27 Kasım 2018 Salı

Alçı sıva köşe profili

Geniş ürün yelpazemizde dilediğiniz ölçüde profil ve aksesuarı bulabilirsiniz. Uzunluk - Malzeme Kalınlığı - Ağı. Yüzeylerdeki boşluk ve pürüzleri kapatır, doku farklarını, kalıp.


Our customer support team is here to answer your questions. Her türlü sıva işinde, kalınlığı ölçer ve sıvanın şakulünde olmasını sağlar. Yeni gelişmelerden ve ürünlerimizden ilk siz haberdar olmak istermisiniz? Delikli köşe profilleri , alçı sıva ve alçı levha uygulamalarında köşelerin dikliğini sağlamak ve darbelere karşı dayanımını artırmak amacıyla kullanılan sıcak daldırma galvanizli çeliklerden üretilen profillerdir. Aypan delikli köşe profilleri , iç mekân duvar ve asma tavan uygulamalarında alçı sıva uygulanma aşamasında köşe dönüşlerin düzgünlüğünü sağlamak için kullanılır.


Yapılan uygulamanın temiz ve düzgün bitmesinde klavuz görevi görür ve darbelere karşı dayanımı artırır. Binaların iç , dış cephelerinde alçı sıva uygulamalarında duvar köşelerinin dikliğini sağlamak için ve darbelere karşı dayanımını arttırmak amacıyla kullanılır. Paketleme : bağ da 1boy (2metre) mevcuttur. Farklı ebat ve ölçüler için arayınız. There are 1meter ( unit ) of a package.


Alçı sıva köşe profili

Sınıf hammadde ve ürünler kullanılarak üretilen GÜN-PAR sıva köşe profilleri , binaların iç veya dış mekanlarında duvar köşelerinin dikliğini sağlamanın ve köşelerin darbelere karşı dayanımını arttırmanın vazgeçilmez unsuru haline gelmiştir. Dış cephelerde mantolama bitiş köşelerinde fileli olarak kullanılır. Mimino Yapi Ve İzolasyon Malzemeleri Mehmet Işık.


Duvar köşelerine de köşe profili yeterli alçı kullanılarak yine terazi ayarlanır ve yapıştırılır. Yeterli miktarda su alçı oranı ayarlanarak karıştırılıp hazırlanmış olan alçı sıva küreğine konur. Sıvanın çabuk yapılması istenen alanlar. Darbelere karşı korunaklı olması beklenen köşeler. PAKETTİNDE ADET BULUNMAKTADIR.


Darbeye dayanıklı olması için profilin arka kısmı sıva macunu ile doldurulmalıdır. Dekoratif amaçlı kullanılan PVC profildir. Onaylı mimari projesine göre alçı sıva yada sıva ile kaplanan duvarların kesiştiği hatlar boyunca, kolon köşe kenarları boyunca ve kiriş köşe kenarları boyunca xmm ebadlarında, delikli galvanizli özel sac köşebendin şakül ve terazisinde düzgün kenarlar elde etmek amacıyla, sıva içine yerleştirilerek, monte. Firmamız Candaş profil olarak dekoratif zemin ve köşe profilleri , alçı ve sıva profilleri , fayans ve seramik profilleri imalatı yapmaktadır.


Düzgün, homojen ve sıva kalınlığı sağlar. ALÇI KÖŞE PROFİLİ İMALAT HATTIMIZ İLE İŞE BAŞLAMIŞ OLUP,MAKİNA. YAN ÜRÜNLERİ,FİLELİ KÖŞE PROFİLİ , MANTOLAMA VİDASI ,SIVA FİLESİ,FUGA.


Profil ve Bantlar Profiller ve Bantlar. Her bağda adet profil bulunmaktadır. Ana Sayfa › Veziroğulları Yapı Gıda Petrol Otomotiv Petrol Sanayi Ltd. Esnek alanlarda kullanılmak üzere tasarlanmış plastik alçı köşe profilleridir. Kenarları Galvanizli Çelik orta kısmı TPE Fitilden oluşmaktadır.


Kategori: ALÇI VE SIVA KÖŞE PROFİLLER. SAD Yapı uzmanlaştığı sıva ve köşe profili üretiminde sektöre yüksek kalitede ürünler kazandırmış yapı sektöründe öncü bir kuruluştur. Alçı Ve Sıva Köşebent İmalatı. Cnc talaşlı imalatında da kullanığı ileri teknoloji ve uzman kadro ile standartların üstünde kaliteli üretim gerçekleştirmektedir. Kullanım alanları: alçı sıva yapılacak yüzeylerin ve tavanların dış köşeleri.


Alçı sıva köşe profili

Kanatların baklava dilimli olması sayesinde harc ile olan tutuculuğu daha da mukavemet kazanır. Teknik Tarifi : Beton, tuğla duvar vb. Toz halde olan tüm alçı ve çimento bazlı hazır sıva ve harçları otomatik olarak karıştıran ve püskürten sıva makinesidir.


ASTARTEK, brüt beton yüzeylere ALÇITEK veya SIVATEK uygulamasından önce duvar ve tavanlarda tutunmayı artırır. Yüksek hız ve hassasiyete sahip olup enerji tüketimi düşüktür. Tuğla, beton, brüt beton, bimsblok gibi. Sac genişliği 70mm’ye kadar köşe profillerini üretir. Resim11) Köşeye gelen profiller teraziye alınır.


Sıva küreğine alçıyı yeteri kadar doldurarak aşağıdan yukarı doğru sıva küreğindeki alçı duvara bastırılarak uygulanır. Alüminyum Köşe profili binaların iç ve dış cephelerinde alçı sıva uygulamalarında duvar köşelerinin dikliğini sağlamak ve darbelere karşı dayanımını arttırmak amacıyla kullanılır. Derz atılması köşe profili atılması ve kat saten alçı çekilmesi dahil. Makinalı alçı sıva fiyatları için buyurun. PVC FİLELİ KÖŞE PROFİLİ Mavi,Turuncu,Bey.


Derz dolgular, beyaz, renkli ve silikonlu çeşitlere sahiptir. Bu seçenekler arasında kullanılacakları yerlere göre tercih yapılabilir. Köşe , tavan ya da duvar profilleri ile alçı uygulamaları daha sağlam şekilde yapılabilir.


PermaBase Yardımcı Malzemeler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar