27 Kasım 2018 Salı

Zırhlı cam

Her ürünün koruma seviyesi, yapılacak saldırının dakika cinsinden süresine göre belirlenir. OSET GLASS, zırhlı araçlar, kurşun geçirmez cam, kurşun geçirmez lastik (runflat), çelik yelek, kabin ve konteyner zırhlama, kurşun geçirmez kapı profilleri üretmektedir. BCE, zırhlı güvenlik projeleri- nizde tek çözüm ortağınız olacaktır. Ist glass, askeri araçlar, para nakil araçları, güvenlik kabinleri, zırhlı araçlar, VIP ve özel araçların yapısına ve teknik özelliklerine en uygun balistik çözümleri, bilgili ve deneyimli ekibi ile üretmekte, maximum güvenlik ve dayanıklılık esas alınarak üretilen cam ve balistik çerçeveleri ile müşterilerine komple çözüm sunmaktadır. Balistik Kuşun geçirmez evrak çantası (BEC 003) NİJ 01.


LEWEL III A seviyesinde, MPotomatik tabanca, Uzi, magnum, mm , calibre, calibre ve alt seviyeleri. KURŞUN GEÇİRMEZ CAM İMALATI. Powerful Anti-Tank Aircraft Destroy Humvees With mm Canon During Exercise (Unmanned Humvee) - Duration: 12:30. POLİKARBONSUZ CAM Br standartlarında ve zırh delici mermilere karşı mukavemetlidir. Armassglass ) ARMASSGLASS, yüksek teknoloji eseri, üstün kaliteye sahip cam ürünleri ile otomotiv endüstrisine, inşaat, denizcilik ve demiryollarısektörüne yıldır hizmet vermektedir.


Bunların yaklaşık kadarı araba çıkartmaları, dekoratif filmler ve kadarı pencereler şeklindedir. Mutlu Cam ’ın dünyada çok az ülkenin sahip olduğu kompozit zırh teknolojisi ile ürettiği Rokete Dayanıklı Cam serisi sayesinde, karakollar, zırhlı araçlar ve üst düzey bakanlık, Cumhurbaşkalığı Köşkü gibi konutlar, roketlerin yarattığı tahribattan etkilenmiyor. Zırhlı Güvenlik Kabini camları, en net ve en geniş görüş açısı verecek şekilde imal edilmektedir. Yazarı Otonom araçlar trafik için kabus mu olacak?


Firmamızın faaliyet alanı cam üzerinedir. Dünyanın en sağlam zırhlı araçları Hangileridir, en iyi zırhlı cam firması Lexus LS 4L 300. Mercedes CLA Tanıtım Videosu. Bir ara zırhlı araç lazım olmuştu bizede , buradan yardım alayım dedim , konu açtım ama konu açtığıma bin pişman oldum.


Zırhlı cam dediğin peş peşe sıkılan kurşunu geçiren cam ki buda normal kurşunu. Yılı ve Sınır güvenlik ve Kontrol noktalarında yeni yapılan kattlı özel kulübe imalatına başlamış bulunmaktayız. Yılı Yol güvenlik ve Kontrol Noktalarında bulunan Kalekol imalatına başlamış bulunmaktayız.


Zırhlı cam

Zırhlı araç camları sayesinde olumsuz dış etkilere karşı daha korunaklı olmaya başlayacaksınız. Erdem cam bu konuda müşterilerine özel titiz bir çalışma ortaya koyarak. Kırılmaz Cam Testi serdarpolatbas 10. Cam Kavanoz Testi serkanekinci 9. Türk Usulü Cam Testi antin 4. Kurşun Geçirmeyen Cam Testi mamahope 9. Polikarbonat, sert ve şeffaf bir plastiktir.


Cam Zırhlı Fiber Anten Kablosu - Fiberli Özellikleri. Kemirgen koruma, cam zırh. Dikey uygulamalar için uygun.


Serkan Sezer yıl önce Deniz Yalın sana birde kalite kontrol nasıl yapılır anlatayım üretilen ürünler belirli partlara bölünr. Standart kurşun geçirmez cam uygulanmış bir mekanda çıkacak bir yangında, insanlar camı kırıp dışarı çıkamazlar. Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Sitemize erişerek çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Zırhlı cam , zırhlı kabin tesislerimizde üretilmiş olup, bir çok elçilik ve konsolosluk güvenliğinde kullanılmaktadır.


Metalsiz iç mekan ve dış mekanlar. EN İYİ ARAÇ KOMPLE ZIRHLAMA. Zırh Kaplama markası, uzman ve güvenilir kadrosu sayesinde kurum ve kişilerce gerek görülen hem savunma hem de güvenlik hususlarında oldukça kaliteli çözümler üretip, can. Becker, kurşungeçirmez çelik ve 40mm cam ile oldukça iyi koruma sağlar.


Zırhlı cam

Aracın dışı boyunca zırhlı özellikler uygulansa da araç şıklığından ödün verilmeden yapılmıştır. Güvenlik Kabini firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir. Dış kısmı sert rubber plastik, iç tarafı silikondur.


NEDEN 3M CAM FİLMLERİNİ TERCİH ETMELİYİM. M Cam filminin mucididir. Dünyada milyonlarca metrekare uygulanmış cam filmleri uzun yıllardır hizmet vermektedir. Kaymakamlık Lojmanı Zırhlı Cam Yapım İşi ihalesine ait ihale ilanı, sonuç ilanı, sözleşmeler.


Zırhlı cam

INTERNATIONAL ARMORED GROUP Zırhlı Ürünler San. Yıllar içinde önemli ölçüde büyüdük ve dünyadaki en teknolojik gelişmiş zırhlı araç üreticilerinden biri haline geldik. CAYKA – Temperlenmiş Cam Ekran Koruyucu Darbe.


Bdereceli zırhlı cam , seviye balistik koruma, termal gece görüşü, güvenlik duvarı, güçlendirilmiş süspansiyon ve hatta bomba korumasına sahip Rezvani Tank’ın karşı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar