30 Ağustos 2016 Salı

Pres tuğla

Tuğla Dünyası Sizlere Pres Tuğla , Kültür Tuğlası, Patlatma Taşı, Antik Tuğla , Klinker Tuğla , Kiremit ve İnşaat Tuğlası Ürünleri İle Mekanlarınıza Dekoratif Çözümler Sunuyor. Kılıcına Kesik Delikli Pres Tuğla. Yüzü Düz Delikli Pres Tuğla.


PG-Gözenekli Pres Tuğla. Normal pres tuğlalar , iç ve dış mekanlarda rahat kullanılabilir. Farklı renk ve doku çeşitliliklerine sahiptir. Homojen bir yüzey dokusuna sahiptir. Eski yapılara farklı görünüm kazandırmak yada yeni binalar, özel iç mekanlar yaratmak için tercih edilir.


Erbaa Tuğla olarak inşaat tuğlası, pres tuğla , ateş tuğla ,baca tuğlası,kaplama tuğla , kiremit gibi bir çok ürün grubumuz ile birlikte siz değerli müşterilerimize tüm türkiye’ye hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Pres tuğla duvarlar, uygulama sırasında ve uygulamanın bitirilmesinden itibaren özellikle ilk gün ve daha sonraki gün boyunca, harç mukavemetini kazanıncaya kadar yağmur suyu, inşaat atık suyu v. Büyük Pres Tuğla (Düz-Tel Kesme) 215x102x65mm Pres Tuğla. Harman Tuğlalar 19x9x- 22x11xHarman Tuğla. NT Cilalı Delikli Dolu Pres Tuğla.


Pres tuğla

Firmamızın pres tuğla , taban tuğla , kaplama tuğla ve kiremit çeşitlerini sizlere sunarken en büyük avantajı bu ürünlerin nitelikleri yönüyle farklılaşmasından gelmektedir. Bu noktada bizler öncelikle renk özellikleri ile farklılık gösteren kaplama tuğlaları size ayırarak sunabiliyoruz. Erbaa pres tuğla , adından da anlaşılacağı gibi, preslenmiş yani sıkıştırılmış tuğla anlamına gelmektedir.


Açılı pres serisi, delikli, deliksiz ve köşeli gibi terimlerle tanımlanmaktadır. Pres Tuğla Çeşitleri İnşaat ve yapı sektörü içinde ihtiyaç duyulan tuğla ürünlerine yönelik olarak çok sayıda çeşidiyle hizmet vermeye olduğumuz tuğla ürünlerimizden biri de pres tuğla ürünleri olmaktadır. AGS Metal Giydirme Cephe Sistemleri. Mevcut ve yeni binalarda test edilmiş olan, sağlıklı, güvenilir ve çok hafif olan dış cephe sistemleridir.


Pres tuğla

Antik çağlardan kalmış izlenimi uyandıran bir kır evi, sıcacık bir restoran, otantik bir bar, görkemli bir şömine, rengarenk çiçeklerle bezeli bir bahçe duvarı ya da şık bir ofis tasarlıyorsanız Stonewrap kültür taşı çeşitleri yaratıcılığınızı tetikleyecektir. Firma bilgilerine ulaşmak için üye olmalısınız. Doğal ve estetik yapıya sahip bu ürünler değişik kullanım alanları oluşturarak insanları etkilemektedir.


Müşteri memnuniyetini ve kaliteli üretim politikasını benimsemiş bir kuruluş olmakla beraber her yılın ayı hizmet vermekle gurur duyuyoruz. Dış Köşe Dönüş Pres Tuğla. Oval Pres Çift Burun Tuğla. Görüntü ve yapı kalitesi ile ( dokusu ) doğal taş efekti yansıtmaktadır. Küçük Pres Tuğla - İnşaat Ürünleri ve Yapı Malzemeleri uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.


Doğal taşlar ile aynı kaliteyi ve performansı vererek doğal taşın dezavantajlarını yok eder. PRES TUGLA TERASİT büyük pres tugla d. Pres tuğlalar bina cephelerinde yıllarca bakım gerektirmeyen ve estetik görünümler oluşturan doğal yapı malzemeleri olmaları nedeniyle yapı sektöründe büyük talep görmektedir. Kılıçoğlu tarafından ilk kez hidrolik preslerde imal edilen pres tuğla çeşitleri günümüzde ekstrüzyon teknolojisi kullanılarak üretilmektedir.


Lego Tuğla firması olarak her bir işçinin güvenli ve sağlıklı bir ortamda çalıştırılması gerektiğini öngörmekteyiz. Fabrikamızdaki işçilere verilmiş olan iş güvenliği ve sağlığı eğitimleri sonucunda her işçimiz acil durumlarda oluşabilecek risklere karşı önlem almayı firmamız kendisine görev kabul etmiştir. Pres Kaplama Tuğla : Yaşam alanlarınız da sizleri özel kılacak farklı desen seçenekleri ve onlarca renk çeşitleri ile her mekana 1uyumluluk sağlayan Pres Tuğlaları , ortamlarınız için en ideal dekoratif tuğlalardır. Yılında Manisa’nın Turgutlu ilçesinde kurulan YÜKSEL TOPRAK SANAYİ ve TİC.


Pres tuğla

Türkiye’de tuğla ve kiremit sektörünün öncü firmalarından birisi olmuştur. Normal, jumbo, oval, köşeli, delikli gibi çeşitleri bulunan, yüksek basınç dayanımlı ve düşük su emme özelliği olan pres tuğla ise daha çok estetik amaçlı işlerde kullanılır. Bu Kategoriye Ait Ürün Bulunamadı ! Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. AKT- Çift Köşeli Bitiş Pres Tuğla.


OTUzun Yarım Daire Pres Tuğla. AKT- Tek Köşeli Pres Tuğla. STNatural Taban Tuğla. BPHarpuşta Pres Tuğla cm. BPHarpuşta Pres Tuğla cm. ATK - Ahır Kanallı Taban. KT- Natural Kaplama Tuğlası.


Nem duvarda küf oluşmakta ve ısı yalıtımı azalmaktadır. Bina dışındaki nemin içeri girmesi engellenmeli, içerideki nemin dışarı çıkarılması sağlanmalıdır. Bu özellik de ancak iyi bir ısı yalıtım katsayısına sahip tuğla ile sağlanabilmektedir.


Refrakter tuğla ve bloklara istenilen şekil verilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar