23 Ağustos 2016 Salı

Renkli zemin kaplama

Renkli zemin kaplama

Desenli renkli asfalt, inşaat teknolojinin son yıl içerisinde zemin kaplamacılarına kazandırdığı en estetik ve dayanıklı yapı uygulamalarından biridir. Bu yazımızda renkli asfalt ve desenli asfalt uygulaması na ilişkin tüm ayrıntılara yer vereceğiz. Hastanaler bu pvc zemin kaplama çeşiti kullanılmaktadır. Heterojen zemin kaplama ,2mm kalınlığında olan ve malzemede katman bulunmayan pvc zemin kaplamasıdır. Kaliteyi belirleyen unsur aşınma tabakası olan üst tabakadır.


Aşınma tabakası ile arasındadır. Desenli ve renkli asfalt, görünüm ,uygulandığı ortama gösterdiği uyum ve mimari açıdan , tek tek döşenen parke taşı, tuğla ve diğer zemin kaplama ürünlerinin çok ilerisinde dekoratif asfalt baskı sistemidir. Canlı renk isteyenler tek bir renk ile zemin kaplama yaparak daha aydınlık ve daha uyumlu bir dekora kavuşabilirler.


Aynı zamanda renkleri kişilerin ruh halini değiştirir. Bu sebeple renkli yer döşemeleri daha ferah bir ortam arzulayanlar için ideal bir tercihtir. Renk uyumları tamamı ile kullanıcıya ait olabilir. Epoksinin en önemli özelliklerinden bir diğeri ise renkli olmasıdır. Seçtiğiniz ağaç türüne göre açık renkli ya da koyu parke modellerini piyasada bulmanız mümkün.


Alifatik akrilik polyester poliüretan reçine esaslı, iki bileşenli, düşük viskoziteli, yüksek UV dayanımlı, seri kürlenen, çok katlı veya ince kaplama olarak tasarlanan boya sistemlerinin düz, parlak görünümlü son katı olarak kullanılan renkli zemin kaplama malzemesidir. Mevcut kaplamanın aşınmasını, dış etkenlerden korunmasını, kırılmasını, kimyasal etkiler karşısında zarar görmesini, tozumasını vb. Projeler için konut tipi üründür mineflo çeşitleri çoktur mineflo modelleri her geçen gün. WPC KOMPOZİT ÇÜRÜME YAPMAYAN VE BAKIM GEREKTİRMEYEN MODÜLER ZEMİN KAPLAMALARI.


Boyalar, yapıştırıcılar, zemin kaplama , şeffaf epoksi, su bazlı epoksiler tercih edilen çeşitlerden bazılarıdır. Spor Salonu Yer Döşemesi. RENKLİ PVC ZEMİN KAPLAMA PVC zemin kaplama artık daha çok tercih edilmektedir. En önemli avantajı ise anti bakteriyel olmasıdır. Bu sayede zemin üzerinde zararlı mikro organizmalar yaşayamaz ya da üreyemez.


Renkli zemin kaplama

Kaymaz bir zemin kaplamasıdır. Epoksi zemin kaplama işlemleri süresince, uygulamayı engelleyici diğer çalışmalara ara verilmelidir. Epoxsycoat Beton zeminler için 1. Fiziksel etkilerin yoğun olmadığı, kimyasal etkilere karşı dayanıklı zeminlerde kullanılır.


Mikrop barındırmayan, kolay temizlenen, ekonomik zemin kaplama malzemesi. En dayanıklı dekoratif zemin kaplama sistemidir. A unique floor cover combining the strength of cement and the flexibility of asphalt.


Renkli zemin kaplama

Beton zeminler üzerine uygulanan yapı kimyasalları zemine ısı, nem, yağmur gibi olumsuz etkenlere karşı mukavemet gücü verir. Genel olarak beton astarı ile uygulanan kaplama şeffaf veya renkli olabilmektedir. Epoxy sistemlerin bir diğer özelliği elektriksel yalıtkanlıklarıdır. Bu özellikleri ile yüksek elektriksel gerilimlere dayanımı mükemmeldir.


Elektriksel iletkenliğin istendiği kondaktif zemin uygulamalarında ise farklı bir yapıda olan epoxy kaplamalar kullanılır. Tabii zemin kaplaması içersine şirket logosu, çeşitli işaretler, renkli işaretlendirmeler dahil edebilir,doğal taş, pirinç, parke zemin vs. Aside Dayanıklı Laminasyonlu Multilayer Epoksi Kaplama 1. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz.


Diğer yapı malzemelerine oranla paslanmaz çeliğin yapısal sağlamlığı garantiniz. Kauçuk zemin kaplama , genellikle spor sahalarında tercih edilen zemin türüdür. SBR ve EPDM granül ham maddeler ile yapılan siyah veya renkli spor sahası zeminleridir. Granüller sıcak olarak binder ile karıştırılarak zemine veya kalıplara dökülür.


Eğer eski asfaltlarda uygulanacaksa zemin tazyikli suyla güzelce yıkanmalıdır ve kuruması beklenmelidir. Yeni tamamlanan asfaltlarda asfalt sıcaklığı derecenin altına düştüğü zaman yüzey kaplama işlemi yapılır. PVC esaslı vinil zemin kaplama malzemesidir.


Son yıllarda dekorasyon alanında üretilen zemin kaplama çeşitleri insanların ilgisini çekmektedir. Tenis Kortu Boyası ISONEM FLOOR PAINT tek bileşenli, su bazlı renkli akrilik esaslı kaplama malzemesidir. Eğer eski asfaltlarda uygulanacaksa zemin tazyikli suyla güzelce.


Bileşenli, Solventsiz Epoxy Esaslı Astar ISONEM EP PRIMER iki bileşenli, şeffaf, hijyenik. Uygulama öncesi zemin düzlemek için zemin tesviye şapı uygulaması talep ede bilirsiniz. POLİÜRETAN YAPIŞTICI TANIMI : İki bileşenli zemin kaplamaları için yapıştırıcı.


Zeminin kuru olması gereklidir. UYGULAMA ALANLARI : Poliüretan yapıştırıcı endüstriyel.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar