MAK. KUATRO PLASTİK MAKİNA SAN.


SOFT (Yumuşak) ve RİGİD (Sert) PVC COMPOUNDLARI üretmeye başlamıştır. Sitesi Kısıkköy Menderes. Meta Plastik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret 1. Cadde No:1Estim Metal İşleri San. ORTAKLAR PLASTİK - ORTAKLAR PLASTİK SAN.


Cahit Özerol) Firma Bilgileri, Plastik Ambalaj İmalatı, Plastik Ambalaj, Eyüp - Keçeci İş Mrk. Eyüp, İstanbul Haritada Gör. PVC kapı-pencere kaplama folyoları, plastik makinaları ve kalıpları, panel, profil kaplama, profil bükme, folyo kesme makinaları ve teknik servis hizmetleri vermekteyiz. RETİM Siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçları göz önünde bulundurarak en yüksek teknolojiye sahip makina parkurumuzu ve özellik.


Plasmold Plastik Kalıp ve Makina San. KAYA PROFİL BOLTA PLASTİK SAN. Adres: Firüzköy Mahallesi Aziz Caddesi No:B Blok b2-cAvcılar - İstanbul - TURKEY. Address: ÇERKEŞLİ OSB MAH.


D Yapı İnşaat Taahhüt San. Find their customers, contact information, and details on shipment. PVC granül imalatı ve plastik profil imalatı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar