14 Kasım 2018 Çarşamba

Traverten döşeme

Traverten döşeme

KALİTE ASLA TESADÜF DEĞİLDİR. Türkiyede ilk defa bizim. Traverten Yer Döşemesi Noce Vein Cut. Banyo lavabosu, yer döşeme traverten , duvar kaplama Dekoratif doğal taş modelleri ve dekoratif doğal taş fiyatları için web sitemizi inceleyebilir Mağazamıza gelip ürünleri yerinde görerek nakit ve ya kredi kartı ile alışveriş yapabilirsiniz.


Eskitilmiş yüzeyi sayesinde oldukça sıcak, şık ve doğal görünen eskitme traverten serbest stil karışık döşeme ile göze daha hoş görünür halde uygulanmış. Yüzeyinin pürüzlü olması da ıslak hacimlerde kayma riskini en aza düşürüyor. Açık ve koyu kavrengi tonlarında bulunan.


Cilalı, honlu, ham olarak gerek iç mekan gerekse dış mekan merdiven kaplama ve döşeme taşı olarak kullanılmaktadır. Patinato doğaltaş travertenler ve siyah mermerler, Dış mekanlarda dekoratif amaçlı olarak taş cephe kaplaması, bahçe duvarı kaplama (taş duvar kaplama), bina subasman mermer kaplama, kış bahçelerinde doğal taş döşeme ve taş kaplama, süs havuzlarında taş döşeme ve kaplama, merdiven yan duvarlarında taş kaplama, yüzme. Cilalı, honlu ve ham olarak gerek iç mekan gerekse dış mekan merdiven kaplama ve döşeme taşı olarak kullanılmaktadır.


Traverten döşeme

Mekanların iç ve dış zeminlerinde kullanılabilmektedir. Kullanım Alanları: İç ve Dış zemin döşeme , cephe kaplama,. Bu hesap üzerinden nakliyenizin kaç tl olacağını hesaplayabilirsiniz.


Pamukkale termal kaynağını meydana getiren jeolojik olaylar geniş bir bölgeyi etkilemiştir. Bunun yanında döşeme tasarımlarında kullanılan doğal taş modelleri özenle seçilmiş, görünümü itibariyle de paha biçilemez güzellikteki taşlardır. Tag: traverten fiyatları. Eskitme traverten ve eskitme siyah mermer doğaltaşlar renk ve kalite seçeneklerine göre farklılık gösterirler.


Gerek iç mekanlara gerekse dış mekanlara uygulanarak dekoratif bir görünüm şıklığı sunan traverten patlatma mozaikler tasarım ve mimaride gün geçtikçe yaygınlaşarak daha fazla tercih ediliyorlar. Farklı renk seçenekleri ile birçok şekil ve desende döşeme olanakları sunulmaktadır. Cilalı traverten malzeme ile yapılan parlatılmış zemin uygulamamız. Burdur bej ve Dark emperador kombinli zemin kaplaması.


Döşeme İşlemleri Yapılırken Uygulanan Aşamalar. Müşterinin isteği doğrultusunda işleme başladıktan sonra aşağıdaki akışı izliyoruz. Defne Sitesi inşaatımızda site giriş duvarları, Güvenlik Kulübesi dış ve içi ile zeminine çeşitli doğal taşlar kapladık. Daha fazla bilgi edinin Granit Tezgah,kaplama ve basamak uygulamaları. Tüm malzemeler Afyon ve İstanbul’daki depolarımızdan gönderime hazırdır.


En son incelediğiniz ürünler. Kargoda palet üzeri sevk edilir. Beylikdüzü Mağazamızdan teslim alabilirsiniz. En çok rağbet gören eskitme, patlatma, antik eskitme, antik döşeme gibi dekorasyonlar için traverten en iyi seçimdir.


ASANSOR KAPLAMA UYGULAMASI. Mermer Madencilik × Mermer. Tamamen doğal Asansor Kaplama uygulamamız.


Kayrak taşı döşeme ve kaplama uygulama işçiliği kolaydır, Kırılma yada çatlama sıkıntısı yaşamadan rahatça uygulanabilir. Doğaltaş Şömine uygulamamız. TRAVERTEN KAROLARA HOŞGELDİNİZ ! TAŞ DİZAYN - Tasarım, İmalat, Uygulama, Restorasyon. Amerikan kesim, dolgulu cilalı denizli traverten döşeme ve basamak. Elimizde en profesyonel tasarımcı, üretici ve Müfettiş hizmetinizde.


Dekoratif özelliği, aşınmaya direnci, dış koşullara dayanımı ve bakım gerektirmemesi nedeniyle zemin döşemelerinde ve dış cephe kaplamalarında yoğun olarak kullanılır. Kullanıma devam edilen meskenlerde de gerek tadilat gerekse sıfırdan komple olarak traverten döşeme işleri yapılır. Bu şekilde kullanımı artan ve birçok desen çeşidini kullanıcılarına sunan doğal taş kaplama ürünleri, iç ve dış tüm mekanlarda hem kullanışlı hem de estetik bir görünüm sağlamaktadır. Her ebatta traverten kesimi yapılır.


Traverten döşeme

Döşeme , kaplama, patlatma, rıh, basamak, katrak levha vb. Patlatma 5xveya 10x40. Havuz uygulamalarında kullanılan doğal taşın sonsuz güzelliği ile mermer veya traverten evinize değer katıyor. Granit, mermer, çimstone, belenco, traverten gibi ürün çeşitleri ile profesyonel işçilik çıkartmaktadır.


Artaş Tasarım Taş Çeşitleri Ürün Adı: Green Marinace Bölge: Brezilya. Zemin döşeme , Duvar kaplama, Denizlik. Bir kaya kadar sert olsa da, bu materyalleri temizlerken ve bakım yaparken göz önüne alınması gereken bazı doğal zayıf noktaları da vardır.


Bina giriş döşeme ve duvarlarına uygulanacak mermer kaplamalar, darbe ve ağırlığa dayanıklı sert ve sağlam yapısıyla uzun ömürlü bir kullanım sağlayacaktır. Sivrihisar Beji, Akşehir Siyahı, Kaplanpostu, Emperedor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar