22 Ağustos 2016 Pazartesi

Pencere dış panjur

Shutterbox Panjur Sistemleri. Laminasyon seçenekleri, estetik görünümleri ve işlevsellikleriyle mimari ve dekoratif beklentilerinize uygun çözümler sunar. Tüm projelere uyum sağlayabilen elektrikli panjur , binaların dış yüzeyinde taşmayan panjur kutusuyla ve cephe bütünlüğünü bozmayan tasarımıyla kullanılmaya. Ahşap Su Bazlı boyalı Çam Panjur.


Mavi Dış Cephe Panjuru Dış Cephe Boyalı Yalı Baskı Kepenk. Dış cephe panjur çözümlerimiz ile ilgili tüm sorularınız ve talepleriniz için bizimle iletişime geçin. Manuel panjur fiyatlarını hesaplamak için öncelikle uygulama yapılacak pencere veya balkonun en ve boy ölçülerini almanız gerekir. Yandaki resimdeki gibi ölçüleri alarak bir kağıda yazın. Yükselik hesabına pano ekleyerek pano için giden malzemede hesaplanmış olur.


Güneş ışığı, yağmur, toz gibi dış etkenlerden koruyan panjur sistemi, güvenli yapısı ile mekânları zarar verici dış faktörlere karşı koruyor. Geçmiş zamanlara bakıldığında temizlemesi zor, kaba bir görüntüye sahip olan panjurlar, Egepen Deceuninck ile artık daha kullanışlı, daha güvenli ve daha estetik. Yalıtımdan ödün vermeksizin dış mekânları evinize katan, görselliği yuvanızın konforunda alabildiğine.


Winsa PVC Pencere Kapı ve Panjur Sistemleri’de enerji verimliliği konusunda hem. Pencereye adını veren Pimapen pvc kapı pencere ve panjur sistemleri yüksek ısı,ses yalıtımı sağlayan ürünleriyle tüm Türkiye’de bayileri ile hizmet veren ilk pvc markasıdır. PVC’nin vermiş olduğu avantajlardan vazgeçmeden dış cephe uygulamasına kadar geniş bir alanda. Pimapen Carisma Premium Pencere ve Kapı Sistemi ile yüksek ısı ses yalıtımı Rüzgar yüküne mukavetimi performansına sahiptir. Pimastor panjur sistemi ile tam uyum içinde olup ışığı kontrol edebilirsiniz.


PVC monoblok panjur sistemlerini diğer panjur sistemlerinden ayıran en önemli özelliği duvara değil pencere üzerine monta ediliyor olmalarıdır. Bu sebeple, PVC monoblok panjurlar mevcut pvc pencere üzerine uygulanamaz. Pvc Pencerenin montajı yapılırken panjur , pencere üzerine takılır ve pencere ile birlikte monte edilir. VW Bora Dış Ön Panjur OEM ORJİNAL TİP. Monoblok panjur bina dış yüzeyi ile aynı hizada bir montajla yerleştirilen ürünün, alüminyum pencere ya da kapılarıyla uyumlu bir görünüm sunar.


Hazır renk seçenekleriyle birlikte kişisel tercihlere göre renk fırsatı da bulunmaktadır. Motorlu Otomatik Panjur ve Kepenk. Kaç adet otomatik kepenk yaptırmak istiyorsun?


Evlerin içinde çok fazla tercih edilmese bile, panjur kapıların evin dış cephesinde görmek daha mümkün. Bir diğer panjur sistemi ise, pencere panjurlarıdır. Panjur profilleri: Dış yüzeyi alüminyum kaplı içi poliüretan dolguludur.


Pencere dış panjur

Dış yüzeyleri üç kat özel boyayla kaplı korozyona karşı dirençlidir. Monoblok panjur sisteminde panjur kutusu iç cephede yer aldığından, dış cephe yapısındaki mimari estetik, hiçbir şekilde bozulmamaktadır. Konforu tamamlayan estetik! Dış hava şartlarından, güneş ışınlarından, kötü niyetli insanlardan ve gelebilecek yabancı cisimlerden korumak üzere özel olarak. Her türlü projeye mükemmel bir uyum sağlayan Fıratpen PVC Pencere ve Panjur Sistemleri, bina dış yüzeyine taşmayan kutusuyla cephe bütünlüğünü bozmayan tasarımı, doğal ahşap desenli laminasyon kaplama seçenekleri, estetik görünümleri ve işlevsellikleri ile mimari ve dekoratif beklentilerinize uygun çözümler sunar.


Pencere Panjur modelleri, Pencere Panjur çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Ampül Avize Bahçe ve Dış Aydınlatma Tümünü Gör. Tamir, Tadilat Gereçleri Matkap Yapı Malzemeleri Dekupaj, Testere, Bıçkı Makinesi Spiral, Taşlama Makinesi Kapı.


Panjur ustası, kapı, pencere , cam balkon hizmetleri sağlayan firmalar için tıklayın! Monoblok Panjur sizleri toz, güneş ışınları, yağmur, kar gibi hava şartlarından olduğu kadar istenmeyen bakışlardan ve saldırılardan korur. Monoblok Panjur Sitemi’nin en önemli özelliği pencere üzerine montajının yapılabilmesi ve bu sayede binanın dış yüzeyine taşmaması ve cephe bütünlüğünü bozmamasıdır. Uygulamalarımız: cephe giydirme sistemleri,alüminyum kapı pencere sistemleri, pimapen kapı pencere sistemleri, motorlu panjur , jaluzili ısıcam. Panjur , sağlam bağlantılar sayesinde dışarıdan açılamaz.


Home Motion : Ev otomasyonu sistemi ile uyumludur. Mevcut pencere ve kapılara sonradan monte edilebilen panjur sistemidir. Panjur kutuları isteğe bağlı oval ve kare olarak iki çeşittir. Sistemlerimizde manuel, motorlu, uzaktan kumandalı ve grup kontrol sistemli kullanım olanakları mevcuttur. REHAU Comfort-Design plus: Panjur sistemi, dışarıdan görünme ve ışık koruması sağlar.


Dış etkenlerin ve hava şartlarının olumsuzluklarından dolayı balkonunuzdan yararlanm Devamı. Teknofis olarak kendi bünyemizdeki montaj ekibimizin işlem sırasında her zaman hazır bulunmasını sağlıyoruz. Pencerelerin dış etkenlerden alacakları zararı en aza indirgemek için, pencere iç ve dış yüzeyleri ortalama günlük periyotlarla temizlenmelidir.


Trio marka Pvc Kapı, Pencere Ve Panjur Sistemleri ürünleri. REHAU PENCERE , KAPI, PANJUR , KIŞ BAHÇESİ - ENERJİ VERİMLİLİĞİ, TASARIM VE EKONOMİ. Trio PVC PANJUR Pvc Kapı, Pencere Ve Panjur Sistemleri Trio PVC PENCERE Pvc Kapı, Pencere Ve Panjur Sistemleri.


Pencere dış panjur

Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için 1geri dönüşümlü ve çevreye duyarlı ürünler üretiyoruz. Müşteriye sunulan renk alternatiflerinin tümü pencere ve kapının aynı renkte olmasını böylece iç ve dış görünümlerde geleneksel renk bütünlüğünün işlevsellikten taviz vermeden yakalanmasına imkan verir. PVC pencere ve kapılar hakkında daha fazla bilgi almak ister misiniz? Pencere ile alt duvarın birleşimi için farklı denizlik. Genellikle 4-yıl arasında boyanın yenilenmesini öneririz.


Teknofis olarak son teknoloji UV dayanımına sahip su bazlı dış cephe ahşap boyalarını tüm ürünlerimizde standart olarak sunuyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar